Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Δύο Πρόσωπα - Ένας Ήλιος

Πολλοί ακόμη αναρωτιούνται πως γίνεται ένα πρόσωπο απλά να υπάρχει και να μην υπάρχει μαζί.Ή να υπάρχει γραμμένο στην Ιστορία και άλλος να τον θεωρεί ως ψέμα ή φαντασία κάποιου φιλόσοφου.Ακόμα και να μην υπάρχει όμως υπάρχει σαν κάτι άλλο βαθύτερα Φιλοσοφικό και είναι Στοιχείο με Ουσία και Νόημα σε Θέματα.

Όμως...ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να μας ενδιέφερε να ψάξουμε και την παρακάτω πλευρά του νομίσματος , γιατί απλά γράφετε για πρώτη φορά.

Ως κάτι καινούργιο δηλαδή σαν Ιδέα θα πω τα παρακάτω.
Όπως έχει γραφεί στο "Έκταση προβολής Συμβάντων" και στο "Μεταφορικά και Κυριολεκτικά" έχουμε δύο Ρεύματα καθόδου των Θεμάτων και των Συμβάντων από τα πάνω επίπεδα και Ήλιους Νόησης προς τα εμάς.Ξεκινάει ως Ένα και ανάλογα την Διάσταση χωρίζεται όπως αυτό πρέπει.Σε εμάς χωρίζεται σε δύο μέρη.Μεταφορά και Κυριολεξία.
Συλλαμβάνεται από κάποιον Νου με Έμπνευση και αποτυπώνεται κάπου ή αν είναι Συμβάν τότε διαδραματίζεται.


Έστω όμως ό,τι είναι Πρόσωπο αποτυπωμένο σε χαρτί.Τότε έχουμε
την Κυριολεξία από κάποιον Νου όπου αυτά που διαβάζει είναι απολύτως ΕΤΣΙ και ο Νους δεν κάνει αρχή σε αποκωδικοποίηση Νοημάτων πέραν της κυριολεξίας αλλά μένει στα γεγονότα.

Αν όμως κάποιος Νους συλλάβει την Μεταφορά τότε κάνει αρχή για Άνοδο σε Γνώση του Θέματος που αποτυπώθηκε με την Κάθοδο από τον Ήλιο.Άρα κάνει αρχή για  Σύνδεση με τον Ήλιο.Εφόσον είναι πρόσωπο αυτός ο Ήλιος άρα μιλάμε για έναν Ήλιο με αποτέλεσμα ανθρώπινης Συμπεριφοράς στην Διάστασή μας.
             .....Δηλαδή...........


Ο Μέγας Φιλόσοφος που ανέλυσε και Ενώθηκε με αυτόν τον Ήλιο αποτύπωσε στο Χαρτί με τον Πλήρη Κώδικα του Ήλιου όλη την Σημασία στα Θέματά του Ήλιου αυτού.Απλά επειδή ήξερε ό,τι πρέπει να το δώσει και με τις δύο έννοιες Κυριολεξία και Μεταφορά , αναγκάστηκε , λόγο Διάστασης , να το μεταφέρει στο Χαρτί έτσι όπως ακριβώς το ξέρουμε.Άψογα δηλαδή.

Από εκεί και πέρα είναι εργασία του κάθε αναγνώστη να γίνει γνώστης του Κώδικα και να ξεκινήσει αποκωδικοποίηση και να κάνει αρχή Σύνδεσης με τον Ήλιο που αποτυπώθηκε σε αυτήν την Διάσταση.
 
Το συμπέρασμα είναι ότι είτε υπάρχει το πρόσωπο είτε όχι είναι κάπως εύκολο να απαντηθεί.Γιατί...από την στιγμή που υπάρχει η Ιδέα του από τον Κόσμο Ιδεών και τον Ήλιο και έχει κατέβει όλα τα επίπεδα δεν θα έπρεπε καν να αναρωτηθεί κανένας μας.


Είναι εξαιρετικό το γεγονός πως ένας Φιλόσοφος το έκανε αυτό συνέχεια με αυτόν τον Ήλιο.Και κατάφερε και τον αποτύπωσε στο χαρτί και Κυριολεκτικά στη Ζωή και Μεταφορικά στον Νου.

Για ποιους να μιλάω άραγε ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου