Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Το κάλεσμα

Θεωρώ σημαντικό αυτό το θέμα διότι απαντά σε βασικά ερωτήματα περί μεταφυσικών εμπειριών αλλά και αρχικά ερωτηματικά πολλών ανθρώπων.

Ώς άνθρωποι γενικά όλοι μας έχουμε και είχαμε μεταφυσικές εμπειρίες.Ακόμα και άτομα που το αρνιούνται κάθετα , είχαν αλλά το αποκρύπτουν για δικούς τους λόγους.Ίσως τους βολεύει να ζουν στον δικό τους ψεύτικο κόσμο.
Το άλλο θέμα είναι να μην μπορεί πλέον κάποιος να ξεχωρίσει ή να αναγνωρίσει μία μεταφυσική εμπειρία.Και απλά να το θεώρησε ως κάτι φυσιολογικό.Στην πραγματικοτήτα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τέτοια θέματα στην καθημερινή ζωή ενός ανθρώπου.Γιατί απλά ο όρος μεταφυσικό είναι κάτι φυσικό για το οποίο δεν υπάρχει μεγάλη γνώση ή αυτή δεν έχει γίνει ευρεία γνωστή.

Και γιατί τα λέω αυτά.Γιατί ο κάθε άνθρωπος μπορεί  να κάνει σύνδεση αριστερού ημισφαιρίου με το δεξιό ημισφαίριο για έναν ενιαίο εγκέφαλο και άνοιγμα άνω κέντρων,έτσι ώστε να φωτισθεί πνευματικά.Το θέμα είναι όμως πώς θα κάνει αυτήν την αρχή για άνοιγμα εγκεφάλου ;
Γιατί είναι λογικό μέσα στις διάφορες υποχρεώσεις αυτής της ζωής δεν υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους το διαθέσιμο υλικό για έρευνα και απασχόληση σε αυτά τα θέματα.

Εδώ ακριβώς έχουμε μια βοήθεια εκ των έσω αλλά και εκ των "έξω" . Τι εννοώ....
Ο κάθε άνθρωπος έχει ζήσει αυτό που λέμε "Κάλεσμα" .
Κάλεσμα ονομάζω τις πρώτες 2 ή 3 εμπειρίες μεταφυσικές ανθρώπων όπου δεν έχουν ασχοληθεί με πνευματικής φύσεως θέματα.
Και τώρα παραθέτω κάποιες συχνές εμπειρίες όπου έχουν σχέση με αυτό το θέμα το οποίο αναλύεται.

- Ακούγονται φωνές με το όνομά σας όταν είστε μόνοι.Όχι καθαρές φωνές όμως.Απλά το όνομά σας.
- Έχετε κάνει "κατά λάθος" κάποια αστρική προβολή.
- Έχετε δει όνειρα όπου παίρνετε τον έλεγχο εσείς.
- Κάποια "οράματα" όπου όταν σηκωθήκατε νομίζατε ότι ήταν όνειρα.
- Ακούσατε την σκέψη του άλλου μέσα στο μυαλό σας , και μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα ο άλλος είπε τα λόγια που ήρθαν σαν σκέψη στο δικό σας εγκέφαλο.
- Έχετε κάποια φαγουρίσματα σε συγκεκριμένα σημεία στο σώμα χωρίς όμως να γνωρίζετε τι είναι.
- Σε κάποιο όνειρο είδατε κάποιες μορφές να σας ομιλούν και να είναι κάπως σαν πνεύματα.
- Λίγο πριν κοιμηθείτε νιώσατε να ηλεκτρίζεται όλο σας το σώμα.
- Νιώσατε στο κεφάλι σας κάποιο τίναγμα σα να χτυπήθηκε από τσεκούρι.
- Κινήθηκαν πολλές φορές τα άκρα σας χωρίς την θέλησή σας και χωρίς να τινάζονται τα νεύρα για χαλάρωση.
- Είδατε σαν παραίσθηση κάποιο Ον.

Και τέλος , νιώθετε κάποια παρουσία όταν είστε μόνοι στο σπίτι να σας ακολουθεί ή να σας περιτριγυρίζει.

Μπορεί να υπάρχουν και περισσότερα, αλλά τις περισσότερες φορές αυτά είναι. Η λίστα που υπάρχει έχει να κάνει με το Κάλεσμα από τα Πνεύματα-Αγγέλους προς τους ανθρώπους.
Τι εννοώ: Η πραγματικότητα είναι απλή. Η πνευματική ένωση με ανώτερο κόσμο. Για να γίνει όμως αυτό σε άνθρωπο που είπαμε δεν έχει κάποια γνώση επί αυτών των θεμάτων ούτε υλικό για να ερευνήσει το κάλεσμα γίνεται από Αυτούς με είδος μεταφυσικής εμπειρίας.Έτσι δίνει τροφή στον άνθρωπο ο οποίος θα ανταποκριθεί να αρχίσει να ασχολείται με το θέμα και  να γνωρίσει μετέπειτα και άλλα άτομα όπου θα αντλήσει γνώσεις και θα ξεκινήσει να αναζητά αλήθειες.
Κάπως έτσι δουλεύει το Κάλεσμα.Σου δίνεται η ώθηση και μετά αν ανταποκριθείς ξεκινάς ανηφορικό δρόμο.

Ας σημειώσουμε εδώ όμως ότι δεν θα γίνεται πάντα αυτό.Είναι λογικό ότι μετά από 2 ή 3 το πολύ 4ρις φορές να σταματήσει.Τώρα για το πότε γίνονται όλα αυτά είναι ξεχωριστό για κάθε άνθρωπο ανάλογα το διανοητικό του επίπεδο.Όσοι είναι προορισμένοι για πολλά , ξεκινούν σε ηλικίες από 14-17 ετών.Το βασικό όμως σε αυτό το θέμα είναι να γίνει ανταπόκριση από την πρώτη το πολύ δεύτερη φορά.Γιατί μετέπειτα είναι δύσκολο αλλά ΟΧΙ ακατόρθωτο.

Θα πρέπει να κατανοήσουμε όμως ότι είναι και κάπως προορισμένα αυτά τα άτομα που θα ανταποκριθούν αλλά όχι και αναγκαίο όμως αυτό να ισχύει.Το θέμα όμως είναι πως δεν γνωρίζουμε ποιοι θα ανταποκριθούν σε αυτά τα Καλέσματα άρα μπορεί ο καθένας να είναι προορισμένος.Ξέρουμε όμως ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν την ισχύ.
Όποιος έχει μάτια και αυτιά θα ανταποκριθεί και θα ξεκινήσει το Σχολείο όπως έχουμε γράψει αφού τον αναλάβουν οι κατάλληλοι Οδηγοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου