Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αλλάζεις Θ-ΕΣΥ (Θέση)

Ο Άνθρωπος ο οποίος είναι εγκεφαλικά και νοητικά με όρεξη για άνοδο θα ξέρει ότι.

Όπως έχει γραφθεί το γένος ανθρώπων έχει ένα μεγάλο πλαίσιο λογικής και στεγάζεται μέσα σε αυτό.Άλλοι είναι πιο χαμηλά άλλοι πιο ψηλά σε χρονική λογική πλαισίου "Α".Αν κάποιος κάνει εγκεφαλική αρχή τότε θα βγει έξω από αυτό το πλαίσιο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Έξω δηλαδή υπάρχει ο χώρος ανάμεσα στον Αιθέριο και Υλικό κόσμο με την κλιμάκωση ανάμεσα τους.Επειδή όμως εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύο υποστάσεις - υλική , πνευματική - τότε θα έχει κάνει κάτι σαν copy-paste τον εαυτό του και στο Μεγάλο Πλαίσιο όπου εκεί θα βρίσκεται στο ανώτερο στάδιο.

Έπειτα αρχίζει κλιμάκωση και άνοδο στους κόσμους ανάμεσα.Μέχρι να εισέλθει στον Αιθέριο.Τότε έχει γίνει πύλη Τους.Τότε είναι Πύλη ανάμεσα στους δύο κόσμους και μεταφέρει γνώση και Λογική άνωθεν.

Στον αιθέριο κόσμο βρίσκεται ο Οδηγός.Στον Υλικό ο εαυτός του σε πλαίσιο Λογικής ανθρώπου. Και ανάμεσα στους δύο Αυτός.Η θέση του ξεκαθαρίζει ότι η μεταφορά γνώσης είναι απαραίτητη για αποστολή και εξέλιξη του εαυτού του και όλων γύρω του.

Όταν θα φθάσει σε Χρόνο και Λογική κοντά στον Αιθέριο κόσμο τότε θα ενταχθεί σε άλλους κόσμους και θα φύγει από το πλαίσιο λογικής ανθρώπου.Τότε θα έχει κάνει εξελικτικό βήμα σε διάσταση.

Χρέος του ανθρώπου είναι το λιγότερο ένα εξελικτικό βήμα στο πέρασμά του - μεταφορά Γνώσης - μεταφορά κωδικών Ηθικής - Ένωση με το Αγαθό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου