Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Λογική & Χρόνος

Το πρόγραμμα αυτό που υπάρχει στον εγκέφαλό μας , όταν το χρησιμοποιούμε σωστά , τότε έχουμε άνοδο νόησης και ξεμπλοκάρισμα πολλών θεμάτων όπου σκαλώναμε στο παρελθόν.Τότε ο χρόνος είναι με το μέρος μας και μειώνεται συνεχώς.

Πώς όμως γίνεται ο χρόνος να μειώνεται ;
Ξέρουμε ότι ο χρόνος έχει σχέση με απόσταση.Συνδέονται παντού στο Σύμπαν.Όπου υπάρχει Ύλη υπάρχει και συγκεκριμένος Χρόνος όπου έχει ονομαστεί και μετράτε από τον Άνθρωπο.
Αν το λάβουμε αυτό ως έχει,τότε όταν μιλάμε για κάτι άυλο , όπως τον Αόρατο Κόσμο , τότε σίγουρα μιλάμε για άλλη έννοια Χρόνου.Διαφορετικός χρόνος δηλαδή.Και επειδή υπάρχει διαφορετικός χρόνος σίγουρα θα υπάρχει και διαφορετικός χώρος.

Δηλαδή , έστω Α ο χρόνος του ανθρώπου στην 3η Διάσταση , τότε ο χρόνος του Αόρατου Οδηγού είναι Β. Γιατί με λογική χρόνου Α δεν μπορείς να τον δεις ή να τον αισθανθείς. Εδώ όμως γίνεται το εξής.Θέτεται το θέμα της Λογικής και της Νόησης με αυτό του Χρόνου και της Απόστασης-Χώρου.

Πώς μπορεί δηλαδή κάποιος να μεταφερθεί σε άλλον χρόνο;
Μα φυσικά αλλάζοντας τους 3 άλλους παράγοντες.
Όλοι τους συνεργάζονται οπότε ο ένας ακολουθεί τον άλλον τις περισσότερες φορές και όλα μαζί σε φτάνουν στον Αιθερικό Κόσμο.

Πχ. Άνθρωπος με άνοιγμα δεξιού ημισφαιρίου Υψηλής Μυήσεως με Οδηγό Πνεύμα όπου Α ο Χρόνος του και Α η Λογική του Πνεύματος. Ε η Λογική και ο Χρόνος-Νόηση του ανθρώπου όπου προσπαθεί να κάνει άνοδο σε αυτά. Ας πούμε ότι το Πνεύμα εμφανίζει ενδείξεις ακοής με ακαταλαβίστικα λόγια στον άνθρωπο.Εκείνος με βάση την Λογική του , του φαίνεται λογικό να μην τα καταλάβει και να τα ακούει ως λόγια χωρίς νόημα.
Αυτό που πρέπει να κάνει είναι το εξής : ΝΟΗΜΑ = Ο ΝΗΜΑ = ΤΟ ΝΗΜΑ.
Θα τραβήξει το νήμα-σχοινί και θα πλέξει τον ιστό για να φτάσει στην Πηγή-Κέντρον του Όντος όπου του παρέδωσε αυτήν την "ακοή-εντολή".
Άρα θα κάνεις Άνοδο σε συγκεκριμένο Θέμα που σου έχει δοθεί. Δηλαδή θα τραβήξεις ΝοΗΜΑ ανόδου σε ΒΟΥΝΟ και ΟΡΟΣ (ΣΟΡΟ από ΝοΗΜΑΤΑ).
Τι εννοώ...

Εδώ μπαίνει το θέμα της αποκωδικοποίησης σαν φίλτρο μαζί με αυτό της Φαντασίας και Πίστης και των υπολοίπων γιατί θα κάνεις εργασία με εγκεφαλικά προγράμματα.Θα πρέπει να αποσυμβολιστεί αυτό το ακαταλαβίστικο και να ΓΕΩΜΕΤΡΗΘΕΙ ή να ΑΡΙΘΜΗΘΕΙ . Να ελεγχθεί από όλες τις απΟΨΕΙΣ . Κυκλικά και Σφαιρικά αλλά και υποκειμενικοαντικειμενικά.
Συγκεκριμένα κάνει κλιμάκωση.Πιο συγκεκριμένα θα κάνει άνοδο σε αποκωδικοποίηση και νόημα από την Λογική του Ε στην Λογική Δ. και από αυτήν στην Γ. και μετά στην Β και τέλος θα ταυτίσει λογική Α με την Λογική του Όντος στο θέμα που τοποθέτησε.
Τότε όμως θα εννοήσει και ακριβώς αυτό που ειπώθηκε.
Αυτό σε συγκεκριμένο θέμα.

Σε γενικό όμως στάδιο θα πρέπει να ανεβάσει όλα τα ζητήματα και τα θέματα σε λογική κοντά σε αυτή του Πνεύματος έτσι ώστε ο ΧΡΟΝΟΣ και ο ΧΩΡΟΣ να φθάνουν αυτό του Οδηγού.
Σκεφθείτε ότι το Πνεύμα βρίσκεται στην ταράτσα της Νόησης και ο άνθρωπος στο ισόγειο.Θα πρέπει ΛΟΓΙΚΗ-ΝΟΗΣΗ-ΧΩΡΟΣ-ΧΡΟΝΟΣ να φθάνουν και εκείνα όσο κοντά γίνεται σε αυτά του Πνεύματος για να υπάρξει άνοδο σε κλιμάκωση Α-Ω αλλά και σε αποκωδικοποίηση όπου θα γίνεται γρηγορότερα.
Έτσι θα πρέπει να γίνεται Εργασία σε ΧΡΟΝΟ-ΧΩΡΟ.


Τα όσα γράφτηκαν πιο πάνω μπορεί για κάποιους να είναι ακαταλαβίστικα ή θέλουν δυο-τρεις φορές ανάγνωση.
Συμβουλή : Τοποθετήστε τον εαυτό σας στο παράδειγμα και δείτε που ακριβώς είστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου