Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

Ο Νόμος Αλήθειας

Όσο περνάει ο καιρός και ο κάθε άνθρωπος γεύεται περισσότερες εμπειρίες τις οποίες μετουσιώνει σε δύναμη και εξέλιξη , ενεργοποιεί ολοένα και περισσότερο Σημεία μέσα στον εγκέφαλό του.
Έτσι ολοένα και αυξάνει τις ποσότητες των πλανητών και των Ηλίων μέσα στο Νου του , άρα και την ποσότητά του.


Όσο γίνεται αυτό ο άνθρωπος έχει την μεγάλη ευκαιρία για να συντονίσει την προσωπικότητά του , και να δώσει το "power boost" που χρειάζεται ο κάθε Ήλιος Νόησης που ήταν αρχικά ενεργοποιημένος-ερεθισμένος από την γέννησή του (βλ Νέα Γέννηση Ανθρώπου) , όπου φτιάχνει την προσωπικότητά του.

Οι συγκεκριμένοι Ήλιοι είναι αυτοί που χρειάζονται περισσότερο από όλους και είναι αυτοί που εξελίσσονται πιο γρήγορα γιατί αυτοί είναι ο Άνθρωπος , ενώ ο άνθρωπος προσπαθεί να ανέβει σε εκείνους.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μέχρι να φτάσει σε σημείο όπου μπορεί να κάνει συνδέσεις επιτυχημένες , κάθε εμπειρία που θα ζει να ξέρει ότι θα αποσκοπεί στο να αυξήσει την κλιμακούμενη ποσότητα Λογικής πάνω σε αυτούς τους Αρχικούς Ήλιους.

Εδώ θα δοθεί Μυστικό.

Κάθε τι που ζει ο καθένας , εκτός του ότι είναι πολλαπλή ποσότητα και αποτύπωση Κώδικα που έχει κατέβει με Ροή και με Έκταση Προβολής Συμβάντων πάνω στο πεδίο της Λογικής του Ανθρώπου που το βιώνει , είναι και άμεσα συνδεόμενο με τον Ήλιο που ενεργοποιεί την πτυχή της προσωπικότητάς του περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Εδώ αν κατανοηθεί αυτό , μπορεί κάποιος να προβλέψει και το μέλλον....σε κάποια ποσότητα.
 
Αυτό εδώ όλο αν φτιαχτεί από τον άνθρωπο σωστά , μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο για να αλλάξει πολύ γρήγορα και σωστά με Άνοδο όλες τις ποσότητες και τις θέσεις του πάνω στους Ηλίους όπου έχει συνδέσεις.

 Τι εννοώ με αυτό...

...εννοώ ότι η εξέλιξη είναι η αλλαγή ποσότητας και η αλλαγή Νοητικής Θέσης.Αυτό εδώ είναι Νόμος , αλλά όχι νόμος όπως γνωρίζει ο άνθρωπος. Ο Νόμος δεν παρακάμπτεται διότι είναι ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ Θέσεων και Τίτλων.


 Άρα εδώ έχουμε Νέα Ονόματα. Τίτλος και Ακολουθία Ποσότητας.Το θέμα είναι να τα συνδέσεις όλα σωστά.Οι ανθρώπινοι νόμοι , είναι απλά νόμοι πραγματικότητος.Οι Ουράνιοι είναι Νόμοι Αέναοι και έχουν ακολουθία , όπου και να παρακαμφθεί , στην ουσία δεν καταφέρνει κανένας τίποτα , διότι θα βρεθεί στο απόλυτο Χάος.

Όταν μιλάμε για Ακολουθία Νόμων , μιλάμε για αλλαγή Τίτλου. Επομένως έχεις το εξής σχήμα :

Ακολουθία = Αλλαγή Τίτλου      και

ΝΟΜΟΣ = Αλλαγή Θέσης + Αλλαγή Τίτλου


Εδώ δίνεται εξήγηση.Η κάθε ποσότητα πάνω σε συγκεκριμένο Θέμα συγκεκριμένου Ηλίου Νόησης με συγκεκριμένη Χρονική Θέση όπου έχει συγκεκριμένες Συντεταγμένες στο Σύμπαν και στο Νοητικό Σύμπαν , με συγκεκριμένη και Ατομική Καθοδική Ροή συγκεκριμένων Όντων-Οδηγών με συγκεκριμένη Λογική και Μάθηση σε συγκεκριμένα άτομα , αλλάζει , όταν αλλάζει η Θέση και ο Νόμος ακολουθείται από άλλον Νόμο.Χρησιμοποιήθηκε πολύ η λέξη "συγκεκριμένος" , διότι οι Νόμοι σε κάθε Θέση είναι 1 , αλλά με ακολουθία , διότι είναι Νόμοι Αληθείας και όχι πραγματικότητος.Το πραγματικό είναι αυτό που είναι για ένα επίπεδο , το αληθινό οδηγεί κάπου.

Αυτό το κάπου είναι πάνω στον Ουράνιο Νόμο.

Ο Νόμος σε κάτι , ή απλά το Θέμα σε κάτι , ασκείται πάνω σε κάθε Ήλιο Νόησης και Μάθησης σε κάτι.Είναι μια ισορροπία , όχι ακριβώς όπως την νομίζει ο άνθρωπος , αλλά όπως ακριβώς γράφεται στο κείμενο "Όσα Πρέπει" , δηλαδή είναι ακριβώς οι συνδέσεις σε κάθε ποσότητα που χρειάζονται για να γίνει το μάθημα όπως πρέπει και με τις αλλοιώσεις που πρέπει ( !! ).

Αυτή η ισορροπία των πραγμάτων-δυνάμεων-μαθήσεων και η μίξη τους δημιουργεί μία εικόνα-προβολή του Νόμου που διδάσκεται στον άνθρωπο. Αυτή έχει και Τίτλο.

Ο Τίτλος αυτός είναι το ΕΥ ή το Ω της Μάθησης αυτής. Είναι κάτι σα το πτυχίο.Σου δίνει την ΠΤΥΧΗ και την ποσότητα της μάθησης πάνω σε αυτόν τον Νόμο-Θέμα.Εκεί έρχεται και η ακολουθία όλων , τότε ξέρεις ότι περπατάς στο Αληθές και είσαι πραγματικά Νομοτηρητής.

Οι Αρχαίοι Μεγάλοι Μύστες όταν μιλούσαν για Νόμο , βεβαίως μία πτυχή....στον κώδικα πάνω και στην λογική των απλών ανθρώπων φάνταζε για τους Νόμους των Πόλεων-Κρατών , αλλά για την Αλήθεια , αυτοί μιλούσαν για τους Νόμους της Νόησης και της Εξέλιξης.Άρα ο Άνθρωπος έχει Τίτλους ;

Φυσικά και έχει.Καταρχήν έχει τον Τίτλο "Άνθρωπος".Επομένως το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να μάθει είναι τι ακριβώς είναι αυτός ο Τίτλος και για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι , από που ήρθε , μιας και κατακτήθηκε και αν πραγματικά τον τηρεί ή όχι και τέλος να μάθει την συνέχειά του.

Ο Νόμος Άνθρωπος είναι αυτό που εξηγείται μέσα από όλα τα κείμενα στον Αρμονικό Συντονισμό.Έχει πολλούς Υπο-Νόμους και πολλές πτυχές.Μάθε τον Εαυτό σου , έλεγαν οι Μύστες μας, ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι ήταν ΑΙΩΝΕΣ μπροστά σε όλα.Ο Άνθρωπος όμως έχει και Τίτλους μέσα στους Τίτλους , όπου δημιουργείται το Ω και η μίξη του , ο Άρχων Εαυτού.

Το παραπάνω κείμενο δίνει στην αρχή το εργαλείο και μετά δίνει και την Μάθηση , διότι το ένα δεν μπορεί χωρίς το άλλο. Ο Άνθρωπος πρέπει να κατανοήσει πλήρως πως έχει εργαλεία και ότι πρέπει να τα συντονίσει για την εξέλιξή του. Ο Συντονισμός είναι συγκεκριμενοποίηση και μόνο έτσι θα αποφύγει το να κάνει κύκλους.

Ο στόχος είναι να δημιουργήσει και να ενεργοποιήσει όλες τις ροές και να κλιμακώνεται συνέχεια.Αυτό θα φτιάξει την Μίξη των Τίτλων και όλων των Θέσεων που θα αποκτήσει και θα γίνει όχι μόνο Νομοτηρητής , αλλά και ο ίδιος θα γίνει Νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου