Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Όσα Πρέπει....

Ο άνθρωπος πολλές φορές ζητάει και σπανίως δίνει από αυτά που έχει. Δε θα σταθώ όμως στο δεύτερο αλλά θα σταθώ στο τι θα λάβει από αυτά που θα ζητήσει.

Κάθε άνθρωπος είναι καθορισμένος από την στιγμή που θα αναλάβει την πνευματική του εξέλιξη να λάβει κάποια "extra" θέματα στο οπλοστάσιό του. Αυτά μπορεί να είναι δυνάμεις ή ισχυρότερη Νόηση και κάποια χαρακτηριστικά ή ιδιότητες όπου θα δοθούν ως τίτλοι σε αυτόν.

Θα πρέπει να κατανοήσουμε πως όλα λειτουργούν με σχέδιο από τους Οδηγούς για το που πρέπει να στραφούμε και σε ποιες οδούς πρέπει να βαδίσουμε για να εξελιχθούμε. Ξέρουμε ότι ο κάθε ένας έχει κάποιες κλίσεις και ικανότητες πάνω σε κάποια χαρακτηριστικά. Αυτά τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους άλλους , αλλά και τον δείχνουν ότι θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσει για την προσωπική του εξέλιξη και για το "ανέβασμα" των υπολοίπων ανθρώπων.

Όμως...το ζήτημα που καίει είναι ότι σαν δοκιμασία έρχεται μετά η λαχτάρα για άνοδο σε όλα και σε όλες τις δυνάμεις χωρίς να υπάρχει αυστηρός λόγος και στόχος. Ο άνθρωπος εκεί κινείται από εγωισμό και μόνον για να δείξει ότι έχει ανέβει ψηλά σε σχέση με άλλους. Εκεί βρίσκεται σε λάθος λογική και σκέψη , διότι ξεχνάει τα παρακάτω...

Κάθε τι στο Σύμπαν δίνεται και κινείται από Νόμους Αρμονίας και "μοιρασιάς" σε όλα όσα ΠΡΕΠΕΙ να έχει το κάθε τι που Ισχύει σαν Έννοια προβολής στο Υλικό Σύμπαν από το Κόσμο των Ιδεών.
Συγκεκριμένα κάθε άτομο λαμβάνει ότι χρειάζεται από τους Οδηγούς του να λάβει σαν Μεγάλη Δύναμη και κλίση , η οποία θα είναι μία παραπάνω από τις άλλες,και θα είναι ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ και όσο προορίζεται να είναι.

Ας καταλάβουμε πως όλα είναι κομμάτι παζλ και πως κάτι ΤΕΛΕΙΟ σε όλα δεν είναι ΤΈΛΕΙΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. Είναι Τέλειο και Αρμονικό κάτι όταν έχει φτάσει στο 100 % όλων όσων ΠΡΕΠΕΙ να δωθούν από Πάνω σε αυτόν. Ευμένεια λοιπόν για όλα και αίσθημα ευθύνης και αρμονίας σε ότι πρέπει να μας δωθεί αλλά και ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για να το λάβουμε.Δε ζητάμε μόνο....
Πρέπει να υπάρχει λόγος γι αυτά που ζητάμε και να υπάρχει ΛΟΓΙΚΗ για να ζητάμε κάτι.
Λαχτάρα για Δυνάμεις και Νόηση με Άνοδο και Κλιμάκωση σε Όλα , με ΣΩΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΜΩΣ...και ΟΧΙ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ....


Η μεγάλη δύναμη φέρνει και μεγάλη ευθύνη -- μια γνωστή έκφραση λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου