Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Συμπαντική Τροφοδοσία

Πολλές φορές έχει γίνει λόγος περί Σύνδεσης με διάφορα Αρχέτυπα-Ήλιους , όπου ο άνθρωπος καλεί Οδηγούς για μετάδοση Γνώσης και κατανόηση Θεμάτων με Ισχύ.
Αυτό, από πλευράς του το κάνει με κίνηση μηχανισμών όπου έχουν προέλθει από προσωπική εργασία και κάθαρση-ανόρθωση του επιπέδου και της προσωπικής του δύναμης.

Όμως, αυτό μόνο δεν αρκεί.Όλα είναι  "αλληλό..." . Τίποτα δεν θα καταφέρεις εάν κινήσεις μόνο ΕΣΥ κάποιο μηχανισμό. Χρειάζεται και άνωθεν κίνηση έτσι ώστε να "δέσει" το όλο σύστημα.

Για παράδειγμα , όταν κάποιος θα θελήσει να συνδεθεί με το Α αρχέτυπο θα κινήσει το Θέμα με την Ισχύ του , σαν ένα δικό του κάλεσμα.Έαν υπάρχει λογική σε αυτό , τότε θα κινηθεί και ο μηχανισμός άνωθεν έτσι ώστε να δέσει και να γίνει αλληλοτροφοδοσία.

Όταν ο άνθρωπος έχει στο Νου του την εξέλιξη ,χρησιμοποιεί τα πάντα έτσι ώστε να ανέβει σε όλα τα επίπεδα που εργάζεται.Αυτό όμως το πετυχαίνει μόνο όταν συνειδητά συνδεθεί με τα αντίστοιχα Θέματα.Αυτά τα Θέματα θα τον τροφοδοτήσουν με Γνώση , διότι ο άνθρωπος μπροστά τους είναι Υιός στο Σύμπαν τους.

Τι εννοώ : Έχει ειπωθεί ότι ο καθένας είναι Πατέρας στο δικό του σύμπαν (ΔΙΑΣ-ΖΕΥΣ) , αλλά Υιός στο ΣΥΝΟΛΙΚΟ. Σε κάθε μία ξεχωριστή όμως περίπτωση μπροστά σε ένα αρχέτυπο είναι ΥΙΟΣ , διότι όταν συνδέεται με αυτό , αυτομάτως γίνεται Κύτταρο-Κομμάτι ισχύος του Θέματος , του συγκεκριμένου Αρχέτυπου.Επομένως , έχει την ευκαιρία να τροφοδοτείται και να εξελίσσεται σε εκείνο το Θέμα.

Είμαι Κύτταρο Θέματος με Ισχύ σημαίνει ότι είμαι ΚΟΜΜΑΤΙ του Ηλίου Νόησης.Άρα ο Ήλιος που θα κάνει εργασία εξέλιξης του θα σε τροφοδοτήσει (εάν εσύ θέλεις συνεργασία) για να σε ανεβάσει σε ανώτερα επίπεδα Ισχύος.Είναι απαραίτητο όταν ένας ΗΛΙΟΣ κάνει εργασία Ανόδου να εξελίξει όλα τα κομμάτια του.Άρα, σε τροφοδοτεί Γνώση περισσότερο.

Το τι θα κάνει όμως ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά είναι δικό του θέμα.Το αν θα κλιμακώσει αυτήν την Γνώση που τροφοδοτείται είναι προσωπική υπόθεση , και υπόθεση συνεργασίας με τους Οδηγούς του εκάστοτε Θέματος-Ηλίου Νόησης.

Και γιατί το λέω αυτό.Διότι πέραν από Υιός στους Ηλίους , είσαι ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ στο σύμπαν ΣΟΥ.Άρα είσαι Ήλιος Νόησης (βλ.κείμενο : ΑΡΧΩΝ ΕΑΥΤΟΥ) με δικά σου Θέματα και προσωπική Ισχύ. Άρα , εσύ οφείλεις να ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ τα ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ , ένα προς ένα.

ΓΙΑΤΙ ;;

Γιατί , είσαι Ήλιος Νόησης όπου κάθε κύτταρο έχει συνδεθεί μαζί σου με ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΓΚΡΙΣΗ και κίνηση μηχανισμού , όπως γράφτηκε παραπάνω ήταν "αλληλό..." . Άρα κατά κάποιον τρόπο και ΕΣΥ πρέπει να μεταδόσεις την Γνώση της Ανόδου σου σε κάθε Κύτταρο έτσι ώστε να εξελιχθεί και εκείνο στο δικό του Σύμπαν όπου είναι Πατέρας.

Ο έλεγχος του Εαυτού και η Μάθησή του , ΕΙΝΑΙ από τις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ των Ελλήνων Φιλοσόφων.Και να γιατί , επειδή ΉΞΕΡΑΝ την Συμπαντική Τροφοδοσία και την ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου