Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Αξίωση και Στερεοποίηση

Την εποχή που ζούμε έχουμε καθίσει - ο καθένας στον αριθμό που αντιστοιχεί στην λογική του - και αναρωτηθεί για ποιον λόγο κάποια πράγματα να είναι "ΕΤΣΙ" και όχι όπως θα θέλαμε εμείς , γιατί απλά μπορούμε με την λογική μας να βρούμε καλύτερη λύση από αυτό το οποίο μας έχει παρουσιαστεί και φαίνεται ότι επικρατεί στην καθημερινή ζωή.

Με απλά λόγια , τα στερεότυπα της κοινωνίας και οι "κανόνες" , φυσικοί και ανθρώπινοι , οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί και "πέσει" σε αυτό το επίπεδο , είναι το Θέμα του κειμένου.

Το θέμα εδώ δεν είναι εξ' ολοκλήρου ανθρώπινο , αλλά έχει να κάνει με την αρχή της αποτυποκωδικογραφίας αλλά και της ροής του κώδικα. Επίσης έχει να κάνει και με την εξακολουθητική πορεία των Νόμων και Μαθήσεων προς τα πάνω.

Υπάρχουν δύο κομμάτια τα οποία θα πρέπει να αναλύσει ο καθένας και να εργαστεί.

Το πρώτο είναι αυτό του Αξιώματος και Θεωρήματος , πάνω στους τύπους και στις φυσικές συνέπειές τους.Είναι σχετικά κατανοητό από όλους ότι στο επίπεδο της Γης , όλα ξεκινάνε από τα Αξιώματα , καθώς αυτά έχουν διεισδύσει στο DNA-Κώδικα του Πλανήτη και είναι οι κύλινδροι της μηχανής του.Χωρίς αυτά θα υπάρχει κομμάτι το οποίο αν θα λείπει θα χαθεί η εξακολουθητική και η ανοδική κλιμάκωση πάνω στους Νόμους.

Το Αξίωμα εφόσον είναι η Αρχή για μια καθοδική πορεία πάνω στην Γη , διαφόρων θεωριών και απόψεων , είναι πολύ κατανοητό και από το κείμενο "Ο Νόμος Αλήθειας" , ότι είναι το Ω , ή το Ευ , δηλαδή ο Τίτλος και η Θέση Τελείωσης πάνω σε κάποια Μάθηση.Όπως γράφτηκε ο άνθρωπος με αρχή την εργασία πάνω στις θεωρίες και στις απόψεις και την κατανόηση της ψυχολογίας τους , φτάνει στο Ω - ΕΥ και στο Πτυχίο της Μάθησης.

Το Αξίωμα όμως δεν είναι η ΑΡΧΗ για όλα. Είναι απλά ενδιάμεσο και ισχύει μόνο για την Γη σαν Νους. Είναι τα στοιχεία όλα εκείνα που σε ποσότητες ισορροπίας με ισορροπία στον Κώδικα της Γης , ταιριάζουν απόλυτα έτσι ώστε να μπορεί να προβληθεί στην συγκεκριμένη ποσότητα για να γίνει κατανοητό και με την Χρονική Λογική του κάθε Ανθρώπου.Άρα είναι λάθος αυτό που θεωρούν ότι το Αξίωμα είναι η αρχή για όλα στον Φυσικό Κόσμο.


Είναι η αρχή , αλλά από Θέση αΩ , και όχι ΑΩ.
Συνεπώς το Αξίωμα είναι ο Τίτλος και μια Θέση Νόμου με διαφορετικό Όνομα.


Αλλιώς μπορείς να πεις ότι το Αξίωμα είναι ο Ήλιος και οι Πλανήτες είναι τα Θεωρήματα-Απόψεις , όπου όλα μαζί σε κίνηση ενώσεως σε 1 , αποτελούν την Αξίωση.


Στο ατομικό επίπεδο όμως του Ανθρώπου , γίνεται το εξής.

Ο Άνθρωπος καθώς περιπλανάται ανάμεσα σε θεωρήματα και απόψεις για να κατανοήσει την ψυχολογία όλων , πολλές φορές χωρίς να το κατανοήσει , θεωρεί πως το Θεώρημα-Άποψη είναι και το Αξίωμα , ή το σταθερό , ή ο Τύπος πάνω στην Ζωή.

Αυτό είναι λάθος γιατί αφενός δεν γνωρίζει ότι ισχύει η Κλιμάκωση σε ποικιλία ΑΩ αφετέρου αγνοεί την Θέση του Νόμου και του Αξιώματος.

Όλο το παραπάνω οδηγεί , αν εκμεταλλευτεί καταλλήλως , σε αυτό που ονομάζουμε στερεότυπο.Είναι πολύ απλό για γίνει κατανοητό , διότι μπορεί κάποιος εύκολα να διακρίνει ότι πολλά στερεότυπα είναι πλήρως αντιστραμένα από παλαιότερες εποχές κάλλους και Φιλοσοφίας σε αυτές τις "εδώ" εποχές της λάθος Νόησης και της γρήγορης ηδονής.


Απλούστερα.Μία συγκεκριμένη θέση νόησης και λογικής όπου είναι κομμάτι μιας μάθησης και ενός Αξιώματος και Νόμου μπορεί με κατάλληλες κινήσεις να διεισδύσει μέσα στον Κώδικα του κάθε ανθρώπου και να στερεοποιηθεί μέσα σε αυτόν , δηλαδή να γίνει μέρος του ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΜΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ "ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ" , και να δημιουργηθεί το στερεότυπο.

Χωρίς τους παραπάνω 2 Νόμους δεν εξαρτάται από τον άνθρωπο να εισέλθει μέσα του το στερεότυπο αυτό , αλλά εξαρτάται από ΑΥΤΟΝ/ΑΥΤΟΥΣ που έχουν κινήσει την δύναμη αυτή.Γι αυτό βλέπουμε πολύ στην καθημερινή μας ζωή να γίνονται πράγματα από ανθρώπους που να ΜΗΝ ξέρουν καν γιατί τα κάνουν ή να είναι τελείως αντίθετοι από αυτά και απλά να τα εφαρμόζουν επειδή ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.Αυτό το "ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ" , αποτυπώνει το στερεότυπο.Η κίνηση πίσω από όλο αυτό είναι να χαθεί το Νόημα της Κλιμάκωσης και της εξέλιξης και από κάποια "μυαλά" να διαδοθεί πως ο Νους του Ανθρώπου είναι ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ (!!!!) , και όχι ΑΠΕΙΡΟΣ και ΕΝΠΥΡΟΣ σε κάποιες φάσεις.

Το στερεότυπο θέλει χρόνια και κατάλληλες κινήσεις διασποράς και προβολής και εφαρμόζεται.Είναι απλό και έχει γίνει πολλές φορές , αρκεί να κοιτάξουμε το τι κάνουμε κάθε ημέρα.Το πόσο σταθεροί είμαστε και όχι κλιμακωτοί μπορούμε να το δούμε από το πλήθος των πραγμάτων που αφήνουμε χωρίς εξέλιξη , με τις δικαιολογίες του "έτσι είναι" και του "δε βαριέσαι".Το Θέμα του στερεότυπου και του Αξιώματος είναι πολύ βασικά στοιχεία για τον άνθρωπο τον οποίο θέλει να ανέβει σε επίπεδα και να εξελιχθεί ανοδικά σε Λογική και Δυνάμεις.Η κάθε Δύναμη είναι και Τίτλος και Νόμος και Αξίωμα και Θέση που αν κατανοήσει τα γραφόμενα εδώ θα έχει ήδη διανύσει το μισό της απόστασης της Λογικής σε αΩ και ΑΩ θέση και Διάστημα.

Η παρακάτω φωτογραφία θα βοηθήσει σε πολλά , αρκεί κάποιος να εντοπίζει την αποτυποκωδικογραφία της κάθε εικόνας και τα κρυφά στοιχεία της.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου