Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Νέα Γέννηση Ανθρώπου

Το παρόν κείμενο θα δώσει κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα περί της Γεννήσεως του καθενός , τον τόπο και την Λογική του Κώδικα πίσω από όλα αυτά. Έρχεται για να πολυπλοκαίνει τα πράγματα και να δώσει μαζί με τις απαντήσεις και καινούργια ερωτήματα , διότι κάθε εξέλιξη και βήμα παραπάνω , έχει και περισσότερα Θέματα επιλύσεως.

Παλαιότερα σε κείμενο (βλ Ήλιος & Πλανήτες Β') είχε γραφτεί περί επτάδας , οκτάδας , εννεάδας κλπ , μέχρι της δωδεκάδας που είναι το Ω και το ΕΥ πάνω σε Θέματα και Δυνάμεις Νου.

Πρέπει να κατανοηθεί πως στο ανθρώπινο επίπεδο και στην ανθρώπινη πολυπλοκότητα Σύμπαντος , ΕΦΤΑΣΕΣ έπειτα από πολλά χρόνια εξέλιξης και προσπάθειας πολυπλοκαίνοντας το ατομικό σου Σύμπαν και τον Άρχων Εαυτού σου με συνεχώς αναβαθμιζόμενα Θέματα και Δυνάμεις. Άρα κάθε φορά που πάνω σε ένα Πλαίσιο Λογικής και Νόησης ατομικού Σύμπαντος έφτανες το 12 , αμέσως κατακτούσες αυτό το Θέμα και ξεκινούσες για την αναβάθμισή του στον Επόμενο Ήλιο Ίδιου Θέματος (βλ ΑΠΕΙΡΟΝΤΟΤΗΤΑ & ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ).

Άρα , όταν έφτασες σαν άνθρωπος εδώ , ήσουν στο Ω του προηγούμενου ατομικού Σύμπαντος και Πλαισίου Λογικής και καλείσαι να ξεκινήσεις εώς ώτου φτάσεις στην επόμενη επτάδα Ουρανών - Θεμάτων. Ήσουν από ένα ΑΩ στο Ω και στο αμέσως επόμενο ΑΩ , Πλαισίου Λογικής Ανθρώπου , προσπαθείς να φτάσεις στο Α.

Το ζήτημα εδώ είναι σημαντικό.Η εκπαίδευση του ανθρώπου γι αυτόν τον λόγο δίνεται από μικρή ηλικία.Για την διάδοση της σπίθας έτσι ώστε αυτή η μεταφορά από το προηγούμενο πλαίσιο λογικής να πάει γρήγορα στο επόμενο.Το όλο ζήτημα είναι η σπίθα και τίποτα περισσότερο.Μετά όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

Ο Άνθρωπος από την ημέρα της Γέννησής του , αναπτύσσει καθημερινά την προσωπικότητά του , η οποία επηρεάζεται από τους παράγοντες του περίγυρού του. Εδώ δίνεται να εννοηθεί πως ο ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ δίνει το Κλειδί για το γράμμα Λογικής το οποίο Αρχικά δίνεται στον άνθρωπο σαν Αρχή για εξέλιξη (βλ Η Γη σαν Νους). Αυτό το γράμμα Λογικής είναι κάτι σαν τον καρπό που γεύεται ο καθένας ανάλογα της προηγούμενης προσπάθειάς του.

Η προσωπικότητα όμως , έχει να κάνει κατά βάση με τους Ηλίους Νόησης και τα Θέματα στα οποία ο άνθρωπος θα έχει Πνευματική Κλίση , άρα εδώ δίνεται να εννοηθεί πως οι πιο ενεργοποιημένοι Πλανήτες στο Νοητικό Σύμπαν , είναι αυτοί οι οποίοι θα κάνουν τον άνθρωπο , όπως θα τον γνωρίσουμε.Εδώ έχεις είσοδο οδηγών σε αρχικά επίπεδα , λόγο της Αρχής σε ΑΩ στο Πλαίσιο Λογικής Νου.

Επιπλέον , εκτός από το μέρος που γεννιέται ο άνθρωπος και το γράμμα Λογικής του μέρους αυτού και από τους Πλανήτες μέσα στο ατομικό του Σύμπαν , μεγάλο ρόλο παίζουν και οι Θέσεις των Άστρων κατά την στιγμή της Γεννήσεως. Οι συγκεκριμένες διατάξεις δίνουν πολλές απαντήσεις περί της Αρχής Ροής Κώδικα αυτής της Χ-Η-ΙΛΙΑΔΑΣ ΑΙΩΝΑ.Και αυτό γιατί , όπως έχει γραφεί και στο σχετικό κείμενο , ο κώδικας γεννιέται και πεθαίνει , ανανεώνεται και αλλάζει , άρα από εκείνο το συγκεκριμένο θεσιακό Σύμπαν και μετά ο ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΡΟΗ του στον Άνθρωπο. Άρα όλα τα υπόλοιπα έχουν την απάντησή τους !

Εφόσον δόθηκε η αρχική Ιδέα περί της στιγμής Γεννήσεως του Ανθρώπου , τώρα θα δοθούν και τα σχετικά με τις ανεπάλληλες αλλαγές μεταξύ ζωής και θανάτου στο Ίδιο Πλαίσιο Λογικής του Ανθρώπου , δηλαδή στην ΖΩΗ την Ανθρώπινη.


Σε αυτήν την λογική υπάρχουν πολλοί θάνατοι για πολλούς λόγους , είτε αυτοί είναι για εξέλιξη σε θέματα και αναβάθμιση είτε γιατί το σώμα έφτασε στο χρονικό πέρας της Λογικής του. Στην δεύτερη περίπτωση , έχουμε τον καθαρισμό του Νοητικού Σύμπαντος του ανθρώπου. Έχει χαθεί η Μνήμη του , γι αυτό το λόγο η κλιμάκωση των όσων έχει κάνει με την προσωπικότητά του έχει αλλοιωθεί σε κάποιο ποσοστό.

Όχι όμως όλη ! Εδώ υπάρχει ακόμα η σπίθα των όλων όσων έχει μάθει !

Αυτό γίνεται για να κατανοήσει ο άνθρωπος πως πρέπει ΠΑΝΤΑ να προσπαθεί για εξέλιξη και για το βήμα Ανόδου σε όλα.Γίνεται για να καταλάβει πως εφόσον ο ένας τρόπος δεν βοήθησε για όλα , ή βοήθησε για κάποιο βήμα , υπάρχουν και άλλοι τρόποι και άπειροι κώδικες για να επιτευχθεί αυτό που ο άνθρωπος πρέπει να κάνει , την Άνοδο σε Ανώτερα Πνευματικά Πεδία.Γίνεται δηλαδή για να πολυπλοκαίνει το ατομικό του Σύμπαν.


Η ιστορία του Κώδικα εκείνου , περνάει μέσα στα Κύτταρα του Νοητικού Σύμπαντος , και γίνεται Μνήμη , αυτή κρατάει καλά μέσα την Σπίθα για συνέχιση από εκείνο το σημείο Λογικής , είναι Γνώση και Δύναμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί , αλλοιώνεται και σβήνεται όμως για να δοθεί και Νέα Αρχή με Νέο Κώδικα , όπου ο άνθρωπος θα γευτεί νέο έδαφος γεννήσεως και νέα Γη με άλλο γράμμα Λογικής.Στο καινούργιο Πλαίσιο Λογικής είναι με νέα γΕΝΝΕΑ , δηλαδή ξεκινάει από την Εννεάδα , ΕΝ ΝΕΟ Α , ΕΝ ΝΕΑ ΖΩΗ , όπως έχει γραφτεί και στο κείμενο " Ήλιος και Πλανήτες μέρος Β' " , αλλά θα είναι κάπως αρχικά καθηλωμένος στο 7 και στο 9  , δηλαδή στην 7αδα και στην 9αδα μαζί. Αυτό το κομμάτι δίνει να εννοηθεί σε όλους , ότι μπορεί να ξεκινάς από την αρχή , αλλά οι προηγούμενοι καρποί είναι στην Μνήμη , έτοιμοι για ενεργοποίηση , είναι ο παλαιός κώδικας , όπου με την αποτυποκωδικογραφία του θα ζωντανέψει μέσα στον Νου.

Η Γέννηση κάθε ανθρώπου είναι σημαντικό πράγμα.Είναι Θέμα για το οποίο εδώ δίνεται το αρχικό ΝόΗΜΑ. Ο Τόπος , το Γράμμα Λογικής του , το Θεσιακό Σύμπαν , η Προσωπικότητα με τους Πλανήτες και Ηλίους Νόησης , είναι κάποιοι από τους παράγοντες όπου καλείται ο κάθε άνθρωπος να εξερευνήσει για να έχει γρήγορη εγκεφαλική άνοδο , μα πάνω από όλα για να κατανοήσει πως κάθε προσπάθειά του δίνει καρπούς εύγευστους στο Επόμενο Πλαίσιο Λογικής...

Εργαλεία λοιπόν να μάθουν όλοι ΤΙ Νοητικές Συνδέσεις έχουν κάνει , μέσω της προσωπικότητά τους , την ακριβή θέση του Θεσιακού τους Ατομικού Σύμπαν την στιγμή της Γεννήσεώς τους , για να καταλάβουν τον Ουρανό τους και να αναπτυχθούν - ανοιχθούν πνευματικά με ΝΕΕΣ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ και τέλος να κατανοήσουν τα πάντα για τον ΤΟΠΟ και το ΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ του Μέρους στο οποίο γεννήθηκαν και την ακριβή θέση πάνω στην Νόηση της Γης έτσι ώστε να είναι Συγκεκριμένοι σε Όλα και για Όλα.

Το παραπάνω αφήνει την γεύση της εξέλιξης σε κλίμακα ΑΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου