Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Αυγή Ανάσας Ανθρώπου (ΑΑΑ-ΙΙΙ-111)

Σε προηγούμενο κείμενο είχε γραφτεί πως για να κατανοηθεί μια ιδέα , ένα θέμα εισερχόμενο στον ανθρώπινο Νου , περνάει πολλά στάδια , όπως το πνευματικό το ψυχικό και στο σωματικό , μέχρι να γίνει πράξη , αφού φιλτραριθεί από τις "άμυνες" του ανθρώπου και αλλοιωθεί μέχρι να ισορροπηθεί με την λογική του.


Αναλύθηκε σε βασικό στάδιο πως οι άμυνες δεν είναι παθητικές , αλλά ο άνθρωπος ο ίδιος μετά από κάποιο χρονικό διάστημα παίρνει αυτός μέρος και κινεί το θέμα που του δόθηκε ως απόφαση για ενέργεια ή διακοπή αυτής και "πέταμα στον κάδο" του θέματος. 


Όταν η ιδέα εισέρχεται μέσα σε μας , ανάλογα το πόσο καθαροί είμαστε έχουμε και τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες να κινήσουμε αυτό που εισέρχεται όπως εμείς θέλουμε για να γίνει σεβαστό και κατανοητό από το προσωπικό μας Σύμπαν χωρίς όμως να αλλοιώνει το αληθινό κομμάτι του , δηλαδή το αιώνια εξελισσόμενο φόντο το οποίο θα ενεργοποιήσει την κλιμάκωση ΑΩ , μέχρι να γίνει η Χρονικό εξέλιξη ως προς το Αρχέτυπο - Ήλιο Νόησης που ξεκίνησε.


Επειδή ακριβώς τα φίλτρα δεν είναι παθητικά , αλλά ενεργούν , είχαν γραφτεί κάποιες καταστάσεις τις οποίες περνάει η Ιδέα πακέτο με το Πνεύμα , για να "πέσουν" στο επίπεδο Λογικής του σημειακού πλαισίου του ανθρώπου. Είχε γραφτεί πως για να δημιουργεί η σκέψη , η απόφαση και η κίνηση στα επίπεδα του Πνεύματος , της Ψυχής και του Σώματος , αναμιγνύεται μαζί με το φίλτρο και την Πνευματική Κίνηση και ένα "νερό" , το οποίο είναι σε αναλογία αρμονική με αυτό που εισέρχεται για να δώσει το παράγωγο που είναι αρμονικό ως προς το Σύμπαν μας.


Για να γίνει αυτό πρέπει ο άνθρωπος να καταλάβει πως θα πρέπει να διαβάζει από την ανάποδη όλα τα θέματα τα οποία δίνονται. Εδώ μιλάμε για κατέβασμα Ιδέας , άρα αυτός θα πρέπει να ασχοληθεί με το να δει το Φόντο του ανεβάσματος της Ιδέας , όπως ακριβώς και με ένα αρχείο στο internet. Θα πρέπει να δει τον Λόγο , τον Σκοπό , το κατάλληλο Μέρος και την Κίνηση που θα κάνει και που θα το τοποθετήσει έτσι ώστε να το εκμεταλλευτεί πλήρως προς όφελος του και των υπολοίπων ανάλογα με την κίνηση που θα έχει πάρει απόφαση πως θα κάνει. Είτε αυτή είναι συμβατή με πλήθος Νοοτήτων ή μόνο με τον εγκέφαλό του.


Άρα για να ξεκινήσει θα πρέπει να δει από το σωματικό του μέρος , δηλαδή το τελευταίο στην καθοδική Ροή ΩΑ , το οποίο γίνεται η Κίνηση της Αποφάσεως από του Ψυχικού , έτσι ώστε να εντοπίσει το Μέρος , να δει τον Λόγο , και τον Σκοπό για να κάνει την Κίνηση ανόδου. Αυτό το μέρος θα είναι ένα κομμάτι ενός από τα πολλά μας Σύμπαντα , τα οποία έχουν περιγραφεί στο blog. Είτε αυτό είναι κομμάτι της Κεφαλής , είτε των ενεργειακών μας μερών , είτε ένα κομμάτι σώματος είτε όλο το σώμα.


Αυτό εδώ το κομμάτι δεν είναι άλλο παρά η ίδια μας η Μύτη. Όσο περίεργο και αν φαίνεται το σημείο το οποίο ξεκινάει η κλιμάκωση, και καταλήγει η αλλοίωση όλων είναι η Μύτη. Nose ή Νοους , ή ΝΟΥΣ με διπλασιασμό του Νου ή NOSE => SE NOO , δηλαδή ΣΕ ΝΟΩ , σε καταλαβαίνω , μας δίνει να εννοηθεί πως το σημείο που κυλάει η Ροή στο επίπεδο του σώματός μας είναι η Μύτη ή αλλιώς η Τυμή-Τιμή μας , σαν χαρακτήρες και ποιότητα Νου , ξεκινάει από εκεί.


Όταν λέμε πως ξεκινάει σε Κλιμάκωση ΑΩ , εννοούμε πως ο Μάγος-Φιλόσοφος άνθρωπος ο οποίος θέλει να τραβήξει λάσο σε ένα Θέμα για να ανοίξει το Νοητικό του επίπεδο ως προς το Σύμπαν , θα κάνει κινήσεις και θα επικαλεστεί Ηλίους , και όπως ακριβώς ξεκινάει η Μέρα Ανόδου , με την Αυγή έτσι ακριβώς και αυτός θα ανακαλύπτει περισσότερα όσο περνάει Αυτή. Η Αυγή είναι η Αρχή Εισπνοής του Θέματος σε Νόημα ξεκινήματος ανόδου. 


Εάν κάποιος αναρωτηθεί για πιο λόγο η Μύτη παίζει τόσο σημαντικό ρόλο , θα γίνει και ο παραλληλισμός του Θέματος αυτού με τον Στάβλο του Αυγ(η)εία. Ο Ηρακλής , ο Άνθρωπος Φιλόσοφος , ο Κώδικας ανοίγματος και εξέλιξης θεμάτων , ξεκαθαρίζει το θέμα άνετα εδώ , λέγοντάς μας πως η Μύτη , είναι Νοητικά ο ίδιος ο στάβλος. Έχει δύο σημεία...δύο ανοίγματα , δύο ροές. Ανοδική - Καθοδική. Η Ιστορία λέει πως θα πρέπει να το καθαρίσει , για να συνεχίσει προς την εξιλέωσή του. Τι χρησιμοποιεί ; Το ποτάμι Ροής για να βγάλει όλη την βρωμιά από μέσα.


Όλη αυτή η ιστορία με λίγα λόγια μας λέει πως η κάθαρση Νοητικά της Ροής ξεκινάει με την κάθαρση των δύο ποταμών ΑΩ και ΩΑ , όπου στο επίπεδο του  σώματός μας βρίσκονται στην Μύτη. Είναι τόσο σημαντικό που ξεκινάει από εκεί διότι η ίδια η αναπνοή είναι το καύσιμο Ζωής και η Κίνηση Αρχής για σκέψη αφού αυτή μας κρατάει σε κίνηση άρα και σε ύπαρξη. Ψυχικά και Πνευματικά το σημείο Αυγής και Αρχής ανόδου σε Θέματα και σε εξέλιξη δίνεται με τον Ορισμό του Αιθέρα , διότι Ψυχικά αυτός αλλάζει και από Ανάσα μεταμορφώνεται διότι έχει διώξει από μέσα του τις Αλλοιώσεις .Σκεφθείτε αυτό. Όσο πιο καθαρός είναι αυτός ο στάβλος της Αυγής , τόσο πιο άνετα θα γίνονται οι μεταφορές από και προς αυτόν. Όσο πιο λίγα είναι τα κόπρανα και η βρωμιά όπως στον Αυγεία , έτσι και στην ίδια σας την Νοητική Μύτη , την Νοητική Αυγή , τον Νοητικό Αιθέρα , έτσι και οι Ιδέες θα έχουν με άνετη ροή σαν ποτάμι πέρα δώθε όπου θα δίνουν αυτές αρχή και εσείς αρχή για κίνηση θεμάτων, εισαγωγή και ανέβασμα από εσάς .


Εδώ δίνονται εργαλεία , όπως πάντα. Όπως έχει γραφτεί , παρέα με το θέμα πρέπει να δίνεται και ένα μέρος φόντου για να γίνει η αρχή από όλους μας. Δόθηκε ξεκάθαρα πως στο σημείο του Σώματος η Μύτη είναι η αρχή της Ροής. Στο Ψυχικό κομμάτι , ανεβαίνοντας ανάποδα , υπάρχει η Ανάσα η οποία τροφοδοτεί τον Νου , το Σώμα , και επομένως υπάρχει η Ζωή , η Κίνηση και επειδή ότι κινείται έχει και Ψυχή μέσα του , από το Σύμπαν μέχρι τον μικρότερο οργανισμό , έτσι δηλώνεται και η ύπαρξη Ροής και στο Ψυχικό μέρος. Και στο Πνευματικό υπάρχει ο Αιθέρας ως μια πιο καθαρή έννοια η οποία δίνει την Αυγή , το ξεκίνημα Θέματος , πάνω σε Χρονικό ΑΙΟΝ , με Νύκτες και Ημέρες όπως ακριβώς και με τα ΑΩΑΩ τα ατελείωτα για εξέλιξη και κλιμάκωση δυνάμεων.


Ο καθένας ο οποίος θέλει να ανοίξει την Ροή μέσα του , να έχει το ΩΑ και το ΑΩ και το Φόντο κατανόησής τους όπως έχει δηλωθεί σε πολλά κείμενα εδώ , για να μπορεί να εξελίσσεται από Ήλιο σε Ήλιο θα πρέπει να τα πάρει αυτά από την αρχή. Να καθαρίσει πρώτα το Σωματικό μέρος , μετά το Ψυχικό και τέλος το Πνευματικό , έτσι ώστε να μπορεί να ανεβαίνει περισσότερο και να έχει άνοιγμα ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ των εισερχόμενων Ιδεών σε πιο μεγάλη ποικιλία Λογικής , έτσι ώστε να κρατάει όσο πιο πολύ καθαρό τον στάβλο του για να μην χρειάζεται να κλιμακώνει από το τέλος. 


Αυτό θα γίνει ξεκινώντας με όρεξη και ασχολία από την ίδια μας την Μύτη. Ο καθένας θα μπορεί να σκεφτεί καινοτομίες , δικούς του τρόπους και εργαλεία συμβατά στον Νου του που θα του δώσουν την ευκολία να εξελιχθεί φτιάχνοντας τα δικά του όπλα. Εδώ μόνο το Φόντο μπορεί να δοθεί , διότι δεν χρειάζεται καμία χάραξη σε κανενός ανθρώπου την Νοητική Οθόνη , διότι κανένας δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Η αρχή δόθηκε....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου