Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Έκταση Προβολής Συμβάντων

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό το παρακάτω για να εν-νοηθεί σε μεγάλο βαθμό πλέον τι είναι το ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ και τι το ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ. Έτσι ώστε να γίνει η πλήρης αφομοίωση του ανθρώπινου Νου μέσα στο πρόγραμμα που λέγεται Σύμπαν.

Έχει καταγραφεί εδώ ότι υπάρχουν άπειρες Λογικές και Χρόνοι ανάλογα με την εξέλιξη του Νου του εκάστοτε ανθρώπου σε ιδιωτική συχνότητα αλλά και σε ένα Μέγα Πλαίσιο που είναι όλοι οι Άνθρωποι ως Γένος. Όταν ο άνθρωπος αυτός ξεφύγει από αυτό το πλαίσιο τότε είναι κάτι άλλο και είναι κάπου αλλού.

Όπως υπάρχουν διαφορετικές Λογικές έτσι υπάρχουν και διαφορετικά Πλαίσια. Όπως υπάρχουν διαφορετικά Πλαίσια υπάρχουν διαφορετικοί Χρόνοι και όχι σε ιδιωτικό τομέα αλλά σε συλλογικό.
Αυτό κάπως το λέμε ως Διάσταση. Και αυτό γιατί λαμβάνει διαφορετική διάσταση ένα Συμβάν σε κάθε Πλαίσιο Λογικής και Χρόνου σε συλλογικό επίπεδο.

Για παράδειγμα ας πούμε ότι κάτι γίνεται σε μια διάσταση Λογικής Νο 800 και εκδηλώνεται ως το Αρχικό Συμβάν. Αυτό που θα γίνει μετά είναι κάπως περίεργο που θα ειπωθεί αλλά αυτό το Συμβάν πρέπει να "τρέξει" και στις "κατώτερες" σε αριθμό λογικές και να λάβει τις διαστάσεις που εφάπτονται αυτών των λογικών. Αυτό γίνεται γιατί ο αριθμός 800 περιέχει όλους τους υπόλοιπους μέσα του. 799...798...797 [...] εώς 1.

Θα ξεκινήσει δηλαδή να προσαρμόζεται ακριβώς όπως γίνεται στην Κλιμάκωση και στην Μεταφορά από τους διαφόρους κόσμους Ιδεών στον ανθρώπινο Νου.Μέσω φίλτρων Συμπαντικών μεταφέρεται το Συμβάν σε άλλους αριθμούς λογικής και διάστασης.

Όταν θα φτάσουμε στο 3 όπου είναι γνωστός ο αριθμός της Διάστασής μας τότε αυτό θα εκδηλωθεί κατά κύριο λόγο και αιτία ως κάτι Υλικό.Εδώ όμως μπαίνουμε σε λαβυρίνθους γιατί ο άνθρωπος ως Πολύπλοκο Ον και ιδιαίτερο έχει ανακατεμένο σαν σούπα Σώμα και Πνεύμα.Άρα φανταστείτε ένα κύριο ρεύμα ποταμού-ΣΥΜΒΑΝ να χωρίζεται σε άλλα δύο ποτάμια μικρότερα.Το ένα Ποτάμι που λέγεται Πνευματικό έχει την τάση να αποκωδικοποιήσει προς τα άνω τα διάφορα γεγονότα και το υλικό κομμάτι του ανθρώπου-σώμα έχει την τάση να περάσει το συμβάν στο υλικό 3διαστατό κόσμο το συμβάν και μετά να το περάσει πιο κάτω.

Σαν άνθρωποι τα Πνεύματά μας έχουν την ευχαρίστηση να προβλέπουν πρώτα αυτά το συμβάν που έρχεται από άνωθεν-λογική . Με αυτόν τον τρόπο βγαίνουν πολλές προβλέψεις-προφητείες. Αλλά επειδή το υλικό κυριαρχεί σε αυτό το γένος έχουμε την τάση να προβάλλουμε περισσότερο το υλικό συμβάν διότι επικρατεί ο φόβος. Για σκεφθείτε λίγο...τι να εννοείται ως αντιστροφή των Πόλων της Γης σε ανώτερη Λογική ; Τι να εννοείται ως Δευτέρα Παρουσία ; Τι να εννοείται ως Λιώσιμο των Πάγων στους Πόλους ;;;
Από που να ήρθαν αυτά τα συμβάντα ; Από ποιες λογικές και σε τι διαστάσεις φιλτραρήθηκαν για να προβληθούν στις δικές μας διαστάσεις ;; Εδώ είναι το κλειδί...για πολλά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου