Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Ήλιος σε όλα

Ήλιος σε όλα = 624 = Το Επίπεδο = Η ιερή ΣΚΑΛΑ μας

Αλλά και 624 = 66 και με αντιστροφή το δεύτερο 6αρι έχουμε 69=ΑΘΗΝΑ
Ήλιος σε όλα = Έξω από όλα με ματιά σωστή και ορθή.

Ο άνθρωπος είναι σελήνη και ήλιος - ισορροπημένος και ανισόρροπος.Είναι κράμα από αντίθετα σε όλα.Είναι ζυγαριά.Είναι συμβατός και ασύμβατος με θέματα.Όταν όμως κοιτάζει κάποιο θέμα με ματιά σαν και αυτή ενός εμβρύου πως θα κατανοήσει το όλο θέμα σε όλη την "διάσταση" του και στην προβολή του;

Τι εννοώ με τον όρο έμβρυο.
Όπως εκείνο είναι μέσα στην κοιλιά της Μάνας έτσι και ο άνθρωπος όταν είναι ακόμα μέσα στο Μέγα Πλαίσιο λογικής ανθρώπου , και δεν έχει αλλάξει θέση να γίνει ενδιάμεσος και μεταφορέας γνώσεων από τον Αιθερικό Κόσμο,τότε μοιάζει πολύ σαν έμβρυο.Βλέπει από μέσα τα πράγματα και τα θέματα.Πώς γίνεται να κατανοήσει έτσι τα ζητήματα ; Μπορεί ελάχιστα.
Γι αυτό θα πρέπει να αλλάξει θέση και να βγει από την κοιλιά να βγει έξω από το κεφάλι του , και να βγεί έξω από το Σύμπαν μας.

Ένα παράδειγμα να δώσω : Σκέψου ότι βγαίνεις από την Γη. Σκέψου ότι βγαίνεις από το Ηλιακό Σύστημα.Σκέψου ότι είσαι μακριά πολύ.Και ξαφνικά βγαίνεις από το Σύμπαν.Θα δεις μια σφαίρα Χρυσή. Εκείνος είναι ο ΉΛΙΟΣ. Κατανόησε την και θα δεις ότι είσαι έξω από όλα τα θέματα. Είσαι Ήλιος σε όλα πλέον.Εάν το έμβρυο δεν βγει από την Μήτρα δεν ξέρει ούτε τον κόσμο έξω , ούτε καν ότι ήταν μέσα σε άλλον άνθρωπο.

Έτσι και εσύ...βγες από τον εσωτερικό Ήλιο σου...Δηλαδή τον εγκέφαλό σου.Βγες έξω από αυτόν γιατί αλλιώς δεν θα κατανοήσεις ότι είναι Ήλιος καν.Και ό,τι θα τον δεις σφαιρικά.Σε όλη την Φύση του.Τότε θα τον εννοήσεις και θα τον φιλοσοφήσεις.Τότε μόνο θα τον κατανοήσεις.

Ήλιος σε όλα τα θέματα.Σε όλες τις προβολές.Ήλιος παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου