Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Χ-ΑΩ-Σ

Χάος ο ατακτοποίητος. Χάος ο άστοχος. Χάος ο άνθρωπος ο οποίος δεν έχει γίνει συνοδός της Άρτεμις.
Χάος αυτός που δεν μπορεί να κατανοήσει και να υπερνοήσει αυτά που πρέπει να κάνει κάθε ημέρα και κάθε ΑΙ-ΟΝ-Α.

Εδώ ο λόγος γίνεται γιατί πολλοί από εμάς δεν γινόμαστε συγκεκριμένοι σε πέντε έξι υποθέσεις και θέματα τα οποία πρέπει να ξεκινήσουμε Μάθηση και Κλιμάκωση.

Όταν ένας άνθρωπος είναι χωρίς στόχο "άστοχος" δηλαδή , τότε είναι κάτι σαν "αμαρτωλός" , εκ του αμαρτάνω = αστοχώ . Τότε έχουμε καθυστέρηση σε Άνοδο της Λογικής του χ-ψ ανθρώπου.

Είναι εύκολο ο καθένας να θέσει στόχους.Μπορεί εύκολα να πει ότι "εγώ θα κάνω το τάδε" , δε μπορεί όμως να γίνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ . Εκεί βρίσκεται και η διαφορά. Οι στόχοι είναι ΧΑΟΣ μέσα στο κεφάλι του. Οι στόχοι απλά υπάρχουν.Και είναι μοιραίο να μην επιτευχθούν στα χρονικά όρια που σκέφτεται ο άνθρωπος , γιατί απλά δεν είναι συγκεκριμένοι.

Κάνω κάτι συγκεκριμένο είναι : (ε)ΣΥ - ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ & (ε)ΣΥ ΕΚΡΙΜΕΝΟ .
Είναι δηλαδή κάτι το οποίο ΕΣΥ θα έχεις αποσαφηνίσει 100 % το ΓΙΑΤΙ και το ΠΩΣ και το ΠΟΤΕ , και είναι κάτι το οποίο το ΖΗΤΑΣ για δική σου Άνοδο και Μάθηση , εκ των ΈΣΩ σου , έτσι ώστε να γίνεις ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ στο Σύμπαν σου , και Αρχέτυπο του Πατέρα σε αυτό.

Άνθρωπος με συγκεκριμένους στόχους δεν είναι ΧΑΟΣ . Είναι Αρχή τακτοποίησης του Νου του. Είναι ξεκίνημα κινήσεως μηχανισμών για Σύνδεση με τους Ήλιους και τα Αρχέτυπα στα οποία οι Οδηγοί του και οι Ιδέες θα εισέλθουν μέσα του και θα ξεκινήσουν Κλιμάκωση , έπειτα από εργασία του ανθρώπου.Τότε ο καθένας θα μπορέσει να καταλάβει που βαδίζει , σε πιο επίπεδο βρίσκεται , και θα αρχίσει να ΥΠΕΡνοεί τον ΕΑΥΤΟ του.

Τότε θα ξεκινήσουν όλα να τοποθετούνται σε μια σωστή σειρά , έτσι ώστε να μην χάνεται χρόνος πολύτιμος , χρόνος Ανόδου και χρόνος Εξέλιξης σε Λογική.

Ο Άνθρωπος του "ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ" από τον Άνθρωπο του "ΚΥΝΗΓΑΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ" έχει μεγάλη διαφορά.Και αυτή στέκεται στο ό,τι ο πρώτος έχει χάος μέσα στο Νου του.Μπορεί να έχει κάποιους στόχους αλλά δεν είναι συγκεκριμένοι.Είναι αόριστοι.
Μα , ακόμα και να είναι συγκεκριμένοι , δεν έχει ξεκινήσει-αποφασίσει την ΑΡΧΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ - ΕΡΓΑΣΙΑΣ , για να πετύχει αυτούς τους στόχους.

Εδώ το Θέμα είναι μεγάλο.Ο πρώτος άνθρωπος σπαταλά πολύ χρόνο στο να πάρει αυτήν την απόφαση για ΑΡΧΗ , ενώ ο δεύτερος έχει ήδη αρχίσει , λόγο του ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ. Έχει και συγκεκριμένους στόχους , και έχει ξεκινήσει ΣΥΝΔΕΣΗ με αυτούς.

Ο Δεύτερος άνθρωπος δεν έχει ΧΑΟΣ μέσα του.Δεν έχει ατακτοποίητο ΝΟΥ. Έχει ΝΟΥ με όρεξη για Άνοδο.Νου με όρεξη για Εξέλιξη.Νου σε ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΑΩ. Έχει ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ.

Το κλειδί σε αυτό το Θέμα είναι να κατανοηθεί πως το δυσκολότερο πράγμα είναι η απόφαση της Αρχής για ΚΑΤΙ. Όταν γίνει η αρχή , τότε το νερό μπήκε στο ποτάμι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου