Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μίξεις από Όλα

Μίξη από Νοήσεις είναι ο άνθρωπος.

Αυτό δίνει να εννοηθεί πως είναι κάτι σαν ενεργός DJ αυτός και ο Οδηγός.

Όπως είναι όλη η πλατφόρμα του DJ και τοποθετεί δίσκους πάνω για να παράγει ήχο έτσι είναι και ο άνθρωπος της εγκεφαλικής αρχής.

Καθώς ο άνθρωπος καθημερινά αναπαράγει και προβάλει τον εσωτερικό του εαυτό προς τον κόσμο , θα πρέπει να νοήσει ότι το θεωρητικό του υπόβαθρο και ο εγκέφαλός του λειτουργεί με βάση Ήλιους Νόησης.

Αυτοί είναι κάτι σαν προγράμματα όπου εκεί κατοικούν οι Φιλοσοφίες και οι Θεωρίες που έχουν διασκορπιστεί μέσα στον εγκέφαλό μας.Εκεί είναι οι ικανότητες εκεί είναι οι λέξεις εκεί είναι οι σκέψεις.

Αυτά όλα είναι πάνω σε διακόπτες όπως αυτοί του μουσικού.Άλλοι είναι πιο πάνω άλλοι πιο κάτω ανάλογα με την λειτουργία τους από τον άνθρωπο και την εξέλιξη που δίνει σε αυτούς.
Η βαρύτητα που θα δώσει ο ίδιος στο κάθε ένα διακόπτη και το πόσο ο ίδιος τον θέτει σε κλιμάκωση και το πόσο όρεξη έχει για είσοδο στον Πυρήνα της κάθε Νόησης τους.

Αυτή η μίξη όμως που παράγει τον ήχο είναι αυτό που λέμε ΘΕΩΡΙΑ. Από αυτήν την μίξη ο άνθρωπος είναι αυτό που είναι.Ο ήχος που βγαίνει από τα διάφορα συστήματα είναι ο Χ-Ψ-Ζ .

Εκεί όμως που θα πρέπει να δοθεί βάση είναι ό,τι επειδή μιλάμε για Ήλιους Νόησης και Προγράμματα Αιθερικά , πρέπει να δούμε το εξής σημαντικό :

Κάθε Ήλιος έχει και Θεωρία μα και Φιλοσοφία διαφορετική αλλά σαν παζλ όλες μαζί δημιουργούν Κλιμάκωση στον άνθρωπο.Άλλες φορές όμως ανάλογα με την κατάσταση και το test που θα λαμβάνει ο άνθρωπος από τον Οδηγό άλλοι διακόπτες θα είναι πιο άνω από κάποιους άλλους για να δειχθεί έτσι ο δρόμος προς την λύση.

Εκεί είναι και το μεγάλο βουνό.Εκεί βρίσκεται η δυσκολία στο να μην πέσει στην "παγίδα" και πει ότι έχασε ή έχει κάποια κάμψη στο δυναμικό του.Απλά θα πρέπει να καταλάβει πως άλλες φορές πρέπει να λειτουργήσουν άλλα δυναμικά από τον Οδηγό σε συνεργασία δική μας και άλλες δυνάμεις Νόησης.

Δεν είναι όλα στο ίδιο επίπεδο.Αν ήταν όλα τότε ο ήχος από τον DJ δεν θα ήταν ορθός.Βαβούρα μεγάλη θα ήταν.Υπάρχει ποικιλία γιατί ισχύει αυτό που γράφτηκε στο κείμενο "ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ".

Ποικιλία λοιπόν και διαφορετική χρησιμοποίηση κάθε διακόπτη.

Το ό,τι κάποιες φορές κάποιοι εργάτες θα πάνε να σηκώσουν άλλους διακόπτες και άλλους θα τους ρίξουν-για λίγο- έχει να κάνει με την Θεωρία και το Δυναμικό των εργατών.

ΔΕΝ είναι αναγκαίο να απογοητευθεί ο άνθρωπος αν για κάποιο χρονικό διάστημα έχει πέσει κάπου το δυναμικό του.Είναι απλά μέρος προγράμματος.Σίγουρα έχει ανέβει κάπου αλλού,για την λύση του test ή του θέματος.

Εξάλλου μεγάλο θετικό είναι η ποικιλία σε Φιλοσοφικές Νοήσεις.
Έτσι είναι το ορθό.Το πολλαπλό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου