Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Το Θέμα Ισχύς είναι ίσως το πιο δυσκολονόητο όταν έχει να κάνει με τον άνθρωπο τις δυνάμεις και τα ανώτερα όντα.Γιατί όλα έχουν μια Ισχύ.

Καταρχήν θα πρέπει κάποιος να κατανοήσει τα δύο κείμενα με τους τίτλους "Όσα Πρέπει" και "Πολλαπλές Ποσότητες" , για να γίνει ξεκάθαρο πρώτα ό,τι το κάθε Ον λαμβάνει καρπούς προσπαθειών και εξέλιξης και ό,τι αυτά που θα λάβει ως δυνάμεις Νοητικές και Ψυχικές έχουν άμεση σχέση με την Θέση του και με το Θέμα το οποίο θα κινήσει για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Ο Άνθρωπος από την στιγμή που εξελίχθηκε από απλούστατο Νοητικό Οργανισμό σε Πολύπλοκο Εγκεφαλικό Ον έχει συνδεθεί άμεσα με την Ισχύ και τις Δυνάμεις Ψυχής.Καθώς κάθε άνθρωπος όπως έχει γραφεί έχει σχέση με κάποιους Ήλιους-Προγράμματα Νόησης λαμβάνει Ισχύ από Αυτούς όσο αυτός θα εξελίσσεται σε αυτά τα Θέματα που έχουν σχέση με τους Ήλιους.

Σκεφτείτε το κάπως έτσι : Ο Ήλιος είναι ένα περιβόλι από πολλά αγαθά και ο άνθρωπος είναι αυτός ο οποίος το φροντίζει.Όσο περισσότερη σχέση έχει με το δημιούργημα αυτό τόσο περισσότερο θα απολαμβάνει τους καρπούς της εργασίας του.Όσο περισσότερο δηλαδή θα εισχωρήσεις σε αυτούς τους Ήλιους τόσο περισσότερα κομμάτια από την πίτα θα λάβεις.

Το Νόημα όμως είναι να κατανοήσει ο καθένας πως ο Στόχος για Δυνάμεις περνάει μέσα από δοκιμασίες και test από τους Οδηγούς.Κάθε επιτυχημένο test ΔΕΝ είναι και Νέα Δύναμη,αλλά είναι Νέα Ισχύς. Είναι Νήμα είναι Σχοινί για την Δύναμη.
Πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη Λογική και ο κατάλληλος προγραμματισμός που σημαίνει την σωστή ποσότητα Νοητικής Ισχύς,για να ξεκλειδωθεί η Νέα Δύναμη.
Από την στιγμή που θα γίνεται λήψη Ισχύς μέσω επιτυχημένου test τότε θα ξεκινήσει το "κατέβασμα" της Δύναμης.Μέχρι αυτό να φτάσει στο επιθυμητό σημείο τόσο θα ξεθολώσει και η Δύναμη.

Αυτά είναι σε επίπεδο Ανθρώπου.Στα αντίστοιχα Πεδία Ήλιων και Όντων ισχύουν τα αντίστοιχα με
την Ισχύ.Όλα εξελισσόμενα και ανοδικά.
Την Ανώτατη Ισχύ και όλα τα Θέματα τα κατέχει η Πηγή.Ο Πατέρας και η Μητέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου