Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Σχέδιο-Αντίγραφο Σύμπαντος

Στο προηγούμενο κείμενο δόθηκε μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο , το πως εισάγεται μια Ιδέα μέσα στον Νου του κάθε ανθρώπου. Λόγω όμως του ότι είναι σχεδόν αδύνατον να ονομασθούν όλα τα επίπεδα σε ένα κείμενο γράφτηκαν τα πιο σημαντικά σημεία τα οποία παίζουν τον καθοριστικό ρόλο για την κάθοδο της Ιδέας μέσα στον εγκέφαλό μας.


Όμως ονομάστηκαν και κάποια Σύμπαντα τα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις μεταφορές όλων αυτών των εξελικτικών βημάτων του καθενός από εμάς. Αυτά είναι το Αριστερό - Δεξί Σύμπαν , το Ολόκληρο , Σύμπαν των Chakra , η Ένωση στην Κεφαλή , και η ένωση όλων των Συμπάντων σε 1.


Όμως υπάρχουν παντού Σύμπαντα μέσα στο σώμα μας , παίζοντας δικό τους ρόλο ανάλογα το σημείο στο οποίο θα εισαχθεί η Ιδέα.


Το Θέμα όμως του συγκεκριμένου κειμένου δεν είναι η ανάλυση όλων των Συμπάντων , εξάλλου αυτό θα ήταν άσκοπο εάν γινόταν χωρίς πρώτα να αναλυθεί και να συγκεκριμενοποιηθεί το σύστημα και το φόντο πίσω από την ονομασία Σύμπαν. Ακούγεται πολύ συχνά και διαβάζετε στο συγκεκριμένο blog αυτή η λέξη καθώς γίνεται λόγος για Θεσιακό Σύμπαν , Νοητικό Σύμπαν. Όλα αυτά έχουν από πίσω ένα σύστημα όπου λειτουργούν με κάποιους Νόμους οι οποίοι θα αναλυθούν παρακάτω.


Στο επίπεδο του Ανθρώπου , το Ολικό του Σύμπαν , αυτό δηλαδή που τον καθιστά Άνθρωπο με την έννοια του Τίτλου-Πτυχίου ως Άνθρωπο Νόμο , εάν αυτός θεωρηθεί ως Αρχή και Τέλος , ονομάζεται απ ευθείας ως Σχέδιο Σύμπαν ή αλλιώς Πρότυπο-Αρχικό. Το Σχέδιο Σύμπαν ως Αρχή , βασίζεται πάνω σε κάποιους Νόμους , και στο επίπεδο του Ανθρώπου αυτοί οι Νόμοι είναι τα Θέματα τα οποία ο Άνθρωπος έχει κατακτήσει και Μεθύσει με αυτά ως Άρχων Εαυτού. 


Το σημείο αυτό είναι σημαντικό καθώς θα πρέπει να αναγνωριστεί σωστά η Ψυχολογία του συγκεκριμένου ανθρώπου καθώς τα Θέματα που έχει κατακτήσει με τις Μαθήσεις είναι αυτά που θα διαμορφώσουν ένα σύμπλεγμα , ένα πλαίσιο , ένα φόντο και μια διαδρομή η οποία θα Κινεί ολόκληρο το Σύμπαν ως μια Αρχική Πηγή όπου όλα θα ενώνονται σε 1 μέσα της. Άρα αυτή είναι που θα δίνει Ψυχή , καθώς ότι Κινείται έχει Ψυχή μέσα του. Αυτό το Φόντο είναι και το Πλαίσιο Λογικής του Ανθρώπου όπου καθορίζει την Θέση του αλλά και τις δυνάμεις του.


Όλο αυτό το Σύνολο ονομάζεται ως Σχέδιο Σύμπαντος καθώς έχει Σχεδιαστεί κατάλληλα από τον Άνθρωπο και τους στόχους του , μαζί με τους Οδηγούς και τα test όπου έχει περάσει για να λάβει σε συγκεκριμένες ποσότητες τις πιο Αρμονικές Συντονιστικές Δυνάμεις γι' αυτόν. Το Σχέδιο Σύμπαντος είναι Μοναδικό αν και μπορεί να αντιγραφεί , αλλά εδώ ισχύει ο Νόμος του Ζωοδότη. Δηλαδή αυτός που δίνει Ζωή σε κάτι είναι αυτός που μπορεί να Κινήσει και αυτό το κάτι. Επομένως υπερισχύει. 


Το αντίγραφο του Σχεδίου δηλαδή είναι πάντα πιο αδύναμο και δεν παίζει ρόλο εάν είναι το Ακριβές. Με πιο απλά λόγια , εάν ένας άνθρωπος Αντιγράψει ΠΛΗΡΩΣ , δηλαδή με Ακρίβεια το ίδιο Σύμπαν από το Σχέδιο , τότε ναι μεν θα λάβει τις ίδιες ιδιότητες αλλά όπως γράφτηκε πιο πάνω , το Σχέδιο Σύμπαντος είναι Μοναδικό και έχει την Πλήρη εφαρμογή του ακριβώς σε Αρμονικό Συντονισμό με 1 άνθρωπο μόνο. Αυτόν που είναι Μάστορας ή Master ή Άρχων Εαυτού πάνω στο Σύμπαν αυτό. Τον Σχεδιαστή του δηλαδή.


Συνεπώς το Σχέδιο Σύμπαντος είναι το Φόντο και το Πλαίσιο για κάποια συγκεκριμένα πράγματα και όπλα που μπορεί κάποιος όπου διψά για εξέλιξη και Φιλοσοφία να πάρει. Όχι όμως να αντιγράφει ακριβέστατα και εδώ θα εξηγηθεί γιατί. Εάν πάρουμε πάλι ως Αρχή και Τέλος σε συγκεκριμένο επίπεδο έναν Άνθρωπο και θεωρήσουμε ότι αυτός είναι ο ένας και ο μοναδικός σαν ΑΩ , τότε το να αντιγράψει κάποιος ακριβέστατα το Σύμπαν του , το μόνο που θα του δώσει είναι λιγότερες δυνάμεις από αυτές που μπορούσε ονομαστικά να έχει. Και αυτό γιατί απλά είναι μαθηματικά αδύνατον να έχουν ακριβώς τα Ίδια Θέματα σε Ισχύ.


Ακόμα όμως και να υπάρξει αυτή η μικρή πιθανότητα , είναι ακόμα πιο δύσκολο να υπάρχει και η ίδια ποσότητα στα Θέματα. Αλλά και στην υπερβολή πάντα υπάρχει ακόμα μια διαφορά. Δεν γίνεται να υπάρχει ακριβώς το ίδιο μονοπάτι με το οποίο να οδηγήθηκαν εκεί και τα δύο άτομα. Διότι δεν είναι ένας άνθρωπος και δεν έχει την ίδια πορεία εξέλιξης σε καταστάσεις και tests από τους Οδηγούς.


Ο σωστός Φιλόσοφος όμως γνωρίζει πως το μόνο που χρειάζεται είναι να λάβει τα όπλα και την ουσία πίσω από ένα Σύμπαν , έτσι ώστε να δημιουργήσει το δικό του Σχέδιο Σύμπαντος. Είναι απλό ούτως ή άλλως πως ο καθένας πρέπει να γίνει Κύριος του Εαυτού του για να εξελιχθεί και να βγει από το Μέγα Πλαίσιο Λογικής Ανθρώπου. Γι αυτό το λόγο υπάρχει και ένα άλλο Πλαίσιο το οποίο ονομάζεται Αντίγραφο Σύμπαντος. Προσοχή...όχι Ακριβές Αντίγραφο , αλλά Αντίγραφο σκέτο. Η διαφορά είναι πολύ σοβαρή και είναι όλο το Ζουμί στην υπόθεση των Νοητικών Συμπάντων.


Το Αντίγραφο Σύμπαντος απλά έχει λάβει το Ζουμί της κάθε Ιδέας που έχει πάρει το δρόμο της Καθόδου σε ΩΑ Κλίμακα όπως γράφτηκε στο προηγούμενο κείμενο. Έχει αναλύσει το Ζουμί και έχει βγάλει όλα τα φίλτρα αλλοίωσης με τον δικό του Μοναδικό τρόπο μέσω της Κλιμακώσεως ΑΩ. Ένα απλό παράδειγμα είναι με τις Μαγικές Σφραγίδες. Πολλοί αναρωτιούνται περί των Σχεδίων χωρίς όμως να συγκεκριμενοποιούν σε πιο επίπεδο μιλάνε γι αυτές.


Στο επίπεδο του Ανθρωπίνου εγκεφάλου ομιλούμε για Ήλιους Νοήσεως - Άστρα και Πλανήτες μέσα στον Νου του Ανθρώπου. Άρα θεωρείστε πως ένα σχέδιο πάνω σε μια σφραγίδα ενός Ανώτερου Όντος είναι μια ένωση πολλών Ηλίων Νοήσεως με Μαθήσεις με συγκεκριμένη σειρά ενώσεως όπου ως αποτέλεσμα θα βγάλει το σχήμα πάνω στην σφραγίδα. Αυτό το πράγμα όμως δημιουργήθηκε από κάποιο συγκεκριμένο Ον όπου μετέφερε την Ιδέα του σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ , άρα με Σχέδιο Σύμπαντος δικό του. Επομένως μιλάμε για το Φόντο του Μάγου όπου έφτιαξε την Σφραγίδα αφού ανέλυσε και κλιμάκωσε αυτά που ήθελε να του πει ο Μεταφορέας.


Όλα αυτά όμως γίνονται με βάση το Δικό του Θεσιακό Σύμπαν , άρα με το δικό του Σχέδιο Σύμπαντος. Όμως το ζουμί για να κατανοηθεί το Θέμα είναι ότι ναι μεν έχει Μοναδικό Σχέδιο μέσα στο Νοητικό Σύμπαν του ανθρώπου όπου κατέγραψε την σφραγίδα στο παράδειγμα που δίνεται , αλλά λόγω του ότι είναι άνθρωπος έχει τον ίδιο Ουρανό , άρα και Μέγα Πλαίσιο Λογικής με τους υπόλοιπους.


Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να εντοπίσουμε το εξής σημείο. Μπορεί το σχήμα να είναι ένα , αλλά αυτό που αποτελεί το Σχήμα είναι το ίδιο. Επομένως οι Ήλιοι Νοήσεως σε ένωση είναι οι ίδιοι απλά αλλάζουν οι Θέσεις τους λόγο Λογικής και διαφορετικού Θεσιακού Σύμπαντος από άνθρωπο σε άνθρωπο. Έτσι μπορεί να ληφθεί η Ουσία και το Φόντο πίσω από το Σχέδιο Σύμπαντος που εξετάζει κάποιος για να λάβει τα όπλα που του είναι απαραίτητα για να εξελιχθεί στο δικό του Σύμπαν.


Ο καθένας πρέπει να καταλάβει πως αυτά που χρησιμοποιεί και που θέλει να χρησιμοποιήσει θα πρέπει πρώτα να προσέξει να μην τα κάνει Ακριβές Αντίγραφο από το Σχέδιο Σύμπαντος όπου τα λαμβάνει. Θα πρέπει να λάβει την Ουσία πίσω από αυτά όπως δόθηκε και στο παράδειγμα και μετά να τα εισάγει στο δικό του Αντίγραφο Σύμπαντος. Ονομάζεται Αντίγραφο μόνο και μόνο για να κατανοηθεί πως - από κάπου το πήρε αυτό - ενώ στην ουσία είναι το δικό του Σχέδιο Σύμπαντος.


Το Θέμα αυτό έχει πολλές προεκτάσεις , από το το πως σκεφτόμαστε και κινούμαστε , μέχρι του τι θέλουμε να λάβουμε για να κτίσουμε το Σχέδιο του δικού μας Νοητικού Σύμπαντος. Όμως με το παράδειγμα που γράφτηκε , δόθηκε το όπλο για να κατανοηθεί πως πρέπει ο καθένας να λάβει στα σοβαρά την Αρχιτεκτονική του δικού του Θεσιακού Σύμπαντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου