Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σύμβολα

Σαν θέμα τα Σύμβολα κατέχουν σημαντική θέση για εξέλιξη στο Νου Ανθρώπων.Έχουν αρκετές φορές ταλαιπωρήσει κόσμο για την αποσυμβόλισή τους.Πολλές θεωρίες για όλα.

Εκείνο όμως που θα πρέπει να εννοηθεί είναι ότι κάθε σύμβολο είναι μια βιβλιοθήκη ιδεών και εικόνων με διάφορα θέματα πάνω της για διαφορετικούς εγκεφάλους.

Το σύμβολο είναι μια προβολή μιας κατάστασης-περιοχής-θέματος για συγκεκριμένους εγκεφάλους ή με πολλαπλές αναγνώσεις σε πολλαπλούς εγκεφάλους αναλόγως της κλιμάκωσης που έχουν πράξει και της εξέλιξης που έχουν κάνει.

Για παράδειγμα ένα σύμβολο όταν δείχνει μια κατάσταση έχει να κάνει με μικρή ομάδα εγκεφάλων όπου έχει ταυτίσει λογικές με αυτό.Τότε η εικόνα αυτή έχει κάνει είσοδο στο Νου του ανθρώπου και παίρνει θέση και μέρος όπου έχει το Θέμα του.

Πιο απλά , τα σύμβολα όπου έχουν να κάνουν με Ιερή Γεωμετρία , όπως έχει αυτή η επιστήμη να κάνει με απεικονίσεις σχημάτων στο σώμα της Γης...έτσι και το σύμβολο είναι Ανθρωπομετρία πάνω στο Σώμα του.Μετά ενώνει "software" και "hardware".


Γίνεται κατανοητό μετά από όλα τα παραπάνω πως Σύμβολο=Κλειδί και Μέρος Προγράμματος Ψυχής όπου προβάλλεται ως Μέρος Σώματος ανθρώπου σε πλαίσιο λογικής ταύτισης με αυτό.

Είναι άλλο η προσπάθεια αποσυμβολισμού συμβόλου, όπου εκεί γίνεται ξεκάθαρο ότι τα σύμβολα είναι ανοικτές βιβλιοθήκες και αντίστοιχα σε κάθε σκαλί έχεις άλλο άνοιγμα μέρους σώματος και ικανοτήτων ψυχής και άλλο η πλήρης κατάκτηση συμβόλου.

Είναι πρόγραμμα και πρέπει να περάσει από στάδια εγκατάστασης για την πλήρη εφαρμογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου