Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Θηρία και Σχήματα- ΆστρΩν Οχήματα

Το παρακάτω Θέμα δίνει ένα πολύ καλό Νόημα για να καταλάβουμε πως ότι κάνουμε εδώ στη Γη είναι μόνο μία οπτική από όσα θα πρέπει να μάθουμε.
Τι εννοώ με αυτό....

Όλοι βλέπουμε τους Αστερισμούς και τα Ζώδια να αποτυπώνονται στον Ουρανό όπως ακριβώς ξέρουμε από αρχαιοτάτων χρόνων.Μιλάμε τώρα για μια σύνδεση κάποιων Αστέρων όπου δημιουργούν κάποια σχήματα στον Ουράνιο κόσμο.
Αν πάρουμε την λέξη Ζώδιο αυτή μας βγάζει ένα γρήγορο νόημα ως Ζεύξη.Εννοεί την Ζεύξη Ήλιων αναμεταξύ τους.Δηλαδή κάτι σαν Συνταγή.Κάτι σαν Ομάδα από Ήλιους.

Γιατί να γίνεται αυτό όμως από τον άνθρωπο ;;;
Γιατί να χρειάστηκε να αποτυπώσει Ζώδια στον Ουρανό ; Και γιατί με την μορφή Θηρίων ;

Εφόσον έχουμε πει εδώ ό,τι κάθε Αστέρας είναι Ήλιος Νόησης , είναι ένα Πρόγραμμα , ένας Κώδικας με Νοήματα Κλιμακωτά σε Θέματα,τότε με το Ζώδιο έχουμε μια Ομαδοποίηση Θεμάτων και μεγαλύτερης Ισχύς σε ένα Κύκλωμα από Ήλιους.Στο Ζώδιο.
Απλό δηλαδή το Νόημα εδώ.Έχουμε μια Ομάδα για κάποια Θέματα.Κάτι σαν ΠΑΚΕΤΟ Νόησης.

Γιατί όμως να υπάρχουν αυτά τα Πακέτα; Και γιατί με τον Μορφή Θηρίων ή κάποιων άλλων Εικόνων ;

Εδώ υπάρχει δεύτερο Ν(ό)ήμα.Κάποιο Θηρίο είναι Θήρα αλλά και Αιθήρ.Σε διδάσκει δηλαδή κάποια Ειδικά αλλά και Χρήσιμα για την Εξέλιξη Θέματα Σοφίας με την κατάλληλη συγχώνευση αυτών των Ήλιων.Η αποτύπωση του Ζώου είναι πολύ σημαντική και θα ξεκαθαριστεί παρακάτω.
Αυτό που θα πρέπει να κατανοηθεί είναι η χρησιμότητα του να υπάρχουν αυτά τα προγράμματα-πακέτα-ειδικοί κώδικες με τους αστερισμούς,και γιατί ο άνθρωπος το έκανε αυτό.

Πολύ απλά διότι η Ομαδοποίηση είναι κέρδος χρόνου αλλά και τακτοποίηση του εγκεφάλου και των δωματίων του πιο γρήγορα σε όλα τα Θέματα,διότι Ελκύονται περισσότεροι Οδηγοί και Μούσες και η εξέλιξη είναι πιο καλή.
Ναι, έχει αυτήν την δυνατότητα ο άνθρωπος διότι ισχύει το εξής:
Οτιδήποτε βλέπουμε στον Ουρανό είναι μέσα στον εγκέφαλό μας.Είναι ακριβώς ο εγκέφαλός μας μπροστά μας.Το εσωτερικό του.Όλα τα όπλα μπορούμε να τα δούμε εκεί.Την κατάστασή τους και τις Ζεύξεις τους.Όταν ΕΣΥ αποτυπώσεις αυτά τα προγράμματα στον Ουρανό και τα αναγνωρίσεις τότε κάνεις αρχή σύνδεσης με όλους αυτούς τους Ήλιους Ταυτόχρονα.

Και δεν είναι ΜΟΝΟ αυτό.Δεν υπάρχουν μόνο αυτοί οι Συνδυασμοί και αυτές οι Ομαδοποιήσεις των Ήλιων.Υπάρχει και η Ζωγραφική.Που όποιος έχει Φαντασία και Λογική μέσα του θα καταλάβει το τι χρειάζεται ο Εγκέφαλός του και θα δημιουργήσει τα Άστρα και τα Ζώδια που χρειάζεται βλέποντας απλά τον ΟΥΡΑ ΝΟΟ.

Απλά οι Μεγάλοι ΑστροΝόμοι αποτύπωσαν αυτά τα Πακέτα-Συνδέσεις Διότι είναι τα Όπλα για Αρχή Εγκεφαλικής Ανόδου.Και επειδή είναι και εύκολα αναγνωρίσιμα από όλους τους ανθρώπους.Γι αυτό το λόγο βοήθησε και η Μυθολογία.Μπορούμε τώρα να κατανοήσουμε γιατί όσοι έφτασαν στο Πέρας έγιναν ΑΣΤΕΡισμοί.Διότι πολύ απλά γίνεσαι Ήλιος.Άρχων Εαυτού και ανεβαίνεις επίπεδο.

Σαν άνθρωποι όμως ζούμε στη Γη και μπορούμε να έχουμε κάποιον αριθμό από αυτούς τους Συνδυασμούς Ήλιων.Είναι κατανοητό αυτό διότι όπως έχουμε γράψει είμαστε σε ένα Μέγα Πλαίσιο Λογικής.
Τι γίνεται όμως όταν ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΣΗ ; Όπως έχουμε γράψει πιο παλιά ;;

Αλλάζω Θέση σημαίνει πως έχω Νέα Ισχύ.Και νέα Θέα.Γίνεσαι δηλαδή Θεός Ονομαστικά για το προηγούμενο επίπεδο.Άρα έχεις γίνει Ήλιος γι αυτό.Τέρας...Αστέρ...Πέρας....άρα είσαι Άρχων Εαυτού.

Δηλαδή έχεις βγει από την Γη...έχεις πάει αλλού.Γι αυτό έχεις Νέα Θέα.Έχεις δηλαδή ΝΕΑ ΓΗ !!

Πάρτε αυτό σαν ένα παράδειγμα.Ας πούμε πως ο Χ έχει κάνει όλους τους Συνδυασμούς και ενώθηκε-συνδέθηκε με τους Κ - Λ - Ω Ήλιους με Οδηγούς από αυτά τα Θέματα και Προγράμματα διδάχθηκε από αυτούς και Περάτωσε ότι έπρεπε να κάνει στη Γη.Ας πούμε ό,τι πήγε στον Πλανήτη Ερμή.Νέα Γη δηλαδή ο Ερμής.Άρα έχει Νέα Θέα από εκεί.

Νέοι συνδυασμοί Άστρων..δεν γίνεται να βλέπει τα ίδια και με την ίδια μορφή....Άρα Νέα τα Θέματα.Νέα τα Όπλα...Νέα ΌΛΑ !!
Σκεφτείτε τα όλα αυτά...

Γι αυτό το λόγο είχα γράψει πριν καιρό το κείμενο Ήλιος σε Όλα.Γιατί πρέπει να βγεις έξω από κάτι για να δεις αυτό το κάτι.

Εδώ στο προφίλ του facebook είχα κάνει από παλιά αυτήν την εργασία με τα ΘΗΡΙΑ.Κάποιοι συνδυασμοί που μπορούν να βοηθήσουν....

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.149936751733981.30071.100001529712824&type=1

εδώ το δεύτερο μέρος : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.173326342728355.42763.100001529712824&type=1


Φανταστείτε πόσοι συνδυασμοί υπάρχουν....


ΤΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΤΙ ΑΩ ΤΙ Ο-1 ΤΙ Χ'Χ-Ψ'Ψ.....

2 σχόλια:

 1. Σε όλα αυτά πέραν της Μυθολογικής γνώσης, είναι απαραίτητος ο αποσυμβολισμός των παραστάσεων των αγγείων. Μετά πρέπει να καταλάβει ο άνθρωπος οτι τα Άστρα αντιγράφονται στον δικό του Νου, ή καλύτερα παίρνουν σταθερές θέσεις, οι εγγραφές τους γίνονται βαθύτερες και πυροδοτούνται, και μετά δουλεύουν ως Σύστημα και καθίσταται Θεουργός - ΦιλόΣοφος επηρεάζοντας και την ύλη.

  Πριν, απλά διαμορφώνει θεωρία ανεβαίνοντας επίπεδα, και αυτό διαφέρει πολύ απο την ΠΡΑΞΗ που ακολουθεί πολύ αργότερα -για κάποιους σε προχωρημένες δεκαετίες της ζωής τους, και άλλους σε ζωή επόμενη-, οταν η θεωρία του αποκτήσει ποιότητα και λειτουργικότητα.

  Κάτι άλλο θεμελιώδες είναι να γνωρίζει κάθε ενδιαφερόμενος οτι ΘΗΡΙΟΝ <=> ΘΥΡΙΟΝ (της Θύρας) <=> ΘΕΡΙΟΝ <=> AΙΘΕΡΙΟΝ.

  Θέση εδώ έχει και η έννοια του Καταστερισμού. Ο Ήρωας-ΗμίΘεος, και ενίοτε άλλο μυθολογικό πρόσωπο, αναφέρεται στην ΜυΘολοΓιΑ (στη λέξη περιλαμβάνονται οι έννοιες "Θόλος" και "Γη", αλλά κανείς δεν το βλέπει πριν του το πω) να γίνεται αστερισμός όταν φτάσει σε επίπεδο αποθέωσης, μετά τα Πάθη -που και αυτά τα βάλανε στον Χριστό οι γνωστοί-άγνωστοι:P- και την προσφορά του στην ανθρωπότητα και στο ΣύνΟλον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εύστοχο.Έτσι ακριβώς είναι. Απλά πρέπει να καταλάβει πως η Θεωρία της Αστρονομίας συνδέεται πάρα πολύ με την Μυθολογία.Άπαξ και δει ότι αυτό που βλέπει ακριβώς στον Ουρανό είναι ο Εγκέφαλός του τότε μπορεί να ξέρει ακριβώς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να κάνει και αλλαγές διαρθρωτικές.

  Διότι εδώ δεν μιλάμε μόνο για θεωρία.Αλλά πλέον περνάς και στην πράξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή