Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Μέγα Γράμμα Λογικής

Εδώ και πολύ καιρό όσοι παρακολουθούν την "πνευματική μόδα" - γιατί ισχύει και τέτοιο πράγμα - θα έχουν αντιληφθεί την τάση των ατόμων να θεωρούν πως όλα θα γίνουν απλά και με μαγικό τρόπο μόνα τους , χωρίς κάποια προσπάθεια εκ μέρους των ανθρώπων και πως το μόνο που χρειάζεται είναι απλά η ενημέρωση και τα μεγάλα λόγια της "αγάπης και του φωτός" , χωρίς οτιδήποτε περαιτέρω για εργαλείο.Σε αυτό το blog , έχουν γραφτεί τρόποι και μέθοδοι πρακτικής και όχι μόνο λόγια μεγάλα χωρίς κανένα νόημα ανόδου , όπως συνηθίζει κάποιος να βλέπει , λόγω της μόδας αυτής. Τα λόγια εκείνα είναι σκέτη καθήλωση και σκέτο κλείδωμα για κάποιον άνθρωπο ο οποίος είναι έτοιμος να δώσει Θυσία και Ουσία για να ανέβει παραπάνω.

Μέσα σε αυτή την μόδα εδώ και καιρό έχει τοποθετηθεί από κάποιους ανθρώπους η έννοια της πέμπτης διάστασης , από τα πολύ γνωστά "μηνύματα φωτός" , διαφόρων "φυλών" του διαστήματος. Όποιος καθίσει και μελετήσει λίγο από αυτά τα κείμενα θα κατανοήσει πως δεν δίνεται κανένας τρόπος Ανώτερης Μαγείας και πως το μόνο που επαναλαμβάνεται είναι ορισμοί και ορισμοί πάμπολλες φορές.

Το ζήτημα της πέμπτης διάστασης ειδικότερα είναι πολύ περισσότερο λαβυρινθικό από αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι που ασχολούνται με τέτοια θέματα .Έχει απασχολήσει πολύ κόσμο γιατί νομίζει πως χρειάζεται απλά να είσαι "αγαπούλης\α" απλά και μόνο για να ΠΕΡΑΣΕΙΣ (!!!!) σε ανώτερες διαστάσεις , όπως η πέμπτη που νομίζουν πως θα περάσουν.Γι αυτό εδώ ακριβώς το ζήτημα θα αναλυθεί στο κείμενο του τι ακριβώς είναι αυτό που εσφαλμένα και ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ θεωρούν πέμπτη διάσταση.

Η Καθοδική Ροή ΩΑ των Θεμάτων , των πληροφοριών και των προτροπών από Οδηγούς Πνεύματα , αναλόγως της Νοητικής Σύνδεσης του ανθρώπου , έχουν ανάμεσα στις Λογικές , φίλτρα Αλλοίωσης Ιδέας. Και όταν μιλάμε για τέτοια φίλτρα δεν εννοούμε την Ιδέα αυτή καθ' αυτή όπως νομίζει ο κόσμος ,αλλά ότι υπάρχει η τροφοδοσία Ηλίου Νόησης η οποία μεταφέρεται από Πνεύμα σε Πνεύμα αναλόγως του επιπέδου. Άρα η Ιδέα είναι Νόμος , επομένως είναι Πνεύμα.

Με πιο απλά λόγια , εννοούμε πως κάθε Ιδέα είναι και μια σύνδεση η οποία αλλοιώνεται γιατί απλά στην κλίμακα ΑΩ του Ηλίου Νόησης είσαι στο Α και αυτή σου εμφανίζεται μέχρι το Α, μέχρι εσύ να την εντοπίσεις και να την ξεκλειδώσεις σε ανώτερο επίπεδο και να την δεις στην πιο εμπλουτισμένη μορφή της , άρα και σε ανώτερη ποσότητα δύναμης.

Αυτός εδώ είναι ο τρόπος για να κατανοηθεί γρήγορα και απλά πως η κάθε Ιδέα έχει να κάνει με τον άνθρωπο 100 % και με αυτό που είναι συμβατό στο εσωτερικό του Σύμπαν. Άρα αυτός θα λάβει την μορφή της Ιδέας-Πνεύματος και της Ποσότητας Νόμου της Μάθησης όπως θα ταιριάξει σε ΑΥΤΟΝ (!!) και όχι με βάση τον Νόμο αυτόν καθ αυτόν (βλ Αξίωση και Στερεοποίηση).


Έτσι αυτά που λέει θα ταιριάξουν μόνο σε ανθρώπους που απλά σκέπτονται ομαδικά και το ίδιο σαν μάζα , χωρίς κάποια ατομική λογική και συνδέσεις ατομικές.Και αυτό γίνεται διότι έχουν λάβει τον ρόλο...καθοδηγητή και όχι τον ρόλο του Ηγέτη με βάση τον ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ , που είναι αυτός με το Ξ-Ε-Κ-Λ-Ε-Ι-Δ-Ω-Τ-Ι-Κ-Ο όνομα :

ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ


Το παραπάνω είναι η Λογική με την οποία παρουσιάζονται χωρίς κάποια σοβαρή εργασία Ιδέες , αλλοιωμένες και μη επεξεργασμένες ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΑ ανθρώπου , αλλά από εργαλεία και Ανώτερη Μαγεία.Ο Άνθρωπος ΔΕΝ φιλτράρει...αυτό είναι λάθος , διότι τότε θα τοποθετήσει σε χαμηλότερη λογική αυτό που θα φανεί. Ο Άνθρωπος ΚΥΝΗΓΑΕΙ και κλιμακώνει ΑΝΟΔΙΚΑ σε ΑΩ Λογική τα πάντα  με Θυσία και Εργασία.Στο Θέμα της πέμπτης διάστασης , θα γραφτούν τα παρακάτω απλά και λογικά και θα δείξουν πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια αλλοίωση σε μεγάλο βαθμό μιας Ιδέας η οποία είχε γραφτεί σε αυτό τον τόπο εδώ και πολύ καιρό.Το θέμα της Κλιμάκωσης και της Ανόδου σε Λογική , μέσα στο Μέγα Πλαίσιο Λογικής Ανθρώπου είναι κάτι γνωστό , αρκεί κάποιος να ανατρέξει στα προηγούμενα κείμενα και να τα μελετήσει.

Έχει επίσης γραφτεί εδώ πέρα πως για κάθε επίπεδο και σύνδεση σε ποικιλία ΑΩ , ονομαστικά Ισχύει το ΑΩ λόγω του ότι δεν είναι σε θέση ο άνθρωπος εκτός Ηλίου Νοήσεως για να κατανοήσει τις ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ του Θέματος στην Πολλαπλή Ποσότητα που εμφανίζεται. Άρα εδώ υπάρχει το Θέμα , του ότι κάθε Μάθηση έχει Αρχή και Τέλος πάνω σε συγκεκριμένο επίπεδο.

Και όπως έχει αναφερθεί παλαιότερα , το κάθε επίπεδο δίνει στον άνθρωπο τον τίτλο του "ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ" στην Αρμονία.Η Αρμονία εδώ δεν είναι όλα στο μέγιστο , αλλά είναι όλα όσα χρειάζονται στην ισορροπία στον ελάχιστο βαθμό που πρέπει για να ξεκλειδωθεί το επόμενο θέμα.Άρα υπάρχει μια ανισόρροπη ισορροπία πραγμάτων - δυνάμεων - θεμάτων για μία Μάθηση , άρα υπάρχει και συγκεκριμένο ΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ για την κάθε Μάθηση του συγκεκριμένου ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

Αυτό ισχύει για τις Μαθήσεις.Στο Πλαίσιο Λογικής του Ανθρώπου όμως , επιβάλλεται να ισχύει ο ίδιος Νόμος στην Λογική του.Άρα μπορεί να είναι ΑΩ , αλλά κάπου αυτό λήγει.Εδώ είναι και το ζουμί της υπόθεσης. Υπάρχει γράμμα Λογικής που δείχνει πότε ο άνθρωπος θα βγει εκτός του Πλαισίου Λογικής αυτού και θα εισέλθει σε ανώτερα Λογικά Πεδία ;

Και όμως υπάρχει.Υπάρχει αυτό που ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ θεωρούν πέμπτη διάσταση.Αυτό το γράμμα είναι το Ε.Το Ε είναι το γράμμα λογικής που όταν φτάσει ο άνθρωπος με το Σύμπαν το Νοητικό , βγαίνει εκτός Μεγάλου Πλαισίου Λογικής Ανθρώπου.Το "Ε" είναι έξω από το Πλαίσιο. Άρα το Δωδωδωδωδω[...]δωδωδω είναι το τελευταίο σημείο Λογικής του Ανθρώπου.

Άρα ξεκινάς από το Α (όταν έχεις κάνει το άλμα Λογικής ,βλ κείμενο "Οι Δύο Τρόποι") , και πορεύεσαι στο Β-Γ-Δ , όπου στο Δωδωδωδωδω...δωδωδωδωδω....κάνεις την περιβόητη "Ένωση όλων σε 1 πάνω στο επόμενο 1". Δηλαδή ενώνεις στο Δ όλα τα Α τα Β και τα Γ , και όλα μαζί στο Ε εκτός πλαισίου Λογικής Ανθρώπου.

Το παραπάνω κρύβει πολύ μελέτη και δεν είναι κάτι απλό και θεωρητικό όπως συνηθίζονται να δίνονται λόγο "μόδας". Είναι ΠΡΑΚΤΙΚΟ αρκεί να μελετηθεί του πως γίνονται συνδέσεις και την σχέση του Ηλίου με τους Πλανήτες.Να μελετηθούν οι αριθμοί 7-8-9-10-11-12 , στα αντίστοιχα κείμενα και η Κλιμάκωση και η Λογική της για να ξεκινήσει ο άνθρωπος να Μεθά με την Μάθηση πραγμάτων , τα οποία είναι ΣΥΜΒΑΤΑ με την Γέννησή του και το Σύμπαν το Θεσιακό του. Όλα είναι γραμμένα σε κείμενα , άρα έχει εργαλεία ο άνθρωπος ο οποίος θέλει να ανέβει, δεν περιμένει τίποτα και ούτε λέει μεγάλα λόγια.

Ο άνθρωπος είναι Ευθύς και Εύστοχος , είναι Ακριβείς και δεν περιπλανάται άδικα χωρίς νόημα και χωρίς συνέχεια σε νοήματα αυτών που λέει.Πολύ απλά δόθηκε παραπάνω πως αυτό που λένε ως πέμπτη διάσταση είναι το ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ αυτού που γράφτηκε πάνω ως Γράμμα Λογικής "Ε" , όπου έρχεται η Ένωση 1 εν 1 εν 1 ανθρώπου (βλ κείμενο ΠατροΜήτρα και ΚορΥιος).

Το κείμενο έχει χαρακτήρα ενημερωτικό.Πρώτα να αναλύσει το γιατί αλλοιώνεται έτσι μια Ιδέα , μετά να αναλύσει το τι ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ Ε , και μετά να παραπέμψει στα κείμενα τα οποία δόθηκαν για να χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία για να φτάσει κάποιος στο "Ε". 
Κείμενα όπως : Κλιμάκωση , Νοητικές Συνδέσεις , ΠατροΜήτρα κ' ΚορΥιος , Ήλιος και Πλανήτες , Όσα Πρέπει κλπ , είναι κείμενα εργαλεία και όχι θεωριούλες.


Το γράμμα Λογικές "Ε" έρχεται μετά από πολλές συνδέσεις και αφού περάσεις και γίνεις Άρχων Εαυτού , εφόσον αλλάξεις και 7 Ουρανούς και Πλανήτες.Πρέπει να κατανοήσεις την Γέννησή σου , το Θεσιακό σου Σύμπαν τους Ηλίους Νόησης που είχες και έχεις σε φωτιά και ερεθισμένους εξ αρχής , αλλά και την ΑΠΟΤΥΠΟΚΩΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ.Η Νοητική σχεδία ετοιμάζεται στο Γράμμα "Ε" και τότε μπορείς να πεις πως κυνήγησες και όχι πως ήσουν από αυτούς που κάθισες και περίμενες και παρήγαγες απλά λογάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου