Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Α-ΠΥΡ-Ω(ντο)ΤΗΤΑ

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την εξελισσόμενη Λογική και για την Κλιμάκωση σε κάποιο Θέμα Ηλίου Νόησης και Αρχέτυπου.

Είχαμε πει πως ξεκινάς μια σύνδεση σε ένα Θέμα Α-Ω αρχίζοντας από το Α και μετά με αποκωδικοποιήσεις και επανακωδικοποιήσεις , με εφαρμογές και αλλαγές πηγαίνεις στο Αα..Αβ...Αγ...Αωα...Αωβ.....Βα...Ββ...Βγ...Βωα...κλπ.
Αυτό μέχρις ότου φθάσει κάποιος άνθρωπος στην απαιτούμενη εγκεφαλική ισχύ για ένα Θέμα σε Ισχύ ΑΩ. Δηλαδή έχει μια ολοκληρωμένη σε ένωση με Ήλιο Ισχύ σε Θέμα με τον κατάλληλο Οδηγό.Λαμβάνει ισχύ από κομμάτι μεγάλο του Αρχέτυπου αυτού.


Μέχρι εδώ καλά.Αλλά έχει γραφεί σε προηγούμενο κείμενο ότι στην εξέλιξη του Νου υπάρχουν συνεχώς ανώτεροι Ήλιοι σε Θέματα και Νοήσεις με διαφορετικές Ποσότητες Ισχύος στο Θέμα και με Νέα Ν(ο)ήματα.

Πιο απλά : Όταν έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει επιτύχει μια σύνδεση με τον Ήλιο σε Ισχύ ΑΩ τότε σε εκείνο το Θέμα έχει φτάσει στο Τέλος  της συγκεκριμένης διάστασής του.Άρα θα "πατήσει" πάνω σε εκείνον τον Ήλιο και θα ξεκινήσει την Νέα σύνδεση με τον ΕΠΟΜΕΝΟ ΙΔΙΟ ΗΛΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ στο Θέμα. Ο Ήλιος δηλαδή έχει αναβαθμιστεί...ή απλά είναι ΞΑΝΑ-ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ και ας υπήρχε πάντα εκεί.Για εμάς είναι κάτι σαν...ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΦΗΒΟΣ.

Δηλαδή είναι κάπως έτσι : Έστω ο άνθρωπος είναι |  κ΄ ---- . Είναι αυτές οι δύο γραμμές.

Τότε στον Ήλιο είναι κάτι σαν......Φ και Θ....Όταν τον πατάει δηλαδή είναι ΦΘ ενωμένο το ένα πάνω στο άλλο. Τότε έχουμε.... ΦΘΑ - - - - - - - - - σχοινί σύνδεσης---------ΟΟΩ στον Ήλιο που είναι απάτητος.Σε Νόημα δηλαδή πάνω σε Έναν Ήλιο προβαλλόμενο σε πολλαπλές ποσότητες έχει κάποιος σαν Περατής : ΑΩΑΩΑΩΑΩΑΩΑΩΑΩΑΩ[....]ΑΩΑΩΑΩ....

Την μία σύνδεση μετά την άλλη στο Θέμα.
Ναι είναι ατελείωτο,για την Νόησή μας...αλλά όλα είναι..."κάπως έτσι" σε Νόημα και Νήμα.

Αυτό ήταν κάπως σαν νέα αλλαγή Θέσεως και Οπτικής στην Κλιμάκωση.Μια αναβάθμιση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου