Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Καταστροφή

Όταν μιλάμε για καταστροφή ο Νους κατευθείαν παρουσιάζει εικόνες λυπηρές , με απώλειες και φρίκη στα μάτια μας.Είναι σίγουρα κάτι το οποίο όλοι αποφεύγουμε και δεν θέλουμε να δούμε ποτέ στη ζωή μας.

Είναι όμως έτσι πραγματικά ; Είναι πάντα κάτι που πρέπει να το εξορκίζουμε ; Ή είναι ακόμα ένας μηχανισμός και κώδικας του Νου και του Σύμπαντος για να φέρει αλλαγές και ανόδο σε κάποιο ζήτημα ;

Όπως έχουμε πει σε προηγούμενο κείμενο, ο Ουρανός είναι μέσα στο κεφάλι του κάθε ανθρώπου και όλοι οι αστερισμοί συνδέονται πρώτα μέσα στο Νου μας και μετά συνδέονται και εξωτερικά.

Επομένως όταν μιλάμε για κάποια καταστροφή αυτή πρώτα γίνεται μέσα στον εγκέφαλό μας και μετά γίνεται έξω στη ζωή μας.Ούτως ή άλλως σε αυτό έχω αναφερθεί παλαιότερα με το κείμενο "Έκταση προβολής συμβάντων." Εδώ όμως πάμε ένα βήμα παραπέρα και παρα-μέσα.

Όταν κάτι γίνεται εσωτερικά αυτό έχει να κάνει με τα αποτελέσματα μιας εργασίας μας σε ένα Θέμα.Εάν το αποτέλεσμα είναι καταστροφή τότε αυτό θα πυροδοτήσει όλους τους μηχανισμούς έτσι ώστε να φανεί και εξωτερικά πάνω σε μια κατάσταση την οποία συντόμως θα ζήσουμε.

Όμως...σαν Καταστροφή έχουμε και το αποτέλεσμα μιας Ανόδου σε κάτι.Καταστροφή είναι ένας κώδικας ο οποίος απλώνεται μέσω Οδηγών-Πνευμάτων για να δώσει Τέλος σε μια κατάσταση του Νου έτσι ώστε να γίνει Αρχή για μια καινούργια.
Ποτέ μια κατάσταση η οποία έχει καταστροφή μέσα δεν είναι ευχάριστη εμπειρία, ΑΛΛΑ εάν ο άνθρωπος κατανοήσει πως είναι ένας μηχανισμός για περαιτέρω εξέλιξη και άνοδο τότε το παιχνίδι είναι δικό του και έχει κατακτήσει με άνεση την μάθηση της Καταστροφής.Έχει κάνει δηλαδή αρχή για σύνδεση με Αυτήν.

Πιο απλά...

Μέσα από διάφορες καταστάσεις οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα κάτι ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ καταστροφικό , μπορούμε να λάβουμε το μεγαλύτερο μέρος Ισχύος πάνω σε ένα Θέμα και να κάνουμε άλματα Ανόδου.

Μια κατάσταση όταν είναι δύσκολη και δυσάρεστη έχει μέσα της το ανάποδο της Λύσης.Όμως έτσι κυλάει ο κώδικας σε αυτές τις περιπτώσεις.Δεν είναι όλα απλωμένα και στρωμένα με κόκκινο χαλί.Ίσα ίσα οι περισσότερες εμπειρίες έρχονται μέσα από Καταστροφή,διότι τότε ένα Θέμα ξεπροβάλλει και είναι έτοιμο για σύνδεση μαζί του και η λήψη ισχύος από τον Άνθρωπο είναι μεγάλη, ΕΑΝ όμως κατανοήσει τον μηχανισμό αυτόν και τα κρυμμένα Νοήματα των παρασκηνίων της.

Η αίσθηση της Ελευθερίας έρχεται μετά από Καταστροφή όπως και η Ζωή έρχεται μετά τον Θάνατο σε κάτι.Η Γνώση έρχεται από Θάνατο και πέρασμα άλλης γνώσης και καταστροφή της.Το ίδιο και η Αύξηση σε κάτι.

Στην ουσία η καταστροφή ανεβαίνει πάνω σε ένα Θέμα για να λειτουργήσει παρέα με την ΥΠΕΡστροφή.Η Σύνδεσή τους στο ανώτατο σημείο φέρνει την Ισχύ στο Θέμα και την Άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου