Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Μετάβαση στο Ρυάκι - Νερό Λίμνης Ανόδου

Εάν κάποιος έχει παρακολουθήσει αυτό το blog εξ αρχής , θα έχει εντοπίσει σίγουρα πως δίνονται κλιμακωτά κάποια Θέματα και Μαθήσεις έτσι ώστε και αυτός ομαλά , σταθερά γρήγορα και ανοδικά να κατανοεί ολοένα και περισσότερα , όχι από τα κείμενα , αλλά από τον εαυτό του.


Είναι σημαντικό να δοθεί σωστά το Νόημα έτσι ώστε να μπορεί να τραβιέται συνεχώς από τον άνθρωπο και να εξυψωθεί σε δυνάμεις. Οι δυνάμεις όμως είναι ένα θέμα το οποίο μπερδεύει συνεχώς τον κόσμο , δημιουργώντας του εντυπώσεις ταινιών και πολύ μεγάλης φαντασίας. Η φαντασία αυτή είναι καλό να υπάρχει , όμως να γνωρίζουμε πως όλα είναι Λογικά σε βαθμό και ισχύ μέσα στον άνθρωπο.


Η Λογική των Θεμάτων-Μαθημάτων που δίνεται στον άνθρωπο είναι μετρημένη ακριβώς στα σημεία εκείνα όπου καθορίζουν οι ποσότητες της Πνευματο"λογίας" και της Ψυχολογίας του. Τα 3 σημεία εκείνα στα οποία εξηγείται ακριβώς πως φιλτράρεται μια νόηση είναι τα στοιχεία που θα δώσουν το αρχικό σημείο μιας έρευνας εις άνω μέχρι να καθαριστεί καλά το κομμάτι που θα σου πει "χρησιμοποίησέ με".


Όλες οι Λογικές και τα χρονικά Γράμματα , έχουν ένα σημείο στο οποίο δίνουν καθαρά στον άνθρωπο την πόρτα να το ανοίξει και να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί την δύναμη αυτή όπως αυτός γνωρίζει και θέλει. Όπως ακριβώς υπάρχει ΑΕ Λογική ανθρωπίνου Πλαισίου , με ΑΩ , και Ω ένα άγνωστο σημείο για την Λογική ανθρώπου , που έχει αποκαλυφθεί ότι είναι το Ε , έτσι ακριβώς είναι και σε κάθε Θέμα και Δύναμη.


Υπάρχει συγκεκριμένο σημείο ποσότητας όπου δηλώνει το Ω της δύναμης αυτής στο επίπεδο της εκμάθησής θεωρίας και αναγνώρισης του νέου Κλαδιού στο ατομικό δένδρο. Στην αρχή επικρατεί το χΑΩς , αλλά όταν καθοριστούν από τον άνθρωπο τα όρια για τα φόντα και τα επίπεδα , επειδή είναι δική του εργασία αυτό , θα αλλάξουν τα γράμματα Λογικής όπου τα επίπεδα θα γίνουν από θεωρητικά , πρακτικά.


Τι εννοώ με αυτό, Ο Άνθρωπος ο οποίος κρατάει καλά το Νου του μέσα στο κεφάλι του κατανοεί απευθείας πως ναι μεν υπάρχουν standars για κάποια γνώση , όπως για το ανθρώπινο πλαίσιο , αλλά το Ω μεταβάλλεται ανάλογα τα Φίλτρα τα Νοητικά που έχει και τους στόχους του. Θεωρεί δηλαδή ο ίδιος ως ένα γράμμα το σημείο εκείνο στο οποίο θα θελήσει να ανοίξει την πύλη και να περάσει στο πρακτικό στάδιο. Είναι καθαρά θέμα στόχων - συγκεκριμενοποίησης και ψυχολογίας μαζί με Πνεύμα ανώτερο.


Εάν ο ίδιος επιλέξει το ΝΑΙ στην εξάπλωση και διεύρυνση πάνω στο Νοητικό του Σύμπαν την Δύναμη αυτή , τότε πρέπει να καταλάβει πως το κύριο Γράμμα στο οποίο πραγματικά αλλάζει το επίπεδο είναι ο μοναδικός στόχος. Θα πρέπει να φτιάξει υποεπίπεδα στα οποία ο ίδιος θα καθορίζει την ψυχολογία του ως προς το θεωρητικό κομμάτι και το πρακτικό. Αυτό έχει καθαρά να κάνει με την προσωπική του εξάπλωση σε Ήλιους Νόησης. Το καθοριζόμενο όμως ισχύει πάντα. Αυτό που κάνει στην αλήθεια ο άνθρωπος , είναι να βαδίζει σοβαρά και Ψυχολογικά σωστά πάνω σε κάθε στόχο και φόντο έτσι ώστε να μην χάνεται ούτε πρακτικά ούτε θεωρητικά.


Όλα αυτά δίνουν στον καθέναν ο οποίος λέει το ΝΑΙ για εξέλιξη την μοναδική εντύπωση πως οι Δυνάμεις είναι Θέματα τα οποία εμφανίζονται σαν "γραφικά" 3D , πάνω στην οθόνη υπολογιστή. Δηλαδή , ο συνδυασμός των δρόμων που θα επιλέξω και των σημείων που θα φτάσω, θα μου εμφανίσει και συγκεκριμένες Λογικές και Θεσιακές ανακαλύψεις-συνδέσεις Δυνάμεων. Ποικιλία υπάρχει. Ο έξυπνος θα δώσει Ισχύ εκεί που θα κατανοήσει πως περπατάει σωστά και συνδυάζει τα πάντα πάνω στο φόντο το οποίο έχει καθορίσει για τον εαυτό του.


Εξωτερικά δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς για τους συνδυασμούς. Μπορεί να υπάρχουν ερεθίσματα και πολλά είδη καταστάσεων όπου δίνουν κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να ξέφυγαν , αλλά θα πρέπει να δοθεί το Νόημα στον άνθρωπο ότι το Νοητικό του Φόντο είναι ακριβώς το τι θεωρεί ο ίδιος πως είναι ικανός να πετύχει ως ποσότητα σε συγκεκριμένο χρονικό όριο. Το ορθό και λογικό είναι να κυλάει συνεχόμενα ανοδικά και εξελίσσοντας τα πάντα ταυτόχρονα.


Εξελίσσοντας και ρέοντας εσύ προς τα άνω , δεχόμενος τις δύο μεγάλες ροές ΑΩ και ΩΑ , όπου μέσα στο σώμα σου έχουν την μορφή αΩ και Ωα , καταλαβαίνεις πως ο Νοητικός Χρόνος δεν έχει καμία σχέση αλλά ούτε και θέση στο Νου του ανθρώπου. Ο άνθρωπος πάντα έχει την εντύπωση πως ο χρόνος ο νοητικός είναι ο ίδιος με αυτόν στο ρολόι και ότι οι ημέρες έχουν να κάνουν με το ημερολόγιο. Νοητικά δεν έχουν καμία σχέση. Στην Φιλοσοφία παίζει ρόλο ο Ήλιος και η Σελήνη και οι συνδυασμοί με τους Ήλιους Νοήσεως , αφού όλα είναι αποτυποκωδικογραφία και όλα αυτά μπερδεύουν τον άνθρωπο γιατί θεωρεί πως η μετάβαση από ένα κομμάτι Θέματος σε ένα άλλο πάνω στο ίδιο φόντο , χρειάζεται και ημερολογιακή επιβεβαίωση ετοιμότητος.


Πιο απλά , ο κυλιόμενος σε κάθε "α" Υπάρξεως , δεν περιμένει ΠΟΤΕ την θέση στην οποία θα νιώσει "έτοιμος" για κάτι ή θα ξυπνήσει μια μέρα και θα είναι σίγουρος για τον εαυτό του. Αυτά είναι καταστάσεις τις οποίες λόγο του ότι έχει μέσα του το ΑΩ , έχει και την κατάκτησή τους από την αρχή. Εξάλλου γι αυτό το λόγο κυλάει σα νερό. Γιατί ξέρει , όπως ειπώθηκε και παραπάνω , τα ακριβή σημεία στα οποία θέτει ο ίδιος την κάθε μετάβαση σε κομμάτι λογικής , γνωρίζοντας και το Κύριο Γράμμα που λαμβάνει την θέση του Ω.Όταν ο άνθρωπος μέσα στον καθημερινό αγώνα του έχει και την όρεξη , τότε πάνω στην αναμπουμπούλα της κάθε έκρηξης μέσα του , θα ανακαλύπτει και νέα κλαδιά τα οποία θα ανοίγονται σα να είναι καινούργιο γραφικό φόντο , οθόνης υπολογιστή , ακριβώς μπροστά του. Νέες καταστάσεις , κώδικες και θεωρήσεις ανοίγονται όπως ακριβώς και τα δωμάτια του Νου. Αυτό ακριβώς δηλώνει και την ετοιμότητα την οποία ΗΔΗ είχε πριν καν αναρωτηθεί αν όντως βρισκόταν σε αυτήν την θέση,. Όλα έγιναν πάνω στην όρεξη. Αλλιώς δεν θα άνοιγαν καν. Άρα αυτό δίνει να εννοηθεί πως ο Φιλόσοφος - Μάγος , ήδη είναι εξαπλωμένος , επειδή έχει πει εξ αρχής το ΝΑΙ γι αυτό.Τότε , εξαπολύοντας όλες τις ικανότητές του , ο κάθε ένας από αυτούς που θέλουν την εξέλιξη , θα δει ότι έχει ατομική ευθύνη , μεγάλη κιόλας , να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να ορίσει με δική του ισχύ για το που θεωρεί πως είναι ικανός να φτάσει. Χωρίς να δοθεί εδώ κάποιο θολό σημείο ο καθένας έχει το ελεύθερο να το κάνει και ας νομίζει ότι πράττει κάπως. Είτε αυτό είναι ορθό είτε λάθος , θα αναθεωρήσει πολλές φορές για την τελική του απάντηση. Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι πως μαζεύοντας Μαθήματα , Ηλίους και Συνδέσεις μαζεύει κάποιος και ευθύνες απέναντι στο ίδιο του το Πρόσωπο και την οποίο θέλει να έχει.Αυτό , γιατί αναλύοντας την εκάστοτε θέση λογικής που έχει , την Χρονική πάνω στον Κώδικα και όχι αυτήν της ζωής , θα δει πως έχει δημιουργήσει ένα οπλοστάσιο από συγκεκριμένες διόδους πάνω στο φόντο που θα του δίνουν την Χ-Ψ ικανότητα να κινήσει κάτι με σιγουριά πρακτική αλλά και θεωρητικό κύλισμα προς τα άνω. Εφόσον το έχει κατανοήσει αυτό και μπορεί να το κινήσει , τότε θα έχει και κάποιον αριθμό όπλων , δυνάμεων , Νοητικών - Ηθικών - Πρακτικών , όπου η εκάστοτε φαντασία του θα γίνεται πραγματικότητα. Όλα αυτά όμως επιδέχονται εξέλιξης και θα πρέπει να γίνονται ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω , ηθικά , ανοδικά γρήγορα μαζί και σταθερά στο 100 % ποσότητος της Λογικής που στοχεύει ο καθένας.


Η Εξέλιξη των δυνάμεων γίνεται μόνο όταν ο ίδιος επιτέλους κατανοήσει πως θα πρέπει να κυλήσει τον Εαυτό του στο αυλάκι του Φιλόσοφου χωρίς να περιμένει κάτι ή κάποιον που θα του το πει. Εφόσον έχει πει το ΝΑΙ , Ηθικά και Νοητικά , έχει ΧΡΕΟΣ να το κάνει. Αλλιώς θα πρέπει να αναθεωρήσει αυτό που έχει ξεκινήσει και να βρεθεί πάλι στο κυκλικό σημείο του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ της αρχής όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου