Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Κίνηση ενώσεως σε 1 όλα

Εάν κάποιος από όσους πιστεύουν πως είναι αφοσιωμένοι στον Πνευματικό Κόσμο , κοιτάξουν πίσω όσα χρόνια ασχολούνται σίγουρα θα πουν πως όλα ήταν "φτιαγμένα" για να φτάσουν εδώ που έφτασαν. Η πραγματικότητα όμως είναι πως δεν ήταν φτιαγμένα , αλλά αυτοί με τις πράξεις τους τα έφτιαξαν και τα ένωσαν έτσι ώστε να είναι αυτό που είναι τώρα.


Η Κίνηση ενώσεως όλων των πραγμάτων σε 1 καινούργιο , είτε αυτό ονομάζεται Άρχων Εαυτού , όταν μιλάμε για τον Άνθρωπο και τα Θέματα που είναι οι Δυνάμεις του , είτε για να αντιληφθεί την ψυχολογία και το "μέλλον" του άλλου συνανθρώπου του με την εξάσκηση του Μάντη , έχει να κάνει με την σύνδεση όλων των κομματιών Κώδικα που έχει πατήσει , σε ένα καινούργιο κομμάτι το οποίο λειτουργεί αλγοριθμικά για την εύρεση λύσεων και την οριοθέτηση των δυνατοτήτων ενός συγκεκριμένου ανθρώπου.


Το Θέμα αυτό έχει Ισχύ σε όλα όσα κάνει ο καθένας καθημερινά , διότι για όλα πρέπει να αναλύει και να βρίσκει την ψυχολογία πίσω από τα πράγματα.


Για παράδειγμα , αν σκεφτούμε πως όλα έρχονται με καθοδική ροή ΩΑ σαν εικόνες με διαφορετική έκταση σε κάθε άνθρωπο και κατάσταση αναλόγως λογικής του , τότε συγκεκριμένα σε έναν άνθρωπο έρχεται μία εικόνα και αυτός αντιλαμβάνεται κάποια κομμάτια από την εικόνα αυτή.Η κίνηση η ανοδική που θα κάνει αναλόγως της όρεξής του θα του δώσει την ένωση πολλών τέτοιων κομματιών για την δημιουργία ενός δρόμου όπου στο τέλος αυτού του δρόμου θα έχει την πρώτη λύση.Η λύση έρχεται όταν ισχύει ένα πρόβλημα , το πρόβλημα απλά υπάρχει διότι εμείς οδηγηθήκαμε σε αυτό. Αυτό δεν έρχεται σε εμάς. Ο Άνθρωπος φτάνει τα προβλήματα που στην ουσία είναι ο κώδικας ο αφανής , άρα για να έρθει στην λογική του να δει το πρόβλημα , σημαίνει πως ΑΥΤΟΣ έχει και την λύση ήδη μέσα του.Αυτή η λύση είναι το κομμάτι που κατέχει πάνω σε αυτό που του έχει εμφανιστεί με την καθοδική Ροή ΩΑ.Το ζουμί σε αυτό το ζήτημα είναι  να κατανοήσει την πορεία μέχρι να φτάσει στο πρόβλημα.Γιατί τότε θα καταλάβει πως το πρόβλημα στην πραγματικότητα είναι το εξελικτικό βήμα πριν ανέβει στην επόμενη εικόνα και στην επόμενη κλιμάκωσή της.Άρα ο καιρός που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος ένα πρόβλημα , είναι ο καιρός αυτός που έρχονται οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις και οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις πάνω στον Νου του ανθρώπου.Αυτό γίνεται γιατί έχει καλύψει το θέμα του "ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ" πάνω στην εικόνα του Θέματος που έχει μάθει , έχει δημιουργήσει τον τρόπο και τον αλγόριθμο που χρειάζεται και ψάχνει να βρει την πόρτα για την επόμενη δόνηση της κατάστασης.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πάντα πιο δύσκολα διότι όπως γράφτηκε πιο πάνω , όσο τα φτάνεις και τα λύνεις αυτά συνεχίζουν να γίνονται "πιο έξυπνα" λόγω του αναβαθμισμένου κώδικά σου.


Είναι απαραίτητο να κατανοηθεί η ακριβής αιτία των προβλημάτων , αλλιώς ποτέ δεν θα κατανοηθεί και η κίνηση που πρέπει να κάνει ο καθένας για να ενώσει τα κομμάτια που κώδικα ώστε να φτιάξει τον δρόμο-πρόγραμμα για την έξοδο από αυτά.


Το παν είναι η Ψυχολογία των Μαθήσεων που σου δίνονται.Τίποτα δεν έρχεται χωρίς προειδοποίηση.Όλα είναι αλυσίδα και πρέπει ο καθένας να τα εντοπίζει.Κάθε απόφαση έχει σταυροδρόμι που θα σου δείξει 1-2-3 ή και περισσότερες απόρροιες των εντολών σου.Λειτουργεί με το "ΑΝ" κάνεις αυτό , θα έχεις αυτό και αυτό..., το ζήτημα εδώ είναι όμως να γυρίζει πίσω κάποιος τόσο πολύ το μυαλό του και συγκεκριμένα στην αρχή της πνευματικής του πορείας για να δει ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και που η ΚΑΘΕΜΙΑ οδήγησε μέχρι σήμερα.


Τότε θα πάρει το πρώτο κλειδί για πολλά που αντιμετωπίζει σήμερα.Να μην αφήσει τίποτα που δεν θα ξεσκονίσει πολύ αυστηρά , διότι το ένα οδηγεί στο άλλο και μετά πολυπλέκουν πάρα πολύ.
Όλες οι αποφάσεις και τα ΑΝ τα οποία έχει καλύψει φτιάχνουν πολλά κομμάτια και κλαδιά τα οποία έχουν την θέση τους για 1 ΘΕΜΑ το καθένα.


Αυτό θα δώσει την κίνηση στο να τα ενώσει όλα , εάν καταλάβει πως η κάθε κατάσταση είναι απλά το καμπανάκι που σου λέει πως έφτασες στο checkpoint που θα πρέπει να κάνεις το save και να σχεδιάσεις το που πατάς και που βρίσκεσαι.Έχει γραφτεί αρκετές φορές εδώ πως ο σκοπός όλων των εργαλείων που έχει ο καθένας μας είναι να συγκεκριμενοποιήσει την ακριβή Θέση όλων όσων έχουμε στον Νου (Ήλιους-Πλανήτες) με απόλυτη ταύτιση με αυτά στον Ουρανό . Μόνο έτσι θα καταλάβεις ακριβώς την ψυχολογία όλων των καταστάσεων.


Ταξίδι πίσω στο χρόνο και στην λογική είναι αυτό που θα δώσει την λύση στο πρόβλημα το οποίο έχει φτάσει τώρα ο άνθρωπος.Αυτό γιατί όπως γράφτηκε πριν , τα προβλήματα τα φτάνεις εσύ , άρα έχουν άμεση σχέση με το ακριβές επίπεδό σου και όχι μόνο αυτό , αλλά και εξελίσσονται ακριβώς όπως και εσύ , δηλαδή κλιμακώνονται ανάλογα τα Θέματα που εξελίσσεις.


Επομένως εάν ξεσκονίσεις πίσω τον χρόνο και κατανοήσεις τις καταστάσεις που πέρασες μία προς μία και δεις όλα τα ΑΝ τα οποία είχες ως εναλλακτικές , τότε θα δεις πως μπορούσε να σου εμφανιστεί το σημερινό πρόβλημα που έφτασες.Και όχι μόνο αυτό , αλλά στην πραγματικότητα το εμπόδιο που αντιμετωπίζεις είναι η ένωση όλων των μεμονωμένων καταστάσεων σε 1.


Άρα η πραγματικότητα είναι απλή....Άνθρωπος και Πρόβλημα είναι το ίδιο πράγμα.Γεννήθηκαν μαζί και τελειώνουν μαζί. Όσο εξελίσσεται το ένα εξελίσσεται το άλλο.Αυτό όμως που δεν μπορεί να κάνει ο άνθρωπος , είναι να ενωθεί όλος σε 1 όπως κάνει το πρόβλημα.


Εδώ όμως δόθηκε η λύση.Με την εξελιγμένη Λογική του στο τώρα , γυρίζει πίσω και αναλύει-ψυχολογεί και ΞΑΝΑΛΥΝΕΙ τα προβλήματα όπως ήταν παλαιότερα , μεμονωμένα. Αυτή είναι και η μόνη διαφορά του ανθρώπου με το πρόβλημα.


Ο Άνθρωπος γυρνάει πίσω τον χρόνο , το πρόβλημα δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
Ο Άνθρωπος εξελίσσεται και φτάνει-δημιουργεί το πρόβλημα γιατί πηγαίνουν μαζί.


Το Πρόβλημα είναι Κίνητρο για Εξέλιξη στον Άνθρωπο γιατί τον οδηγεί στα όριά του , επειδή είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτόν.
Το Πρόβλημα εφόσον λυθεί σημαίνει πως ο άνθρωπος ένωσε τον κώδικα που στην ουσία είναι οι λύσεις στις μεμονωμένες καταστάσεις και βρήκε την έξοδο.Όσο πιο γρήγορα καταλάβει ο άνθρωπος πως η Λύση είναι το ίδιο το Πρόβλημα τότε θα μάθει να ενώνει τα πάντα σε 1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου