Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

Μετάδοση Ισχύος & Δύναμης

Κατανόηση σε όλα = Μαθαίνω το μηχανισμό = Ξεκινώ το σκεπτικό.

Όλα είναι κάπως ανακατεμένα μεταξύ τους όταν έχεις να κάνεις με Δυνάμεις.Έχουν γραφεί πολλά για τηλεκινήσεις για τηλεμεταφορές για δυνάμεις του Νου για υπόφυση και επίφυση , για αορατότητα του ανθρώπου και υπεράνθρωπες ικανότητες.

Όλα ωραία αυτά,αλλά το θέμα είναι να υπάρξει κίνηση του σκεπτικού και του μηχανισμού.Πολλοί μιλάνε μόνο με τα ονόματα.Εδώ όμως θα πρέπει να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει μόνο το όνομα στο προσκήνιο,αλλά όλοι οι μηχανισμοί στο παρασκήνιο.Γιατί αυτοί κινούν την Δύναμη σε Θέμα.

Δεν έχει να κάνει μόνο με την εξάσκηση σε κάτι,αλλά με τον τρόπο της εξάσκησης και της αναζήτησης αυτού του τρόπου.Άλλο θέμα να λέμε ότι "κάνω εξάσκηση και το πετυχαίνω" και άλλο το να υπάρχει στο Νου μέσα το : "Κάνω εξάσκηση με σωστό τρόπο και σκεπτικό γιατί κινώ μηχανισμό".

Το πρώτο είναι μισό,το δεύτερο ολοκληρώνει τα πάντα στον εγκέφαλο.

Τώρα...,όταν ένας άνθρωπος θέλει να κινήσει κάποια δύναμη πάνω σε κάτι , κινεί μηχανισμό πρώτα στο Νου του σε μια ποσότητα που υπάρχει σε κλίμακα Α. Μετά θα ανέβει και θα εξελιχθεί εκεί πέρα και πάνω στο Θέμα όταν θα ΦΘΑ-σει θα αφήσει εκεί τον μηχανισμό του δικού του Ήλιου.Του ΆρχΩν Εαυτού. Όταν θα ολοκληρωθεί αυτή η μεταφορά και η αποτύπωση αυτών των κωδικών και στα δύο μέρη τότε θα κινηθεί ο μηχανισμός για να μεταδώσει την Δύναμη.

Γεννιέται ο Υιός μέσα στον Άνθρωπο και ξεκινά Άνοδο.Μετά ενεργοποιείται ο Πατέρας του Υιού στο Θέμα και κινεί τον μηχανισμό.Όλα έχουν να κάνουν με τις ποσότητες.

Σαν αρχή ο άνθρωπος όπως έχουμε πει στην Κλιμάκωση έχει το Α όπου Α και μικρή ποσότητα εν-Α-ρξης.Είναι σε μικρογραφία όλα.Διότι οτιδήποτε σαν Αστερισμό-Πλανήτη-Γαλαξία κοιτάει πάνω είναι και μέσα σου απλά σε λιγότερη ποσότητα.

Όταν όμως ο άνθρωπος θέλει να κινήσει Μηχανισμό Δύναμης πάνω σε κάτι άλλο τότε εξ αρχής θα πρέπει να έχει περάσει αυτόν τον μηχανισμό μέσα του.Η μετάδοση τότε θα γίνει ως εξής.Θα αναλάβει τον Ρόλο ενδιάμεσου εάν το Σχήμα είναι Τρίγωνο,και το Όνομα του Υιού , και αν μιλάμε για σχήμα Ευθείας τότε αναλαμβάνει τον Ρόλο Πατέρα Ηλίου.

Δηλαδή έχουμε.Εάν μιλάμε για ευθεία μετάδοση τότε ο Άρχων Εαυτού παίρνει ρόλο Πατέρα Ηλίου Ω και μεταδίδει στον δέκτη Α την Δύναμη αφού στον δεύτερο έχει ενεργοποιηθεί ο Υιός που θα κινήσει αυτόν τον μηχανισμό Δυνάμεως.

Όταν έχουμε σχήμα Τριγώνου τότε ο Πατέρας Ήλιος Ω θα στείλει δύναμη και μηχανισμό στον ενδιάμεσο αλλά όχι απευθείας.Θα γίνει μέσω κατάστασης και συμβάντων όπου ο Ενδιάμεσος θα έχει πάρει τον ρόλο του Υιού και του (π)ατέρα σε μικρότερη κλίμακα.

Συμπερασματικά θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως η ΟΥΣΙΑ πρέπει να κυριαρχεί στην Δύναμη και στην Μετάδοσή της.Χωρίς ΟΥΣΙΑ---ΥΙΟΣ σε κλίμακα Α δεν μπορεί να κινηθεί κανείς μηχανισμός.

2 σχόλια: