Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Αυτό

Η ποικιλία αυτών που γράφονται δίνουν στον αναγνώστη περισσότερους τρόπους για να εκφράσει μέσα στον Εσωτερικό του Νου και να φτιάξει τις εικόνες όλων όσων θέλει να ξεκινήσει να γνωρίσει.


Η Αρχή γίνεται με απόφαση σε αυτό που θες να κινήσεις για ένωση.Μετά έρχετε η δοκιμασία σε κάθε επίπεδο και ποικιλία Γνώσης ΑΩ Κλιμάκωσης με τον Ήλιο που θες να φτάσεις μέσα στην απειρότητα των Μαθήσεών του. ΑΘΦ-----ΟΟΩ.


Γενικότερα σε κάθε εποχή δίνονταν με διαφορετικό τρόπο όλα όσα χρειάζονταν για να επιζήσουν των καταστάσεων που θα ερχόντουσαν γιατί είναι από χέρια Μάγων οι οποίοι κινούσαν δυνάμεις Αποτυποκωδικογραφίας και Λογικής.


Τα Μυαλά αλλάζουν γιατί περνάνε κάθε φορά από διαφορετικές γεννήσεις και ο κώδικας αλλάζει Χρονικό Αιώνα και έχουν όλοι "Νέα Αρχή" σε νέα ερεθίσματα Δυνάμεως.


 Οι παλαιοί τρόποι έδιναν Γνώσεις σε βιβλία με κάπως λογοτεχνικό ύφος ή ποιήματος Μορφή.Αυτοί οι δύο τρόποι έδιναν και ευκολία στην παραγωγή εικόνας μέσα στο Κύκλωμα του Νου.Αν δεν έχεις σωστή και καλή "κάρτα γραφικών" το αποτέλεσμα των κυκλωμάτων δεν θα σου δώσει καλή και ποιοτική εικόνα.

Γενικότερα είσαι το αποτέλεσμα των εικόνων που παίζεις μέσα στον Νου σου.Αν το κύκλωμα του συγκεκριμένου ΕΙΚΟΝΙΔΙΟΥ-ΣΥΜΒΟ(Υ)ΛΟΥ που ζει σε συγκεκριμένο μέρος σε ένα από τα Σύμπαντα που έχεις μέσα σου και που εξηγούνται σε αυτό το blog δεν έχει Αληθινή αρχή ενεροποίησης και έχει απλά πραγματική χωρίς συνέχεια και κόλημμα σε επίπεδο τότε δεν θα κατανοήσει κανένας άνθρωπος την Κλίμακα και ότι αυτή ρέει σε δύο στάδια παράλληλα.Εσωτερικά και Άνω.


-Καθώς έβγαινε έξω πονούσε στην πόρτα μπροστά στάθηκε για ένα λεπτό και ήθελε να περπατήσει πίσω.Απέναντι άλλη πόρτα και φωνές έλεγαν "Έλα μέσα" , "Έλα σε εμάς" , "Περιμένουμε ώρα" , "Μην χάνεις Χρόνο".


-Κυλιόταν και δεν περπατούσε , γυρνούσε και πάντα είχε την επιθυμία να γυρίσει πίσω.Το Τέλειο παράγωγο , Πνεύματος και Ψυχολογίας , με σωστή δόση σε φαρμάκι και ζάχαρη.


-Σιωπή , Τάφος ! Μορφή Τέλεια ! Γερνούσε όμως ! Καθώς περπατούσε και περνούσε από Φύση έπεφτε ! Τροφή , Λάσπη !Χαμός παντού ! Χάος Γύρω ! Πληρώνεις για να δεις όμως !


-Ποινές πολλές , και φαινόταν να μην πιάνουν τίποτα.Η Μορφή έφευγε από πάνω.Το ίδιο και η Λάμψη ! Κάδος ! Κουτί με όλα σε ένα μέρος το είχε μαζί και το κυλούσε.


-Ο προορισμός δεν είναι ένας.Ένας όμως ο παραλήπτης.Το Δέμα πρόχειρα τυλιγμένο.Γράμμα ένα είχε από έξω.Ένα γράμμα μέσα όμως ! Προσπαθεί να φανεί ευγενικό το κινούμενο Θέαμα.


-Όταν απομακρύνθηκε , κατανοήθηκε.Όταν ερχόταν έπρεπε να ψαχτεί.Όνομά του Όλα και Όλοι. Νούμερο Όλα . Δεν κατανοείται η κίνησή του.Σε μας που είμασταν εκεί , ματιά φλεγόμενη είχε ! Κάηκαν όλα γύρω μας. Γλώσσες Φλόγας και Χάους από γύρω μας. Σε τάξη ήθελαν να μπουν αλλά κίνηση αρχής άγνοιας κάναμε !- Φτιάξαμε όμως και κινήθηκε προς τα εμάς , αφού θάρρος ανθρώπου πήραμε.Αυτό , ανάμεσά μας ήρθε. Έκπληξη σε όλα! Φωτιά το σώμα , λάμψη χαμένη από λάσπη σε κάθε βήμα ! Από πίσω νερό όμως !


-Ρώτησα , "Όνομά σου;;" , "Όλα και Όλοι".
Ρώτησα , "Προορισμός σου;;" , "Τίποτα και Κανένας"
Ρώτησα , "Η Μορφή σου;;" , "Λάμψη και Λάσπη"-Όταν έφυγε από ανάμεσά μας , το νερό έγινε λάσπη , η φωτιά έγινε λάμψη , έφυγαν και αυτά από μέσα μας.Τα πήρε , τα έφερε , τα έδιωξε. Πάντα ήθελε να πάει πίσω. Σκοπό είχε και δεν έλεγε τίποτα.

-Όνομα δώσαμε , ονομάσαμε "Αυτό".Όπως πατήσει σε κάθε Γη.Το Νόημα δόθηκε με άλλον τρόπο.Να υπάρχει ποικιλία ήταν ο σκοπός.Όπως κατανοηθεί το παραπάνω θα δοθεί νέα αρχή σε κίνηση για όλες τις γνώσεις του καθενός από εμάς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου