Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

Ποιός Τελικά ;;;

Το 2003 όταν πρωτοξεκίνησα να ανοίγω τα μάτια μου και να κοιτάω πέρα από τα υλικά αγαθά , παρατήρησα ότι υπάρχουν άνθρωποι όπου έχουν προχωρήσει αρκετά και έχουν ανέβει πολλά επίπεδα νόησης και εγκεφαλικής δύναμης.Τουλάχιστο τότε ήμουν μικρός και έτσι πίστευα , διότι τότε πρόσεχα πολύ τι έλεγαν και θαύμαζα ότι γνωρίζουν τόσα πολλά.

Όσο περνάει ο καιρός όμως καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι από αυτούς κατά ένα μεγάλο ποσοστό έκανε copy-paste αντιλήψεις διαφόρων συγγραφέων άγνωστης ποιότητας και τα μετέφερε στους γύρω του με τον δικό του τρόπο ώστε να μην γίνει κατανοητό ότι κάνει αυτή τη μεταφορά αντιλήψεων.
Πολλοί από αυτούς τελικά όχι μόνο δεν είχαν πραγματικές γνώσεις , αλλά σχεδόν όλη η άποψή τους και η θεωρία τους βασίζονταν σε διάσημους συγγραφείς και γνωστούς τηλεορασάκηδες όπου στις 10 πληροφορίες που έδιναν οι 7 ήταν "ό,τι να ναι" .

Καθόριζαν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο σκέψης τους και τον έβαζαν μέσα σε ένα μονόδρομο που νόμιζαν πως είναι ανοικτός και ελεύθερος αλλά στην ουσία ήταν δογματικός και με παρωπίδες.
Έχουν δημιουργηθεί πολλά τέτοια ρεύματα από τότε και γνωστές φυσιογνωμίες έχουν επηρεάσει κόσμο αν μη τι άλλο.

Το ζήτημα είναι όμως ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να κατανοήσει πως σημασία δεν έχει ο διάσημος συγγραφέας ή ο "τάδε" σοφός της αρχαιότητας ή ο Α και Β επιστήμονας.Άλλο είναι να λαμβάνουμε πληροφορίες από αυτούς και να τους χρησιμοποιούμε με σύνεση έπειτα από ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και άλλο να "κοπιάρουμε" ότι κατεβάζει ο Νους τους.(Το κατεβάζει έχει πολλές σημασίες).

Έχουμε πάρει μια περίεργη οδό σαν πλανήτης.Υπάρχουν πολλών ειδών άνθρωποι αλλά αυτοί που κάνουν μεγάλη εντύπωση δεν είναι οι "παρτάκηδες",αλλά αυτοί που νομίζουν πως είναι "φιλόσοφοι" που στην πραγματικότητα είναι fans και μάλιστα σε σημείο που να μην ξεχωρίζουν από τους pop fans  του Χ ,Ψ καλλιτέχνη.

Ας κατανοήσουμε ΌΤΙ : Για να εξελιχθεί ο άνθρωπος και να ανέβει επίπεδα θα πρέπει να δημιουργήσει δική του Οδό-Φιλοσοφία.Θα πρέπει να τοποθετήσει και να τακτοποιήσει τους φακέλους του όπως ακριβώς ταιριάζει στον εγκέφαλό του.Ο κάθε Νους είναι μοναδικός και συνεργάζεται με πολλούς Κώδικες. Θα είναι καλό να αντλεί πληροφορίες από παντού με αποσυμβολισμούς και επεξεργασία διότι άλλα φίλτρα έχει ο κάθε εγκέφαλος και άλλη άπΟψη του ιδίου Θέματος-Κατάστασης , διότι άλλο test προσαρμοσμένο σε αυτά έχει περάσει.Θα πρέπει να είναι Παιδευμένα Πνεύματα και να έχουν ως στόχο την εξέλιξή τους αλλά και την Θεουργία.

Κοπιάροντας άλλους μονίμως χωρίς καθόλου επεξεργασία δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να εισχωρούμε στα πεδία τους και να είμαστε κατά κάποιο τρόπο υποχείρια.
Είσαι αυτόνομος εγκέφαλος και Νους όπου κάθε Αρχή σου είναι αυτοδημιούργητη.
Μην κάθεσαι και περιμένεις κανέναν να σε "σώσει".Εσύ είσαι ο μόνος υπεύθυνος για το επίπεδο που θα φτάσεις στην ζωή σου.Ακολούθα τους οδηγούς και τις συμβουλές τους και σκέψου Λογικά ΕΣΥ για κάθε πράξη σου.

Μην μετράτε μέρες για χρονολογίες.....
Ότι είναι να γίνει θα γίνει αλλά αν δεν κάνεις τίποτα ΕΣΥ για να ανέβεις επίπεδο από μόνος...αυτό που ονειρεύονται πολλοί για ΔΟΣΜΕΝΕΣ από Άνωθεν Δυνάμεις χωρίς εκΠαίδευση και αυτοδημιούργητη Φιλοσοφία δεν θα υπάρχουν....

Φίλε πρέπει να κάνεις Εγκεφαλική Αρχή μέσα από Μύηση Δεξιού Ημισφαιρίου και πέρασμα από πολλά tests.Τίποτα δεν δίνεται χωρίς προσπάθεια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου