Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Η Γη σαν Νους

Όταν είχα γράψει το κείμενο "Έκταση προβολής συμβάντων" είχα μιλήσει για κώδικα ο οποίος "πέφτει" και ρέει καθοδικά σαν καταρράκτης από τα ψηλά επίπεδα όπου γίνεται η αρχή κάποιου γεγονότος μέχρι στο δικό μας "Μέγα Πλαίσιο Λογικής Ανθρώπων" και παρακάτω με άλλες μορφές.

Εκεί παίρνει και διάφορες διαστάσεις , γιατί λογικό είναι , βρίσκεται σε άλλες διαστάσεις , από κύτταρο μέχρι Ήλιο Νόησης και άνω.

Αυτή η Έκρηξη καθόδου της Λογικής κάποιων συμβάντων αν την ονομάσουμε ΩΑ , τότε για πολλά επίπεδα έχουμε το ακριβώς αντίθετο της κλιμάκωσης ΑΩ.Άρα ως αποτέλεσμα πολλών επιπέδων έχουμε ΩΑΩΑΩΑΩΑ[...]ΩΑΩΑ.

Συγκεκριμένα για ένα Θέμα , όταν αυτό πέσει από κάποιο επίπεδο 10 για παράδειγμα στο 9 , τότε φτάνει στο Ω του 9 ή στο ΕΥ του , δηλαδή στην τέλεια Νόηση εκείνου του επιπέδου και αντίστοιχα μετά θα πέσει μέχρι το Α του 9 και θα πάει στο Ω του 8.

Στο επίπεδο της Γης ισχύουν 2 ΩΑ.Το πρώτο ΩΑ είναι αυτό της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ της σαν Αρχέτυπο , δηλαδή ο ακριβής χρόνος όπου διαπιστώνει γνώσεις και τροφοδοτείται από άλλους Ηλίους , και το δεύτερο ΩΑ το οποίο απλά περνάει για το πιο κάτω επίπεδο.Όταν όμως συνδέσεις την Γη με τον άνθρωπο τότε θα δεις το ακριβώς αντίθετο να συμβαίνει , και αυτό είναι ότι ο άνθρωπος κλιμακώνει και δεν ρέει προς τα κάτω, είναι ΑΩ αυτός.

Γι αυτό ακριβώς τον λόγο οτιδήποτε φυσικό φαινόμενο το οποίο έρχεται με την έκταση προβολής συμβάντων ποτέ ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να το κατανοήσει από την γέννησή του , παρά μόνο έκανε κλιμάκωση για να το ανακαλύψει.Αυτό συμβαίνει γιατί η Γη ξεκινά από το Ω και ο άνθρωπος από το Α. Άρα "κάπου" θα συναντηθούν.Αυτή η συνάντηση είναι η τομή ενός συγκεκριμένου γράμματος που αντιστοιχεί σε Λογική.

Όταν για παράδειγμα βλέπεις μια έκρηξη ηφαιστείου ή έναν σεισμό , το καταλαβαίνεις μόνο όταν βλέπεις τα στοιχεία.Δηλαδή την λογική που "πιάνει" ο Νους σου.Αυτό ακριβώς το σημείο είναι η τομή του γράμματος.

Εάν κάνεις σύνδεση της Γης με τον Νου του ανθρώπου, τότε θα κατανοήσεις το εξής σημαντικό.
Η Γη λέμε ότι ξεκίνησε σαν ένα κομμάτι ενιαίο , την Πανγαία.Μετά διασπάστηκε σε διάφορα κομμάτια και πήρε πολλές μορφές εώς ώτου έφτασε σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο.Διάφορες θεωρίες λένε ότι θα ξαναενωθεί θα ξαναδιασπαστεί.Αυτό ακριβώς είναι η κάθοδος του ΩΑ πάνω στο επίπεδο της Γης.Το Ω όπου είναι η ΠανΓαία είναι το τέλειο κομμάτι Γης στην λογική της.Συνεχίζει και διασπάται ακριβώς γιατί πρέπει να έχει κάθοδο μέχρι το Α και να ξαναπάει στο Ω αφού διασπαστεί στα 2 ΩΑ που γράφτηκαν πάνω.

Ο παραπάνω πρόλογος γράφτηκε για να κατανοηθεί το κείμενο που ακολουθεί.


Εδώ θα χωριστεί το Θέμα σε δύο μέρη.Το πρώτο είναι η σχέση του Ανθρώπου με την Γη σαν Αρχέτυπο και το δεύτερο θα είναι η  Γη σαν Νους και ο Άνθρωπος σε σύνδεση με αυτήν.


Στο πρώτο κομμάτι θα πρέπει να εξηγηθεί πώς βρίσκεται αυτό το σημείο όπου συναντιούνται το ΩΑ και το ΑΩ.Είναι πολύ απλό.Όσο η Γη διασπάται σε ηπείρους και κλίματα , τόσο πιο κοντά στην λογική του ανθρώπου πάει.Αυτό γίνεται γιατί έτσι δίνεται στον άνθρωπο ευκαιρία για εξέλιξη καθώς όλα γύρω του φαίνονται γνώριμα και εύκολα για εξήγηση χωρίς να χάνει χρόνο εάν προσέξει στην αιτιολογία τους.Επομένως υπάρχει ακριβής λόγος που υπάρχει Μεσόγειος , Αφρική , Ασία , Αυστραλία κλπ , διότι αντικατοπτρίζουν Λογικές και αυτές είναι τεμνώμενες με τους Ανθρώπους που κατοικούν εκεί.

Οι άνθρωποι δηλαδή δεν γεννιούνται τυχαία , ούτε ζουν σε τυχαία μέρη.Πηγαίνουν εκεί που αισθάνονται ΓΝΩΡΙΜΙΑ με τον ΚΩΔΙΚΑ που ρέει από την Γη και έρχονται σε απόλυτη ταύτιση με αυτόν , έτσι ώστε να έχουν τις πιο κατάλληλες συνθήκες για Αρχή Ανόδου και εξέλιξης.Οι λαοί δεν έχουν "στηθεί" σε τυχαία μέρη , διότι εκπληρώνουν το ίδιο που εκπληρώνει η ομάδα ανθρώπων που "έκατσε" εκεί.Οι Νομάδες είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αλλάξει δεκάδες λογικές γι αυτό και ονομάστηκαν Νομάδες επειδή είναι Μονάδες.ΝΟΜΑΣ=ΜΟΝΑΣ. Είναι δηλαδή ομάδες ανθρώπων όπου μεταξύ τους σύνδεση λογικής δεν υπήρχε.Ήταν μονάδες μέσα στις ομάδες.Άρα θα αλλάξουν πολλά μέρη μέχρι την ομαδοποίησή τους σε λαό.

Αυτά έχουν γίνει έτσι , γιατί ο άνθρωπος όπου αισθάνεται γνωριμία έχει και διάθεση και την σωστή Θέση για εξέλιξη από το σημείο που συμπίπτει με το Αρχέτυπο στο οποίο πατάει.Δηλαδή την Γη.
Για παράδειγμα ο Έλληνας διάλεξε να κατοικήσει πρώτα στην Μεσόγειο γιατί η Λογική αυτής ας πούμε ήταν Χ , και ο Έλληνας είχε Χ λογική.Άρα η αρχή θα γίνει γρηγορότερα από το ότι θα πήγαινε σε ένα μέρος με Κ λογική.

Το παραπάνω δίνει να εννοηθεί πως το 1 από τα 2 ΩΑ που ρέουν είναι ΚΥΚΛΙΚΟ και διασπάται σε εκατομμύρια άλλα.Αυτό το ΩΑ είναι αυτό που ονομάστηκε πάνω ως ...ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.Αυτή είναι κυκλική και διασπάται για τον λόγο που θα εξηγήσω στο δεύτερο μέρος παρακάτω.


Το δεύτερο μέρος έχει να κάνει με την Σύνδεση της Γης με τον Νου του ανθρώπου.Όπως έχει διαπιστωθεί ο άνθρωπος μέσα στον Νου του έχει την Γη όπως και τον Ουράνιο Θόλο.Η Γη είναι ο εγκέφαλός του, άρα υπάρχει άμεση σύνδεση και με την Γη σαν Αρχέτυπο και αυτό είναι λογικό γιατί είναι το Α στην εξελικτική του κλιμακωτή πορεία που κάνει σαν άνθρωπος.

Αυτή η σύνδεση έχει άμεση σχέση με την επιλογή τόπων διαβίωσης και ανάπτυξης πολιτισμού όπως και ήθους και πνευματικότητας λόγο των διασπάσεων του κυκλικού ΩΑ σε πολλά επι μέρους ΩΑ.

Όταν λέμε ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ για την Γη σε επίπεδο πλανήτη , μιλάμε για την γνωστή έννοια.Όμως αν προσέξουμε λίγο παραπάνω τα λόγια που λέμε αμέσως βρίσκουμε την απάντηση στο Επίπεδο σύνδεσης αυτής με τον Νου.

Ισημερινός = Μια ΝΟΗΤΗ γραμμή όπου χωρίζει το βόρειο με το νότιο ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ της Γης.

Αμέσως καταλαβαίνουμε ότι αυτή η γραμμή είναι στον Νου και χωρίζει τα κάτω από τα άνω κέντρα ή το αριστερό με το δεξί ημισφαίριο αν ορίσεις ότι το αριστερό ημισφαίριο είναι αυτό της συνείδησης που ελέγχει τα κάτω κέντρα - όπως έχει γραφτεί εδώ - και το δεξί αυτό της υπερσυνείδησης , δηλαδή αυτό που ελέγχει τα άνω κέντρα. Με αυτήν την αντιστοιχία ΑΜΕΣΩΣ κατανοείται πως ρέει ο κώδικας στους μεγάλους πολιτισμούς. Σχεδόν όλοι βρισκόντουσαν κοντά στον ισημερινό , και οι δύο μεγαλύτεροι (Ελληνικός-Αιγυπτιακός) βρισκόντουσαν στην Μεσόγειο,όπου μεσόγειος είναι η ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ , ή αλλιώς το σημείο ΈΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΩΝ , δηλαδή το σημείο φώτισης του Ανθρώπου.

Άρα αυτό που λένε όλοι ως το...πιο ΕΥ=ΝΟΙΚΟ κλίμα ήταν αυτό της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ δεν έχουν καθόλου λάθος.Απλά τώρα θα μάθουν πως ήταν είναι και θα είναι ΕΥΝΟΪΚΟ επειδή είναι αυτό που δίνει το ΕΥ = Ω το ΑΡΧΙΚΟ Ω του πρώτου Κώδικα που έπεσε στην ΓΗ !

Γι αυτό το λόγο όλοι οι μεγάλοι ΣΟΦΟΙ διέπρεψαν σε αυτά τα Μέρη και θα το κάνουν ες αει !
Γιατί είναι το σημείο όπου το Ω του ΩΑ της Γης με το Ω του ΑΩ του Ανθρώπου συναντιούνται για να φύγει ο άνθρωπος από το Πλαίσιο της Λογικής του και να ανέβει επίπεδο σαν κάτι...άλλο.

Από δω και πέρα πλέον ξεκαθαρίζεται πως δεν είναι το ΚΛΙΜΑ που δίνει αίσθηση στον άνθρωπο και με βάση αυτό δημιουργούνται πολιτισμοί, αλλά το κλίμα πλέον ΈΧΕΙ ΜΕΡΟΣ , έχει ΛΟΓΙΚΗ , έχει ΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ , και αυτό θα πρέπει να είναι σε ΠΛΗΡΗ ΕΝΩΣΗ με αυτό της ΚΛΙΜΑ - ΚΩΣΗΣ του κάθε Ανθρώπου ξεχωριστά για την σωστή εξέλιξή του.

Ούτε είναι τυχαίο το ότι ΤΩΡΑ , οι άνθρωποι που ζουν στον πλανήτη αυτόν τον βλέπουν έτσι όπως είναι , με ΗΠΕΙΡΟΥΣ και ΚΛΙΜΑ-ΤΑ.Διότι και αυτοί είναι διαφορετικής λογικής , διαφορετικού γράμματος και σε διαφορετικά επίπεδα.Όταν κάποιος άνθρωπος βρεθεί πλέον στο Ω της Γης , τότε θα δει ΠΑΝΓΑΙΑ ξανά,στην ΚΥΚΛΙΚΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗ.

Το κείμενο ίσως είναι μπερδεμένο ή κάπως δύσκολο , αλλά είναι ο μόνος τρόπος να γραφτεί είναι έτσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου