Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011

Ο Αρμονικός Συντονισμός

Επέλεξα αυτό τον τίτλο για την σελίδα γιατί θεωρώ πως η έννοιά του είναι πολύ σημαντική για τον άνθρωπο όπου ξεκινά άνοδο σε πνευματικά ζητήματα.
Αρμονικός Συντονισμός είναι η σωστή λειτουργία των Φίλτρων που βρίσκονται στον εγκέφαλο που έχουμε περιγράψει στο κείμενο "Οι Δύο Τρόποι" , και έχουν να κάνουν με την Πίστη , με την Λογική την Φαντασία κτλ...
Έχει να κάνει και με το Χρόνο και με την Άνοδο της Λογικής στο Αιθερικό επίπεδο και την κατανόηση της Λογικής του Οδηγού.

Μιλάμε δηλαδή για ένα στάδιο όπου ο άνθρωπος και το Πνεύμα έχουν γίνει ένα...
Το Πνεύμα έχει γίνει ο άνθρωπος αλλά ο άνθρωπος ΔΕΝ γίνεται το Πνεύμα που εισήλθε. Συζούν όμως...και εκεί υπάρχει αυτό που λέμε σαν ΑΡΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ.

Κάνουμε λόγο για την κατάσταση όπου ο χρόνος του ανθρώπου με τον χρόνο του Οδηγού/Αγγέλου/Πνεύματος είναι σχεδόν ο ίδιος και ο χώρος τους είναι μικρός. Έτσι ότι λαμβάνει από το Πνεύμα ο άνθρωπος το αντιλαμβάνεται αμέσως.
Τότε ο άνθρωπος της Μύησης έχει ανοίξει το δεξί του ημισφαίριο σε ολόκληρο το πλάτος του και με όλη σχεδόν την δυναμική του.Τότε έχει ΥπερΛογική να λειτουργεί.Έχει σύμβουλο δίπλα του.Άμεσο σύμβουλο....
Τότε υπάρχουν οι Φίλοι-Οδηγοί από δίπλα.Συμβουλεύουν και σου δείχνουν τις λύσεις.Μετά με την Λογική σου Άνθρωπε πράττεις ανάλογα.

Η λέξη δηλαδή Αρμονικός έχει να κάνει με το τελευταίο στάδιο , μετά τα tests που θα υπάρχουν και τις συνεχείς ανόδους που θα κάνει ο Μυημένος , και ο άνθρωπος του Πνευματικού κόσμου.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό όμως ότι αυτό γίνεται ΜΟΝΟ με την συνεργασία του ανθρώπου.Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του.Τίποτα δεν αναβαθμίζεται αν δεν συμβάλλει και ο άνθρωπος.Αν ο ίδιος δεν περάσει τα tests.

Όταν γίνει ο ΠΛΗΡΗΣ συντονισμός και άνοιγμα μεγάλο σε δεξί ημισφαίριο τότε συμμετέχεις ενεργά σαν Ον και εσύ στον Αιθερικό Κόσμο.Τότε λαμβάνεις καθαρά στο Νου ότι πρέπει να κάνεις.Ότι είναι χρέος σου σαν Ον του Συνόλου να πράξεις.Κανένας άνθρωπος δεν γεννήθηκε χωρίς κάποιο χρέος.Καλές οι ανέσεις που απολαμβάνουμε αλλά έχουμε και υποχρεώσεις.Και αυτές έχουν να κάνουν με την μετάδοση του Πνεύματος σε ολόκληρο το Πλανήτη.

Αρμονικός Συντονισμός δηλαδή είναι : Άνθρωπος ο οποίος κάνει συνεχή άνοδο σε ΌΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ με Λογική και ΥπερΛογική σαν σύμβουλο και φίλο , και έχει χρέος να συμβάλλει στο Σύνολο μεταδίδοντας το Πνεύμα και την Φιλοσοφία.Είναι άνθρωπος δυνατός και Πνευματικά Ισχυρός και παθιασμένος για Αλήθεια και Σοφία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου