Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

ΆρχΩν Εαυτού

Μέσα από πολλές φιλοσοφίες και από πολλά πνευματικά μονοπάτια ο καθένας λαμβάνει τα σημεία που τον ενδιαφέρουν με σκοπό την εξέλιξή του με βάση το θεωρητικό του υπόβαθρο.
Όπως δόθηκε στο κείμενο Ήλιος Νόησης , ο κάθε άνθρωπος συνδέεται με Ήλιους και Θέματα με διαφορετική Ισχύ μέσω Οδηγών και αναβάθμισής τους.

Το Σύνολο των συνδέσεων αυτών χαράζει το πνευματικό μονοπάτι του καθενός.Δημιουργεί την φιλοσοφία η οποία είναι ξεχωριστή στον κάθε άνθρωπο.Στην Ουσία δημιουργεί τον Άνθρωπο που συνεχώς εξελίσσεται σε Θέματα με αυξανόμενη Ισχύ.

Όλες αυτές οι Συνδέσεις με τις ακτίνες και τα σχοινιά είναι οι καρποί στον δένδρο της Γνώσης και τα κλαδιά αυτού είναι οι ΑΩ Ακτίνες Ηλίου.Ο κεντρικός κορμός όμως είναι το συνεχές αυξανόμενο Επίπεδο...ή αλλιώς αυτό που αποκαλώ Άρχων Εαυτού.
Ο Άρχων Εαυτού είναι ο Κεντρικός Ήλιος, ο επόμενος Εαυτός,το επόμενο επίπεδο η επόμενη διάσταση ή όπως αλλιώς θέλει ο καθένας.

Άρχων Εαυτού είναι ο Μέγας Ήλιος όπου είναι σύνθεση από όλους τους Ήλιους όπου ο καθένας μας έχει Οδηγό σε Θέμα Ηλίου.Είναι η ενοποιημένη Ισχύς από κάθε Θέμα ξεχωριστά όπου φτιάχνουν τον Πυρήνα που στην Ουσία είναι ο Άνθρωπος με Τέλειο Νου.

Γι αυτό το λόγο θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το παρακάτω.Όσοι άνθρωποι νομίζουν πως είναι η Χ - Ψ ενσάρκωση κάποιου Σοφού ανθρώπου ή κάποιου Ιστορικού Μεγάλου προσώπου κάνουν λάθος.Τα πρόσωπα αυτά είναι Ήλιοι που μάλλον έχουν κάνει αρχική σύνδεση με εσάς.Ξεκινήστε και εξελίστε αυτήν την σύνδεση.
Ο καθένας ξεχωριστά από εμάς δεν μπορεί να γίνει ο Χ Ήλιος.Μπορεί να εξελίσσει Οδηγό και Ισχύ στα θέματα του Ηλίου αυτού και ο Ήλιος να γίνει ο Άνθρωπος.

Σκοπός δηλαδή είναι να κατανοηθεί πως όλες οι συνδέσεις με Ήλιους Νόησης είναι προγράμματα και Φιλοσοφίες με Ισχύ όπου δίνονται σε εμάς για εξέλιξη και άνοδο σε δύναμη Πνευματική.Είναι τα υλικά της Πνευματικής Συνταγής όπου διαμορφώνουν τον ΝΟΥ του Πνεύματός μας...τον Άρχων του Εαυτού...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου