Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Ήλιος & Πλανήτες (Μέρος B')

Στο πρώτο κείμενο έγινε λόγος για Γεωκεντρικό και Ηλιοκεντρικό σύστημα και μια εισαγωγή περί της σχέσης Ηλίου και Πλανητών στα συστήματά του Σύμπαντος , είτε αυτά είναι στον εγκέφαλο του ανθρώπου είτε είναι έξω στο Σύμπαν.

Σε αυτό το μέρος θα γίνει λόγος για το πως από το Γεωκεντρικό σύστημα πας στο Ηλιοκεντρικό και πώς μετατρέπεται ένας Πλανήτης σε Ήλιο.

Οι βασικοί Πλανήτες στον Πνευματικό τομέα είναι 7.Συμπεριλαμβάνεται και ο Ήλιος μέσα σε αυτούς.
Ήλιος-Σελήνη-Άρης-Ερμής-Αφροδίτη-Δίας-Κρόνος.

Εδώ όμως δεν μιλάμε για τον Ήλιο ως ΑΩ, αλλά ως ξεχωριστό αρχέτυπο.Εδώ ο Ήλιος είναι Πλανήτης και όχι αστέρας.Είναι Ήλιος και όχι Ήλιος ΑΩ.Αυτοί οι βασικοί πλανήτες δίνουν όλες τις μαθήσεις όπου ένας άνθρωπος χρειάζεται έτσι ώστε να μπορέσει να φωτισθεί και να αιθεροποιηθεί.Εδώ το θέμα είναι κάπως ελεύθερο και ο καθένας μπορεί να διακλαδωθεί όπως αυτός νομίζει πως είναι καλύτερο για την προσωπικότητά του.

Και το λέω αυτό , γιατί ο άνθρωπος διαμορφώνεται ανάλογα την κοινωνία - τόπο - έθνος - γλώσσα και επιστήμες διαφορετικά από κάποιον άλλον.Αυτό συνεπάγεται στο ότι διαφορετικοί πλανήτες είναι ενεργοποιημένοι-ερεθισμένοι σε αρχικά επίπεδα μέσα στο κεφάλι του και έχει κάνει κάποια υποσυνείδητη αρχή σύνδεσης με τα έξω Αρχέτυπα-Πλανήτες.

Το ίδιο μπορεί να κάνει και με τους έξω πλανήτες - ήλιους.Το θέμα εδώ όμως είναι ότι μπορεί να οδηγηθεί σε χάος , γι αυτό λοιπόν είναι καλύτερα να κατανοήσει τα του οίκου του πρώτα.Το Ηλιακό σύστημά μας τα έχει όλα.Έχει όλα όσα χρειάζεται ο άνθρωπος για την Αρχή της Φώτισής του.Μετά μπορεί να συνδεθεί όπως θέλει ελεύθερα.

Οι βασικοί αυτοί 7 πλανήτες δίνουν την Γνώση για πολλά αναλόγως των Θεμάτων τους.Ο αριθμός 7 παίζει ρόλο σπουδαίο εδώ διότι μιας και ο άνθρωπος φτάσει στην Μέθη τους και από πλανήτες τους κάνει Ήλιους και ενεργοποιήσει αυτά τα στάδια μέσα στο Νου του τότε έχει το ΕΠΤΑ και ΠΕΤΑ , αλλά είναι και στο ΕΥ (βλ. ΕΥ=Ω ) , όπου ΕΥ=Ω αλλά είναι και ΕΒΔΟΜΟΣ = ΕΥ ΔΟΜΟΣ. Αρχίζει δηλαδή να αποκτά την Σωστή Πνευματική Δομή, και η τομή των ημισφαιρίων αρχίζει να κλείνει.

Αλλά πώς γίνονται όλα αυτά είναι το ζητούμενο.

Αυτό γίνεται όταν αλλάξεις 7 Θέσεις.Αλλάξεις επτά ΟΥΡΑΝΟΥΣ.Αυτούς των βασικών πλανητών.Όταν δηλαδή καθαρίσεις τον Πλανήτη και τον κάνεις Ήλιο Νόησης.
Πιο ξεκάθαρα.Όταν ξεκινήσεις σύνδεση με αυτά τα Αρχέτυπα και φτάσεις σε επίπεδο πλανήτη και στην συνέχεια πατήσεις πάνω τους , έχεις άλλον ΟΥΡΑΝΟ μπροστά σου (βλ. ΑΠΕΙΡΟΝΤΟΤΗΤΑ) και άλλη Θέση Ισχύος.Όλα ανοίγουν διαφορετικά.
Όταν εσύ ενωθείς με αυτήν την Γεύση του ΕΥ επτά φορές σε 7 Πλανήτες τότε είσαι νικητής σε 7 ουρανούς.

Το 7 είναι ο αριθμός που δηλώνει το ξεκίνημα της Νίκης σου σε μεγάλο αριθμό θεμάτων του Ηλίου , ως Ηλίου ΑΩ.Είναι η καλή δομή του εγκεφάλου.Έχει αρχίσει η φώτιση.


Για να πας όμως στους 7 Ουρανούς και αλλάξεις Θέσεις , θα πρέπει να ξέρεις πως περνάς μέσα από στάδια στο κάθε Θέμα.Αυτά τα στάδια δίνονται ως σκαλιά για την κλιμάκωση της κάθε γνώσης.

Είναι κατανοητό το ότι κάθε θέμα έχει έναν μέγιστο αριθμό όπου σε εκείνο το σημείο αλλάζει η Θέση του ανθρώπου στο Θέμα και η Ισχύς του το ίδιο.Υπάρχει η κλιμάκωση που στην αρχή θεωρείται άπειρη , αλλά για κάτι συγκεκριμένο , είναι συγκεκριμένη και αυτή.Στο επίπεδο του Εγκεφάλου τα σκαλιά αυτά είναι 12.Αυτός είναι ο αριθμός των κατακτήσεων που θα δώσει την Νέα Θέση και τον Νέο Ουρανό στον κάθε έναν.

Και λέω 12 διότι στην ουσία είναι 10 , απλά η αρχή λογίζεται ως 0 και πριν την ολοκλήρωση υπάρχει η ονομαστική ολοκλήρωση.Δηλαδή είναι κάπως έτσι :

Αρχή-1-2-3-4-5-6-7-8-9-Ονομαστική Ολοκλήρωση-11

Η ονομαστική ολοκλήρωση είναι το κεφαλόσκαλο όπου και είσαι και δεν είσαι νικητής.Εκεί γίνεται η Ένωση των υπολοίπων 10 στο 11 και λογίζονται όλα μαζί ως 1 στο 12.

Άρα για κάθε τι έχεις το 12 να σου λέει ότι είμαι η Νίκη σου.

Αυτό όμως να γνωρίζουμε ότι ισχύει στο επίπεδο του Νου και των συνδέσεών του με το Ηλιακό σύστημα.Για επόμενα επίπεδα όλα αλλάζουν , αφού ο χώρος και η λογική δεν είναι το ίδιο.

Εφόσον έγινε καθαρό ότι το 7 είναι το Βασικό Δομικό στοιχείο για να θεωρηθείς ως μια φωτεινή εγκεφαλική δομή , και το 12 ως ο αριθμός των σταδίων σε κάθε τι , μένει να συνεχιστεί το πως γίνεται η φώτιση στον άνθρωπο.


Όταν έχεις καλή δομή , τότε οι βασικοί πλανήτες ολοκληρώνουν ένα 70 % του Ηλίου ΑΩ μέσα στον εγκέφαλό σου , τότε αυτομάτως και όλο το σύστημα θεωρείται έτοιμο για πλήρη πυροδότηση στον Νου.Τότε όλοι οι πλανήτες , κομήτες και όλες οι τροχιές άνοιξαν μέσα στον Εγκέφαλο και  ενεργοποιήθηκαν.Αυτός είναι ο Αριθμός 8 ή ∞ όπου είναι το σύστημα της ολοκλήρωσης του Ηλίου και των Πλανητών μέσα στον εγκέφαλό του κάθε ανθρώπου.

Με το 8 όμως δεν σημαίνει ότι κάτι τελείωσε , διότι για κάθε επίπεδο χρειάζεσαι το 12.
Εκεί είναι που έρχεται το 9.

9 = Αλλαγή από Γεωκεντρικό σε Ηλιοκεντρικό σύστημα.

Το ΕΝΝΕΑ όπου σημαίνει ΕΝ ΝΕΑ -> ΕΝ ΝΕΑ (ΖΩΗ) -> ΕΝ ΝΕ(Ο) Α(Ω) , είναι η Φώτιση του ανθρώπου. Τότε η Γη φωτίζεται και ο πλανήτης γίνεται Άστρο.Τότε είσαι ο ΆρχΩν Εαυτού , όπως έχει γραφτεί σε παλαιότερο κείμενο.Είναι το Νέο Επίπεδο.Και όχι απλά ο Νέος Ουρανός...είναι το Νέο Ηλιακό Σύστημα από γύρω σου.

Εκεί έχεις το 12 και την Μάθηση , την κατάκτηση των Θεμάτων των δικών σου που έχεις κάνει στην ζωή.Έχεις τα δικά σου Νοήματα και την Μέθη σου σαν άστρο.Εκεί τελείωσες το 12 του Ηρακλή , και των 12 μαθητών που δίνουν στους δασκάλους.

Το ίδιο γίνεται και με τις Μούσες.Οι οποίες είναι 12 , συν την Νήτη την Μέση και την Υπάτη , όπου όλες μιλάνε για τα επίπεδα.Όπου Υπάτη=Ήλιος , Μέση= Ο όγδοος πλανήτης του Ηλιακού συστήματος , (περιλαμβάνεται και η σελήνη σαν τον βασικό και οι πλανήτες Νάνοι) , ο Δίας=Πατέρας=Κύριος γι αυτό και στην Μέση, και την Νήτη όπου είναι ο πιο απομακρυσμένος δηλαδή η Έριδα (σύμπτωση ;;)

Στην ουσία οι Μαθητές ,οι Άθλοι , και οι Μούσες είναι πλανήτες - Θέματα σε τροχιά.Είναι οι Νίκες του κάθε Ήλιου.

Άρα για τον Ήλιο ΑΩ , οι πλανήτες είναι κατακτηθέντα Θέματα , γι αυτό το λόγο τα έχει όλα μέσα του και γι αυτό τους έχει κάνει Πλανήτες.Είναι οι τάξεις τις οποίες πρέπει να περάσει ο καθένας για να φωτισθεί.Για να πάρει το 7 το 8 και το 9.

Και το 12 το οποίο είναι μέσα σε κάθε βήμα του.Το 12 είναι μέσα στο 7,8,9 .δ


Ο Άνθρωπος θα πρέπει να κατανοήσει πως το Μέγα Πλαίσιο Λογικής του είναι μέσα στην 12άδα , και όλη του η ύπαρξη είναι διαβαθμισμένη όπως πρέπει.Για κάθε 12άδα έχεις 12 μονάδες όπου χωρίζονται σε άλλα 12 μέρη κ.ο.κ.

Μέσα σε κάθε βήμα υπάρχει και το 7 και το 8 και το 9.
Στο επίπεδο όμως του Συνολικού Νου είναι τα παραπάνω τα οποία έγιναν καθαρά.

Το Νόημα πιστεύω δόθηκε ξεκάθαρα και υπάρχει πλέον μια καλή εικόνα σε ένα πρώτο επίπεδο περί Ηλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου