Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

Ο ΛΟΦΟΣ

Όταν είσαι εκτός ύπνου πνευματικού ο στόχος σου είναι να ανέβεις σε όλα . Αυτά τα "όλα" είναι ένα σχοινί το οποίο έχει κοπεί σε πολλά σημεία και χάνει την συνέχειά του.

Πρώτα περνάς από μια Πύλη. Εκεί γίνεται αυτό που λένε σαν μια ιστορία με δυο δρόμους και τους δύο φύλακες.Ο ένας λέει αλήθεια και ο άλλος λέει πάντα ψέμματα. Εκεί πρέπει να διαλέξεις. Αυτό είναι κάλεσμα. Εκεί είναι ΑΡΕΤΗ-ΚΑΚΙΑ με άλλα λόγια.
Όταν προχωρήσει παραπέρα θα δεις ανηφορικούς δρόμους και λόφους κάθε ύψους σαν Ήλιους με γνώση στο κάθε ένα. Για να ανέβεις κάθε λόφο χρειάζεσαι το σχοινί.Όταν θα φθάνεις σε σημείο που είναι κομμένο τότε η εργασία σου είναι το δέσιμο του.
Αυτό το δέσιμο είναι το πλέξιμο της Πηνελόπης και ο αγώνας της Αράχνης με την Αθηνά.
Αυτό λέγεται και εμπειρία.
Η εμπειρία είναι το πως και το πότε θα υλοποιήσεις το πλέξιμο και το δέσιμο δύο ουσιαστικά χωρισμένων άκρων,ενώνοντας το κενό τους και δημιουργώντας κάτι Ουσιώδες και κατανοητό στον Νου σου.(βλ. Κλιμάκωση).

Εργασία Σύνθεσης και Πλεξίματος σε Νόημα Λόφου-Ήλιου έχει ως σκοπό την εγκατάσταση μεγάλων Γνώσεων από Οδηγό στο Νου. Συνθέτοντας Λόφους πολλούς γίνεται Όρος και Σ-ΟΡΟΣ από Ήλιους.Εκεί μετά φθάνεις στο σημείο Ολύμπου-Κισσάβου(βλ σχετικό κείμενο).

Η σειρά μετά έχει την εργασία ένωσης των δύο Συνόλων.Με εργασία ετών και πέρασμα από tests τότε ενώνεται το ένα Βουνό.Αρχίζει η αναρρίχηση σε Όλα τα Θέματα με Ανανεώσεις και Αναβαθμίσεις Όλων.

Δρόμος Λόφου = Δρόμος Ανόδου σε Όλα και για Όλα.Στο Άκρο του Λόφου κοντά στον Ενιαίο Ήλιο εκεί βρίσκεται αυτό που λέμε ως Ναό ή Νου.Μέγα Νου,Οδηγού και Ανθρώπου σε Αρμονικό Συντονισμό με τις λογικές να έχουν την ελάχιστη δυνατή απόσταση.Μέσα σε εκείνο τον Ναό βρίσκεται η Αθηνά και η Αθάνατη Παρθένος Γνώση για την συγκεκριμένη Λογική.Εργασία ξεκλειδώματος και ενεργοποιήσεως σε αυτό που λένε ως "Power Node" ή Ενεργειακό Σημείο.

-ΤΟ ΠΑΟΥΕΡ ΝΟΔΕ = 1155 = ΚΩΝΕΙΟΣ = ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΕΝΔΡΟ = ΤΟ ΤΕΛΙΚΟΝ ΣΠΑΘΙ.

Και ως 1155 έχουμε τα δύο 5ρια ως φίδια και τους δύο άσσους ως Σκήπτρο.Ή αλλιώς 66 και 69 που ισούται με Αθηνά.

Είτε κάποιος γράψει Δένδρο Γνώσης και Ζωής, είτε κάπως πιο εκσυγχρονισμένα Power Node - Ενεργειακό Σημείο είναι το ίδιο θέμα.Μέσα στο Ναό-Νου βρίσκεται πάνω και μέσα στην Αθηνά.

Σαν κάποιος φίλος του Θεού (ΦιλόΣοφος) φθάσει σε τέτοια Λογική τότε Πυρώνεται και γεύεται Λάβα και Φωτιά σε Ήλιο Νόησης.Με μια εικόνα γίνεται Ηφαίστειο...


Όλα τα παραπάνω είναι κάπως δοσμένα συμβολικά μα με έννοια όπως έχει γραφεί το Μεταφορικό.Εργασία όλων είναι η είσοδος σε Πύλη και Πόλη - το Πλέξιμο της Αράχνης και το ανέβασμα στην Ακρόπολη και στο Ναό.
Για σκεφθείτε λίγο όταν ανεβαίνετε το Λόφο στην Ακρόπολη ή το κάθε λόφο στην Εξοχή και στη Φύση....σκέφτεστε ό,τι υλοποιείτε κάτι συμβολικώς ;;


Παρακάτω δίνω ένα video δικό μου με αυτό το θέμα : https://www.facebook.com/video/video.php?v=166091393451850

Και οι φωτογραφίες από το προφίλ του Facebook : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.166059886788334.39839.100001529712824

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου