Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Νοητικές Συνδέσεις

Για πολλά κείμενα τώρα γίνεται λόγος περί Ηλίου και Πλανητών στο επίπεδο του Νου.

Το θέμα αυτό είναι σημαντικό διότι δίνει να εννοηθούν πως ο άνθρωπος ο οποίος αποσκοπεί στην πνευματική άνοδο , έχει εργαλεία και όχι ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΑ όπως πιστεύει πάντα. Χωρίς εργαλεία για να κάνει την σύνδεση δεν μπορεί να πάει πουθενά.

Τι είναι λοιπόν η σύνδεση ;


Σύνδεση είναι η ένωση Νου και εσωτερικού Σύμπαντος στο επίπεδο των Ηλίων Νόησης και όλο αυτό σε ένωση εξωτερική με το αντίστοιχο στο Ολικό Σύμπαν.

Υπάρχουν και περισσότερα βήματα σύνδεσης αλλά καλό είναι να ειπωθούν εδώ τα βασικά που είναι αυτά τα δύο. Χωρίς αυτά ο άνθρωπος έχει χαθεί και θα αργήσει πολύ για να δει αποτέλεσμα στην ζωή του πάνω σε κάποια μάθηση Θέματος από έναν Ήλιο Νόησης. Τα πράγματα δεν είναι μόνο θεωρία και ξύλινος λόγος , αλλά χωρίς ουσιαστική πρόοδο σε κλιμάκωση σύνδεσης θα είσαι Χάος και στάσιμος εφ όρου ζωής.

Η θεωρία απλά προσφέρει έναν τρόπο σκέψης.Μία αποτύπωση κώδικα συγκεκριμένης λογικής που με αυτήν απλά κατανοείς κάποια πράγματα και πρέπει μέσα από αυτά να κατανοήσεις τα επόμενα κομμάτια στην εξέλιξη που δίνει το κείμενο. Το να κυκλοφορούν πλέον ανάμεσά μας χιλιάδες επιστήμονες και φιλόσοφοι της πλάκας και απλά να είναι της θεωρίας παιδιά , το μόνο που προσφέρει όλο αυτό είναι καθήλωση στην Άνοδο των υπολοίπων που μέσα τους είναι προικισμένοι με Όρεξη και μάχη για εξέλιξη.

Δεν είναι μόνο να γνωρίζω πέντε - έξι παραγράφους από ένα κείμενο και να τις "πετάω" αριστερά - δεξιά έτσι ώστε για να λάβω τα μπράβο από τους υπόλοιπους.Εδώ το θέμα Φιλοσοφία και Μαγεία είναι ΒΑΘΥΤΕΡΟ και με μεγάλη σημασία για το Ολικό Σύμπαν. Είναι χρέος του κάθε ανθρώπου -που έχει όρεξη για άνοδο- να κατανοήσει πως έχει εργαλεία και πως η χρησιμοποίησή τους απλά απαιτεί προγραμματισμό και συγκέντρωση. Τότε όλα καλώς , θα ξεκινήσει να ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ πραγματικά πως αυτός εξελίσσεται και θα το νιώθει στο άνοιγμα του Νοητικού του Σύμπαντος.

Στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ θα ανοίξει...θα διευρυνθεί και θα γεννηθούν Νέοι Πλανήτες και Ήλιοι.ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ στο Άνοιγμα του Νου σε όλη την έκτασή του είναι να μάθει ο άνθρωπος να ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΕΙ και να μην είναι Χαώδης στις σκέψεις του. Όσο αυτός παίζει ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ σωστά και με συγκεκριμένα Θέματα τότε ξεκινάει μια πιο ΣΩΣΤΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ Άνοδο.Πρέπει να μάθει ο καθένας ΠΟΥ ακριβώς βρίσκονται οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τα ΑΣΤΡΑ μέσα στο κεφάλι του για να μπορεί να ξέρει ΤΙ είναι ενεργοποιημένο και τι θέλει περισσότερο εργασία.


Θα ξεκινήσει να ανακαλύπτει τα Θέματα και τις Μαθήσεις που πρέπει να αναπτύξει , ανάλογα και με το ΠΟΥ θέλει αυτός να αποκτήσει δυνάμεις και θα συνδεθεί με τους κατάλληλους Ηλίους Νόησης. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ γιατί είναι η ΠΛΗΡΗΣ αποτυποκωδικογραφία του ΟΥΡΑΝΟΥ , εσωτερικού και εξωτερικού.


Ο Άνθρωπος που ξεκινάει άνοιγμα του ΝΟΥ του , έχει εργαλεία.

Αυτά είναι :


Φιλοσοφία-Μυθολογία : Όπου πρέπει να κατανοήσει πως δεν είναι απλά κείμενα με συμβουλές , αλλά είναι αναγκαίο εδώ να κάνει κλιμάκωση ανοδική στις σκέψεις και να αποκωδικοποιήσει όλα τα λεγόμενα λέξη προς λέξη.Τα κείμενα είναι Χάρτες και δίνουν και Σύμβολα με συγκεκριμένη Λογική.Δεν είναι απλά λόγια. Έχουν μέσα τους συγκεκριμένους τρόπους όπου εσύ αν κατανοήσεις πως λειτουργούν μέσα σου ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ έχεις και την Αρχή σε Μάθησή τους. Άρα και Αρχή σε Σύνδεση.


Αστρονομία : Χωρίς εξερεύνηση του Έξω Σύμπαντος δεν υπάρχει κατανόηση του Έσω.Είναι το ίδιο πράγμα.Έχεις μια πλήρη εικόνα του τι γίνεται μέσα σου και πως ο Νους σου μπορεί να συμπληρώσει τα παζλ (βλ. ΑΠΕΙΡΟΝΤΟΤΗΤΑ) έτσι ώστε να αλλάξει ΟΥΡΑΝΟ και να συνεχίσει από άλλη σκοπιά και Λογική. Το σύμπαν είναι ένας ατελείωτος χάρτης εξέλιξης , όπου με την σωστή χρησιμοποίηση του Ηλίου και των Πλανητών (βλ. Ήλιος & Πλανήτες) μπορείς να κάνεις βήματα ανόδου σε δυνάμεις πνευματικές.

Ανατομία : Όσο περίεργο και αν φαίνεται , έχει γραφτεί εδώ και καιρό στο κείμενο Πολλαπλές Ποσότητες πως όλα είναι απλά μια απεικόνιση σε διαφορετική λογική ποσότητα. Ο Άνθρωπος θα πρέπει να γνωρίζει ακριβώς όλες του τις λειτουργίες γιατί όλες κρύβουν αρμονία μέσα τους και συνθέτουν το Ανθρώπινο Σύμπαν.Όπως και στην Αστρονομία έτσι και στην ανατομία δίνεται η ευκαιρία για συσχετισμό εννοιών και Αρχή Σύνδεσης των Έξω με των Έσω. Επίσης ο συσχετισμός της Γης με τον Νου (βλ. Η ΓΗ ΣΑΝ ΝΟΥΣ) είναι ένα είδος (Γ)Ε(Ω)ΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΙΑΣ όπου δίνει απαντήσεις σε πολλά θέματα.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν εργαλεία για κάποιον , εργαλεία τα οποία δόθηκαν από Μύστες και Θεουργούς και όχι από επιστήμονες της πλάκας και της θεωρίας. Τα κείμενα δεν είναι λέξεις.Είναι αποτυπώσεις κώδικα και ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ.Αλλιώς δεν ενσαρκώνεις ποτέ μέσα σου τις Συνδέσεις με τους κατάλληλους Οδηγούς σε ποικιλία ΑΩ μέχρι τον Ήλιο Νόησης.Δεν μπορείς να πάρεις μαθήσεις και δεν μπορείς να εξελιχθείς.


Γι αυτό το λόγο το να είσαι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ παίζει καθοριστικό ρόλο στα Θέματα αυτά.Δεν δύναται να θες να εξελιχθείς και να μην γνωρίζεις πως πρέπει να κινηθείς όταν θες να εισέλθεις σε ένα Αρχέτυπο για να αποκτήσεις τις Μαθήσεις του.

Είναι απαραίτητο να έχεις ενεργοποιημένο το ΣΩΣΤΟ ΟΝΟΜΑ του Ηλίου Νόησης , μαζί με τα σωστά Θέματα στα οποία έχει την Ισχύ.Γι αυτό το λόγο η Μυθολογία-Θεουργία των Ελλήνων έχει όλες τις απαντήσεις μέσα.Είναι το μεγαλύτερο "Ηλιόδενδρο".

Άρα η πρώτη κίνηση θα πρέπει να είναι αυτή :

Συγκεκριμένο Θέμα -> Εύρεση Ηλίου -> Αποκωδικοποίηση -> Αρχή Σύνδεσης.

Τα υπόλοιπα μετά είναι θέματα κλιμάκωσης και πέρασμα από tests.


Όλα τα εργαλεία είναι απαραίτητα.Κανείς δεν πάει "ξυπόλητος" και χωρίς προσπάθεια πάνω.Αν δεν συσχετίσεις αν δεν αναλύσεις κάθε πτυχή του Ηλίου Νόησης τότε δεν μπορείς να ξεκινήσεις ΑΩ εξέλιξη σε Ισχύ πάνω του.

Γι αυτό το λόγο έχεις Φιλοσοφία και Μυθολογία.
Γι αυτό το λόγο έχεις Αστρονομία και Ανατομία.

Για να μάθεις πως τα έσω είναι και έξω και όλα συνδέονται αναμεταξύ τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου