Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

Λ-Δ-ΧΝΛ

Λαμβάνω-Δίνω-Χωρίς Να Λαμβάνω.(Λ-Δ-ΧΝΛ)

Όλο κάνει 714.
Μονόδρομος = 714.

Μας ξεκαθαρίζει σαν νόημα πως οι ενέργειες μας θα πρέπει να είναι Μονόδρομος Ανόδου με την εξής σειρά.Λήψη μιας ουσίας με λεγόμενα και νοήματα έπειτα από επεξεργασία και κλιμάκωση για να αποφύγει την αλλοίωση ο ανθρώπινος Νους . Δόσιμο με νέα λογική ανθρώπου στους ανθρώπους ως βήμα εξέλιξη τους και εξέλιξης και του εαυτού που την δίνει , αλλά χωρίς λήψη ή χωρίς αναμονή για λήψη πραγμάτων από αυτούς για δική του ευχαρίστηση.

Με απλά λόγια ο άνθρωπος που έχει Νου για να γίνει φίλος του Θεού , ΦιλόΣΟΦΟΣ δηλαδή , πρέπει να σβήσει από πάνω του όλες τις διαδικασίες του εγκεφάλου του,που έχουν να κάνουν με τον εγωισμό του.
Επειδή πρώτος στόχος του είναι η εξέλιξη σε όλα,όλων και για όλα τα θέματα,θα πρέπει να κατανοήσει πως ότι έλαβε αυτός με μεγάλο κόπο σε μεγάλο χρονικό διάστημα , είναι αναγκαίο να το δώσει σε όσους είναι προορισμένο να δοθεί ξεκάθαρα σε πολύ λιγότερο χρόνο να το κατανοήσουν.ΧΩΡΙΣ τίποτα να λάβει ως αντάλλαγμα.

Ακόμα πιο απλά. Όταν λαμβάνει ο Α άνθρωπος μια Λογική λεγομένων σε 4 έτη με συνεχή κλιμάκωσή του , αν προορίζεται αυτό για κάποιους,τότε θα πρέπει να το μάθουν αυτοί πιο γρήγορα χωρίς εγωισμούς από τον Α. Δηλαδή ο Β να το λάβει σαν κατανόηση σε 2 έτη, και ο Γ σε 1 , ο Δ σε 6μήνες κ.ο.κ.

Επειδή η εξέλιξη όλων για όλα είναι στόχος Μέγας , θα πρέπει να είναι παντού απλωμένος στο Νου των ανθρώπων της εγκεφαλικής Αρχής.Για όλους και για όλα.Χωρίς εγωισμούς ότι επειδή το έμαθε αυτός σε πολλά έτη θα πρέπει όλοι να το λάβουν έτσι.

Στο κείμενο ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΣΗ-Θ-ΕΣΥ δίνεται να κατανοηθεί ότι εφόσον γίνεσαι ΠΥΛΗ Κόσμων τότε παίζεις κάποιο ρόλο "ενδιάμεσου" για τους ανθρώπους Β-Γ-Δ κ.λπ.Είναι ο Οδηγός όπου ομιλεί μέσω του Α.Άρα ο κάθε άνθρωπος επειδή αποτελεί εξέλιξη στην εξέλιξη θα το μάθει στον δικό του χρόνο όπου είναι προορισμένος να το λάβει ξεχωριστά.

Είναι προορισμένο να κυλάει το πρόγραμμα "ΟΛΩΝ" εξελίξιμα.
Δεν υπάρχουν εγωισμοί ανάμεσα.Δεν υπάρχουν εμπόδια "εαυτούληδων" και μικρονοήσεων.Άπλωμα σε όλα με όρεξη για εξέλιξη παντού.

Είναι λάθος να περιμένει ο Α κάτι σαν επιβράβευση από τον Β-Γ-Δ.Οι υλικές επιβραβεύσεις ή τα μπράβο , ξυπνάνε εγωισμούς.
Οι πραγματικές επιβραβεύσεις είναι αιώνιες για την προσφορά στο Πνεύμα του ΣυνΌλου.Αυτές είναι που αξίζουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου